Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Liiku varovasti liukkaalla kosmisella kevätjäällä - Anna kosmoksen oppaiden opastaa Sinua

Usvainen ja sakea tunnelma hallitsee meneillään olevaa maaliskuuta. Marsin tekee neliötä Auringon, Merkuriuksen ja Neptunuksen muodostamalle planeettaryppäälle. Tällainen kuvio turruttaa vahvasti aistejamme. Ilmassa on ajoittain jopa aggressiivinen tunnelma, joka aiheuttaa meissä ärtymystä milloin mitäkin kohtaan. Väärinkäsitykset ja turhautuminen vääristä ratkaisuista ja päätöksistä velloo pahimmillaan mielessämme alituisesti. Saatamme tämän tunnelman myötä löytää itsemme erilaista elämän käännekohdista, jotka vievät lopulta selvästi parempaan suuntaan. Ei siis tarvitse olla huolissaan vaikka vähän välillä ahdistaa.

Mars ja Neptunus maaliskuussa - liiku varovaisesti tunteiden miinakentillä

Materia painaa henkeä, mutta toisaalta mtateria tarvitsee hengen työntämään itsensä liikkeelle. Kreikkalaisessa mytologiassa Marsia vastaa sodan jumala Ares, joka sodan syttyessä riensi taistelukentille aiheuttaakseen mahdollisimman paljon sekasortoa ja verenvuodatusta molemmille osapuolille. Tarunhohtoinen kuva menestyvästä sotasankarista saa mytologian kautta iskun vasten kasvoja. Tarina haluaa selvästi osoittaa, miten sota tai taistelu niin valtioiden kuin yksittäisten ihmistenkin välillä aina aiheuttaa turhaa verenvuodatusta ja tuskaa kaikille osallisille.

Me olemme osa suurempaa kokonaisuutta ja toimiessamme luonnonlakien mukaisesti tekemisemme ei voi kohdata taistelua edellyttävää vastarintaa. Jos sen sijaan pidämme järkkymättömästi kiinni jostain materiaalisesta tavoitteesta, niin olemme pakotetut sotajalalle.

Kun siis kohtaat vastoinkäymisiä, tulee sinun aina ensin kääntyä sisäänpäin ja kohdata omat motiivisi. Etsiessäsi tarkoitusta tapahtuneelle tulet sen myös aina löytämään. Sikäli kun pystyt tässä vaiheessa hyväksymään vastoinkäymisen ohjauksena ja ehkä luopumaan konkreettisesta tavoitteestasi, tulee myös este poistumaan. Näin saat aikaan paljon enemmän kuin olisit ikinä osannut asettaa tavoitteeksi.

Neptunus kartalla kuvaa illuusioiden ja harhojen paljastumista siten, että ihminen ajautuu tilanteeseen, jossa jokin petos paljastuu. Materia eli konkreettinen elämä siis puhkaisee tunteiden suojaksi luomamme kuvitelman ja totuuden lopulta paljastuessa olemme pakotettuja tekemään asialle jotakin. Tämä ratkaisujen tekeminen itsepetosten paljastuttua palvelee henkistä kehitystämme, niin kurjalta kuin se toteutuessaan tuntuukin. Neptunus-energia toteuttaa itseään unien ja alitajunnan kautta, eikä meillä voi olla silloin käsitystä tekojemme tarkoituksesta.

Neptunus-vaiheen aikana tulisi uskaltaa elää kuin usvassa

 Silloin tuntuu siltä, ettei saa otetta yhtään mistään ja yrittäessäsi luoda jotain konkreettista tai toteuttaa aiempia tavoitteitasi saattavat ne kariutua aivan käsittämättömällä tavalla. Selityksiä on aivan turha tällaisena aikana hakea. Parhaiten selviät, kun uskallat hyväksyä tapahtumat pilvilinnojesi poksahteluna. Tällaisena ajankohtana on hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina. Astrokalenterin tekstit eivät puutu ongelmien ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaa. Omalla kohdalla tulkinta Astrokalenterissa kertoo maaliskuussa seuraavaa:

"Mars yhtymä Keskitaivas

Vaikutusmahdollisuudet uudistumassa

Tämä on uraan ja ammattiin tai muuten elämäntarkoitukseen liittyvä aloittamisen hetki, joka toistuu noin kahden vuoden välein. Mitä hyvänsä näkyvässä elämässäsi on tapahtumassa, niin nyt on syytä pistää hihat heilumaan. Aivan selvää on, ettei hihojen heiluttaminen tarkoita rutiinien kanssa touhuamista. Jotain uutta ja mielenkiintoista olisi syytä kehitellä, sillä muutoin Marsin energia purkautuu helposti ongelmina ja hankaluuksina tavanomaisten tehtävien hoitamisessa.

Vahinkojen yllättäessä tällaisena aikana kannattaa aina pysähtyä miettimään, mitä muuta ja itsellesi mielekkäämpää tekemistä voisit keksiä tylsän puurtamisen tilalle. Mars on kuin säännöllisesti purkautuva tulivuori, jota ei voi käskeä pysymään rauhallisena. Ellet ota huomioon ja hyväksy tätä toiminnan aikana, yllättää energian purkaus sinut enemmän tai vähemmän negatiivisessa muodossa."

Elämä on maistuvaa aina silloin, kun oma voima vahvistuu vastavoiman paineessa

Maaliskuu on täynnä tapahtumia ja haasteellista energiaa. Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyäsi tässä energia virtauksessa tai haaskata energiasi turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietä rohkeuteen ja rakkauteen, sydämesi voimaan.

Luota myös rohkeasti alitajuntasi viisauteen

äläkä anna pakon sanella toimintaasi. Väkisin tekeminen voi olla suorastaan vaarallista. Ihmisen luomat rakenteet liukenevat nyt uudenlaiseen kosmiseen järjestykseen emmekä pysty tietoisen mielemme avulla ymmärtämään, mitä on tapahtumassa.

Ajan olessa näin vahvasti paineistettu on hyvä muistaa, että elämme kaikki tätä samaa ajankuvaa ja koemme sammanlaisia tunemuksia. Koitetaan siis elää mahdollisimman tasapainoisesti itsemme ja muiden kanssa. Yllättäen esille tulevissa ongelmatilanteissa apua voi kysellä Tarot-korteilta.

Katso Astrokalenterin opavideo

Katso mitä muut kertoivat Astrokalenterista

Suunnista Mars ja Neptunus energioissa luottavaisin mielin

Tehopaketti: Astrokalenteri 12 kk + 4 x tarot 5 korttia tulkinnat samassa paketissa:

Tarot bonuksen arvo 32€!

TARJOUS VOIMASSA VAIN 19.3.2023 KLO 24 SAAKKA.

Tarjouksen voivat hyödyntää myös ne joilla on voimassa oleva Astrokalenteri tilaus.

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan heti edullisemmin? Rekisteröidy ja tilaa Astrokalenteri 12 kk VIP-hintaan 26,90 €.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Ellet ole tulkintaani tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.