Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon 20 tarot: Tiede - sekasorron maailma

Julkaistu 14.5.2024
Viikon tarotkortiksi nousi Tiede mikä on uusien oivallusten kortti, mutta myös sekasorron kortti. Kun ajatellaan isosti niin maailma on täyden sekasorron vallassa ja valotyöntekijöiden apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Sekasorto voi näkyä myös omassa arjessa ja omassa henkisessä jaksamisessa. Tätä energiaa on jatkunut jo pidemmän aikaan ja on saanut ehkä omat ajatukset pelkäämään tulevaa, kyseenalaistamaan itseään jostain kumman syystä enemmän vaikkei sille olisi tarvettakaan ja parisuhteessa kärpäsestä voi syntyä härkänen ja tulistutaan liian nopeasti ennen kuin ehditään miettimään todellisuutta.

Kuten viikon tarot, Tiede, tietää uusia oivalluksia täytyy kuitenkin ensin osata tiedostaa nämä vajavaiset energiat itsessä ja ympärillä, jotta eheytyminen ja energioiden parantuminen pääsee alkamaan. Energiavajaukset luovat epävarmuutta mitkä taas tuovat arkeen haasteita. Kun nämä antaa tulla omaan tietoisuuteen osaamme ladata ja kerätä energiavarastot taas täyteen. Mitä elämäntilanteesi ja -tapasi tarvitsevat, jotta lataus pääsee alkamaan? Muistetaan tätä asiaa tehdessä, että syyttelevä sormi ei auta ketään eikä auta myöskään lataamaan akkuja.

Niin kauan kun lähdemme maailman tai toisen sekasorron matkaan mukaan alennamme omia energiatasoja. Suuri oivallus on se, että emme pysty vaikuttamaan kaikkeen emmekä varsinkaan auta liiallisella huolehtimisella. Päinvastoin, kun annamme energioiden virrata vapaasti, toimimme valon kautta lähettiläinä ja sitä kautta voimme saada aikaan isoja muutoksia. Rakkaus ja toivo sekä taisteleminen itsensä ja yhteisen hyvän vuoksi energiatasolla voimme olla kaikista suurimmaksi avuksi.

Omia energiatasoja on hyvä tarkastella aina aika ajoin ja millä tavalla sitä voisi nostattaa, jos siihen on tarvetta. Onko jotain mitä tulisi jättää elämäntavoista pois tai lisätä. Anna ajatuksiesi lentää ja uskalla toivoa itsellesi hyvää. Olen usein sanonut ja sanon taas - kun annamme itsellemme hyvää jaamme hyvää tietämättämme ja automaattisesti myös ympärillemme. Se, mitä itsellemme annamme, annamme myös toisille.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

Terveisin
Mirva Vilokkinen

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia
https://fitfame.co/mirva-vilokkinen
Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Astrologi Seppo Tanhua:
Onnen lähettiläät Sinunkin ovellasi

Vaikka viikonlopun aurinkomyrskyt tuntuivat monilla luissa ja ytimissä, olemme silti edelleen aivan uskomattomien harmonian voimien alaisuudessa. Tällä viikolla astuvat kauniiseen kehtokuvioon mukaan Venus ja Pallas Athene. Venus painottaa sitä suurta viisautta, että onni ja onnellisuus ovat mielentila, joka ei ole riippuvainen olosuhteista.. Lue blogi täällä

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.