Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

UUTTA: Astrokalenteriin on nyt saatavilla mobiili sovellus

Astrokalenteri kaikkine ominaisuuksineen löytyy tuttuun tapaan verkosta edelleen mutta, sen rinnalle on luotu helppo ja nopea käyttöinen mobiili versio. 

Astrokalenterin mobiiliversio on toistaiseksi mahdollinen VAIN androidlaitteen käyttäjille ja käyttöön ottaminen tapahtuu alla olevia ohjeita seuraten. Iphone versio tulee myöhemmin.

Miten saan sovelluksen käyttööni?

Jos sinulla on jo voimassa oleva Astrokalenterin tilaus niin lataa sovellus alla olevasta linkistä ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos et ole Astrokalenterin tilaaja etkä ole sitä aiemmin kokeillut, aloita ilmainen kokeilu ensin tästä linkistä. Jonka jälkeen asenna sovellus ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Astrokalenterikokeilun ja tahdot kokeilla sitä uudestaan niin lähetä viestiä asiakaspalveluun niin aktivoimme sinulle 2 viikon ylimääräisen kokeilun. Osoite info@astro.fi

Latausosoite ANDROID puhelimille:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrofy.astrocalendar.fi

Pieni pyyntö vielä

Ottaisimme mielellämme palautetta sovellukseen liittyen. Voit lähettää osoitteeseen info@astro.fi ehdotuksia tai kysymyksiä sovellukseen liittyen. Kiitos Paljon!