Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot kortti: Lanttien Kuningatar - älä laiminlyö itseäsi

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Kuningatar, mikä on vahvasti omaan hyvinvointiin liittyvä kortti. Lanttien Kuningatar muistuttaa oman kehon huolen pitämisestä ja sen arvostamisesta. Ilman vahvaa ja hyvinvoivaa kehoa emme voi nauttia elämästämme kunnolla. Kortti muistuttaa meitä siitä, että oman kehon kuunteleminen on erityisen tärkeää jotta voimme elää runsasta ja täyteläistä elämää.

Itseäni esim tämä kortti muistuttaa hyvin omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistani

Olen huomannut, että vatsani on kipuilee aina aika ajoin mikä liittyy omalla kohdallani suolistosairauteeni. Olen onneksi kuitenkin pärjännyt hyvin toistaiseksi ilman lääkitystä. Ruokavalio on tärkein asia mitä itseni tulisi noudattaa ja tämä meinaa lipsua alati! Lanttien Kuningatar muistuttaakin siitä, että terveyttä ei pidä pitää itsestäänselvyytenä vaan kehoa ja mieltä täytyy hoitaa tietoisesti arjessa.

Stressi on myös yksi pahimmista pitkäkestoisista terveyden tuhoajista. Itselleni on tulossa lähiaikona esim isoja ja tärkeitä työmahdollisuuksia, joista haluan tietenkin, että ne onnistuvat ja näin ollen siihen liittyy pienimuotoista stressiä mikä vaikuttaa suoraan vatsaani aiheuttaen siellä turhia vatsanväänteitä. Viikon kortti Lanttien Kuningatar muistuttaa meitä siitä, että meidän tulisi aina muistaa kunnioittaa oman kehomme tuntemuksia eikä suinkaan puskea niitä kuuntelematta elämässä eteenpäin. Kipu on aina viesti siitä ettemme kunnioita kehomme tuntemuksia tarpeeksi.

Pelkästä fyysisestä kunnosta huolta pitäminen ei tietenkään yksistään riitä, vaan myös mentaalipuolta tulee pitää tarkasti silmällä. Meditaation tuoma rauha koko keholle on ollut isossa roolissa vatsan hyvinvoinnissa ja uskonkin, että myös se, että osaan pysähtyä arjessa on iso apu vatsani hyvinvoinnille.

Hiljaisuuden retriitti

Olen järjestämässä Hiljaisuuden -retriitin. Tämä on ollut haaveena jo todella pitkään ja nyt minulla on mahdollista toteuttaa se. Ja siihen on muuten ilmoittautuminen auki! 7 - 9.10.2022 olevan viikonlopun aikana retriitissä hiljennytään, voimaannutaan, nautitaan metsän läheisyydestä sekä hiljaisuudesta ja syödään kehoa hellivää kasvislähiruokaa. Lisää infoa pääset lukemaan tästä linkistä, sieltä löytyy myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Terv. Mirva Vilokkinen

Tarotissa Lanttien Kuningatar lepää omassa lepokeitaassa ja tiedostaa mikä itselle on hyväksi ja mikä ei

Tätä pyydetään myös meitä pohtimaan. Miten kohtelemme itseämme ja osaammeko arvostaa arvokasta kehoamme tarpeeksi? Se on totta, että kun keho voi hyvin, niin silloin mieli on kirkas ja energiavarasto on täynnä. Tätä energiaa pystyy vapauttamaan täydellä teholla. Olen sitä mieltä, että itselle on hyvä olla myös armollinen. Jos keho kaipaa rauhaa, niin silloin pitää suoda sitä itselleen. Jokainen tuntee oman kehonsa parhaiten, joten sen tarpeita tulisi myös kuunnella tarkkaan. Jollekin se voi olla kunnon salitreeni ja jollekin se voi olla leppoisa kävely metsän keskellä. Pääasia on se, että emme laiminlyö itseämme vaan löydämme sellaisen kokonaisvaltaisen tasapainon, jota tämän viikon tarot nyt edustaa. Vahvaa nautinnollisuutta, hyvää oloa, vahvuutta ja aistillisuutta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. 30 minuutin tulkintaa (40€) tai kirjallista tulkintaa sähköpostiisi (60€) voit kysellä numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.