Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Hallitsija - tiedosta sisäinen voimasi

Viikon tarotkortiksi nousi Hallitsija mikä sopii erityisen hyvin tämän hetkisen täydenkuun aikaan. Täysikuu oli eilen voimakkaimmillaan ja sen tuoma energia on tietysti voimassa edelleen. Hallitsija on yksi Leijona -merkin tunnuskorteista, sillä se edustaa aloitteenkykyä ja vastuunottamista itselle tärkeisiin asioihin. Täysikuu on nyt myös Leijonassa, joka vielä enemmän kohottaa Hallitsijan tekemisen meininkiä.

 

Hallitsija on vahva kortti ja se mitä tämä kortti haluaakin erityisesti ilmentää on, että kuinka me itse käytämme vahvuuttamme ja auktoriteettiamme. Auktoriteettia voi käyttää monella tapaa, joko hyödyksi tai itseään ja muita kohtaan vahingollisesti. Joskus ylivalta voi ottaa hallinnan, jolloin sokeudumme vallalle ja pakotamme itseämme toimimaan liikaa. Tekemisen meiningin ei tarvitse tarkoittaa sitä, että olisi puskettava vaan koko ajan eteenpäin. Joten vaikka halua itsensä kehittämiseen on, niin muistathan samaan aikaan olla itseäsi kohtaan armollinen ja huolehtiva myös.

Nyt voisikin sanoa, että tähdet ovat kohdallaan Täydenkuun energioiden sekä viikon tarotin johdosta olemaan aloitteellinen ja tekemään itsesi hyväksi ratkaisevia päätöksiä. Se lempeä johtajuus ja sisu mikä sisälläsi on vie sinua tekemään asioita, joita olet ehkä jo pidemmän aikaan miettinyt. Nyt on oivallinen hetki laittaa alulle uusia projekteja, sillä energiasi riittää siihen kyllä. Sisäinen voimasi on osa sinua, opettele käyttämään sitä olit sitten ulospäin herkkä tai räväkkä. Kun opimme käyttämään sisäistä voimaamme oikein, se laittaa asioita liikkeelle ja tuottaa iloa ja onnellisuutta. Anna myös meditaation voiman auttaa ratkaisuissasi, sillä sen kautta pääset entistä syvemmin johtajuuteesi käsiksi sekä varmistumaan omasta tahdonvoimastasi.

Välillä voi tuntua, että tahdonvoima on hukassa

Sitä se ei kuitenkaan ole vaan silloin ennemminkin meitä valmistellaan tulevan päätöksen tekoon. Siinä hetkessä emme välttämättä tiedä mikä päätös tai asia eteen tulee eikä sitä kannataan miettiä liikaa vaan antaa universumin hoitaa se asia. Kärsivällisyys myös oman tahdonvoiman löytymisestä ja sen käyttämisestä on viisasta, sillä kun oikea aika sen käyttämiselle tulee niin tiedämme olevamme valmiita kaikkeen mitä ikinä elämä eteen tuokaan.

 Unelmia ja haaveita ei tulekaan koskaan unohtaa vaikka tahdonvoima tai oma valmiustila olisikin hetkittäin hukassa. Näin oli myös minulla, sillä pitkäaikainen haaveeni perustaa oma verkkokauppa on kytenyt sisälläni jo pitkään, mutta samaan aikaan tiedostin ettei vielä ole sen aika. Voinko tästä nyt kiittää sitten voimakkaan täydenkuun energiaa vai mitä, mutta lauantaina vihdoin toteutin tämän unelmani ja avasin kuin avasinkin oman verkkokauppani! Sieltä löytyy kiviä sekä tekemiäni energiakoruja ja kivisaippuoita. Verkkokauppaani pääset tästä linkistä. Tervetuloa ostoksille!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.