Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Rakkaus - Vetovoimaa ja rakkautta

Juhannusviikko alkoi ja viikon tarotkortiksi nousi Rakkaus. Aika ihana sanoma ja viesti tälle viikolle ja etenkin juhannukselle, sillä kortti pyytää nauttimaan kaikesta rakkaudesta mitä itseltäsi ja ympäriltäsi saat. Nauti läheisistä, yksinolosta ja läsnäolosta mitä vietät lähempiesi kanssa. Juhli rakkautta halusit sitten olla itseksesi tai läheistesi kanssa.

Olen paljon kiinnittänyt huomiota läsnäoloon, tähän hetkeen ja siihen mitä minulle tarjotaan juuri nyt. On todella vapauttavaa huomata irtaantuvansa menneestä ja tulevasta ja keskittyä vain tähän hetkeen. Toki ajatukset menevät ja tulevat välillä menneeseen tai tulevaan, mutta pääpainon pyrin pitämään tässä hetkessä ja luottaa siihen rakkauteen mitä jaan itselleni ja muille ja sen voimalla uskon ja luotan tulevaisuuteen. Tulevaisuuteen mikä tarjoaa minulle ja läheisilleni juuri sitä mitä tarvitsemme. Niin hyvässä kuin pahassa.

Rentoudu ja koe vetovoimaa

Viikon tarotkortin energia on jotenkin erityisen voimakas tällä hetkellä ja tämä viikko onkin oikea vetovoiman ja rakkauden viikko. Anna ajatuksillesi ja tunteillesi vapaus kokea rakkautta ja anna puhdasta rakkautta eteenpäin. Iloitse, tanssi ja nauti hyvästä seurasta ja koskaanhan ei tiedä kuka nurkan takaa eteesi tulee. Voimakkaan energian tästä tekeekin yllättävä rakkauden kokemus. Tällä yllättävällä rakkaudella tarkoitan uutta oivallusta, ajatusta ja tunnetta itseään tai jotain ulkopuolista henkilöä kohtaan. Jokin palanen loksahtaa paikoilleen ja huomaat itsessäsi valtavaa rakkautta ja valoa. Nauti hetkestä, antaudu rakkaudelle ja nouse mahdollisten pelkojen yläpuolelle. Anna kumppanillesi ja läheisillesi aikaa ja läsnäoloa äläkä pidättele sitä rakkauden ja vetovoiman tunnetta mitä sisimmässäsi tunnet. Luovuta energiasi rakkaudelle ja läsnäololle. Mikään ei ole parempaa kuin hetkestä nauttiminen läheisten ympärillä tai antamalla aikaa omalle itselleen.

Rakkaus hyväksyy kaiken

Rakkaus on voimakas tunne mitä saatamme joskus juosta lujaakin pakoon suojellaksemme itseämme. Rakkaus on kuitenkin oman sielun täydentymistä mikä lähtee aina ensin omasta itsestä. Rakkauden energia ei tuomitse vaan hyväksyy kaiken sellaisena kuin ne ovat. Mitään ei pitäisi yrittää muuttaa väkisin sillä kaiken minkä on tarkoitus muuttua muuttuu silloin kun on sen aika, silloin kun olemme itse siihen valmiita. Tämän onkin yksi suurimmista oivalluksista minkä jokaisen tulisi itsensä kanssa tehdä, koska silloin olemme tasapainossa, hyvässä rakkauden energiassa ja luotamme siihen, että elämä kantaa tuli vastaan mitä ikinä tahansa. Me emme voi muuttaa sitä mitä eilen, viikko sitten tai vuosi sitten tapahtui. Voimme ymmärtää ja hyväksyä sen ja antaa itsellemme luvan vapautua siitä. Emme myöskään voi tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Se mitä voimme oman tulevaisuutemme eteen tehdä on tuntea syvää rakkautta ja kiitollisuutta tässä hetkessä ja olla läsnä juuri nyt itsellemme ja toisille. Me itse rakennamme tälläkin hetkellä omaa tulevaisuuttamme. Tiedostaen tai tietämättämme. Siksi on tärkeää keskittyä hetkeen ja tunteisiin mitä koemme. Kaikki tunteet on sallittuja ja kaikkia tunteita tulee käsitellä, se on osa meidän matkaamme täällä. Se tunne mihin tulisi jäädä on kuitenkin suurin tunne eli rakkaus ja kiitollisuus.

Aivan ihanaa juhannusviikkoa!

Halutessasi laajemman tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Astrossa on KESÄALE! Astrologisia tulkintoja 5,14€ alkaen!

Yhä useammat ihmiset seuraavat astrologisia kuvioitaan ja pystyvät ennakoimaan elämäntilanteita ja avautuvia mahdollisuuksia aiempaa paremmin. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat tämän kesän hittejä. Älä epäröi ottaa myös kosmoksen viisaita rytmejä tueksesi. Planeetat suorastaan tykittävät energiaa maapallolle läpi koko kesän.

Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja! Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry tutkimaan kesätarjouksia tästä

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.