Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Julmuus - hyväksy menneisyys osaksi elämää

Viikon tarotkortiksi nousi Julmuus joka käskee meitä lopettamaan armottomuuden itseämme kohtaan. Itsensä vähättely sekä omaa tekemistä kohtaan arvostelu jarruttaa omaa onnistumista, vaikka osaltaan tietäisikin olevansa oikealla polulla. Epäilykset ja pelot kuuluvat muutokseen, mutta mitäpä jos niihin ei tarrautuisikaan liikaa kiinni vaan antaisi itselleen ja omalle energialleen mahdollisuuden lähteä toteuttamaan itsessään jotain suurta.

 

Puhdistaminen vanhoista energioista avaa sydämen rakkaudelle

Omat negatiiviset ajatukset itsestä ja omista mahdollisuuksista ovatkin usein ne suurimmat esteet, joita itsellemme luomme. Ympäriltämme voi löytyä joukko ihmisiä jotka kannustavat ja kertovat hyvistä puolistasi ja mahdollisuuksistasi. Omat ajatukset tekevät kuitenkin helposti esteen ja yrittävät nujertaa nämä kannustukset. Jotta nämä itsensä vähättelyn tunteet eivät vaikuttaisi enään niin lujasti omaan tekemiseen ja ajatuksiisi on ne tunnistettava mistä ne tulevat ja puhdistauduttava kaikesta negatiivisesta energiasta, mitä itsensä vähättelyn tunteet ympärille luo.

 Itsensä vähättelyn tunteet kumpuavat jostain kauempaa, omasta menneisyydestä. Ehkä lapsuudesta missä meitä ei olla kannustettu riittävästi ja jokaista piirrustusta ja koetta on arvosteltu negatiiviseen sävyyn. Tai sitten edellisessä suhteessa kumppani on arvostellut ilkeyttään jokaista liikettä ja tekoa mitä olet tehnyt ja yrittänyt sillä tavoin olla suhteen hallitsija.

 Tällaiset asiat vaikuttavat hyvin voimakkaasti itsetuntoon ja siihen mitä omasta itsestään ajattelee. Onnekseni voin kuitenkin sanoa, että nämä asiat ovat menneisyyttä eikä näiden asioiden tarvitse tulla enää tulevaisuuteen. Kenenkään ei tarvitse kokea vähättelyä omasta itsestään, tarpeistaan eikä tekemisistään vaan jokainen saa olla vapaasti juuri sellainen kuka on.

Oman menneisyyden hyväksyminen mahdollistaa henkisen kasvun

Niistä koetuista asioista, jotka ovat vaikuttaneet negatiivisella tavalla itsetuntoon eivät välttämättä lähde koskaan ajatuksista pois mutta se, että ne hyväksyy osaksi menneisyyttään mahdollistaa oman kasvun ja irtipäästämisen näihin tunteisiin. Kun hyväksyy oman menneisyyden sellaisena kuin se on ollut niin silloin tiedostaa sen mitä omaan elämään ja tulevaisuuteen ei enään halua ja mitä taas haluaa.

Menneisyyden ja siellä koettujen negatiivisten asioiden ei tarvitse enään vaikuttaa tähän hetkeen, sillä olemme valmiita puhdistumaan kaikesta taakasta ja vähättelystä itseämme kohtaan ja olemme valmiita ottamaan vastaan kaiken hyvän ja rakkauden mitä maailmankaikkeus on tarjoamassa meille. Muutoksen ja tasapainon aika on käsillä ja sitä meille ollaan tarjoamassa. Se on enää itsestä kiinni onko valmis antamaan omalle menneisyydelle anteeksi ja unohtamaan sen kaiken negatiivisen tunteen mitä sieltä on itseään kohtaan tullut. Aina koittaa valoisampi päivä, viikko, kuukausi ja vuosi, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Rakasta itseäsi jokaista solua myöten ja anna itsellesi mahdollisuus puhdistautua vanhoista energioista ja ole valmis vastaanottamaan rakkauden energia itseesi.

Halutessasi laajemman tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.