Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tutustu tarottien maailmaan

Olemme saaneet paljon pyyntöjä että, mystinen tarot -ilta LIVE olisi katsottavissa näin jälkikäteenkin. Tämän vuoksi jaamme 11.5.2022 pidetyn LIVE:n kaikille aiheesta kiinnostuneille henkilöille. Samalla muistutamme että, Tarot verkkokurssi on tarjouksessa 49€ / norm 117€ aikavälillä 9 - 13.5.2022 klo 24 saakka.

Tarot korttien, hermetismin ja esoterian taustaa

Tarot korttien synty juontaa kauas pitkälle menneisyyteen aina Egyptin ajanlaskuun aikoihin saakka. Egyptiläinen papisto oli jo 3000 eaa. hyvin perehtynyt salaiseen jumalalliseen viisauteen. Ylimmät papit olivat myös mysteerikulttien hierofantteja, jotka edustivat korkeinta ja puhtainta viisautta. He korostivat todellisen Itsen eli jumalallisen tietoisuuden löytämistä itsestään.

Hermetismi mitä tarot kortit edustavat ovat siis tuon alkuperäisen egyptiläisen viisauden uudelleen inkarnoitumista Tarot korttien muodossa 1600 luvulla. Hermetismi on joukko filosofisia ja uskonnollisia liikkeitä, jotka perustuvat maailman tunnetuimman alkemistina tunnettuun Hermes Trismegistuksen nimiin laitettuihin vanhoihin kirjoituksiin. Alkujaan Euroopassa keskiajalla kabbalan ydintä pidettiin alkuun salatieteenä. Kesti muutama sata vuotta ennenkuin Kun tarot kortit saivat muodon Ranskassa 1600 luvulla ja kabbalan esoteerinen viisaus yhdistettiin kristilliseen esoteerikkaan ja sen pohjalta luotiin nykyinen Tarotin kuvasto oppeja tukemaan.   

Tarot verkkokurssilla tarot korttien sisältämät salaisuudet kytkeytyvät kabbalan elämänpuuhun,

joka on meidän kaikkien ihmisten yksilöllinen sekä yhteinen kasvutarina tietoisuutemme eli valaistumisen tiellä.

Sana Kabbala herättää meissä monissa hämmennyksen ja epätietoisuuden tunteen. Kun se vielä liitetään Tarot kortteihin niin olemme helposti aika ymmällämme siitä että, mistä tässä kaikessa on kysymys. Vastaus on kuitenkin yksinkertaisempi kuin usein luulemmekaan.  

Mystisyys on loppujen lopuksi tässä tilanteessa sitä että, me luomme yhteyden omaan korkeampaan tietoisuuteemme ja henkiseen maailmaan, josta alamme pikku hiljaa samaan kiinni esoteeristen oppien ( Tarot, astrologia, kabbala, numerologia )  avulla. Esoteeriset opit ja niihin kuuluvat kosmiset lait ymmärrettyään ihminen oppii tuntemaan niin sanotusti vielä piilossa olevan tajunnan muotonsa ja voi päästä paremmin käsiksi maailmankaikkeuden mysteerioon eli korkeamman tietoisuuden tilaan. Tarot ja kabbalan elämän puu ovat siis yksi avain itsetuntemuksemme matkalla kohti tätä suurta mysteeriota.

Tarot Paratiisin Puut -verkkokurssi

Tarot verkkokurssi – Paratiisin Puut on hermeettisen filosofian hahmottamiseen tarotsymbolien, Elämänpuun ja Tiedon Puun salaisuuksiin avulla. Paratiisin Puut kurssi on valmistettu juuri Sinulle, joka haluat tehdä syvemmän alkemiallisen matkan oman mielesi maisemiin ja mikä hienointa: voit edetä kurssilla haluamaasi tahtia eteenpäin.

 Meditaatio taas on oman itsemme muuntamisen muoto. Me emme voi muuttaa maailmassa muuta kuin itseämme, ainoa kosmoksen kulma, jossa meillä on valtaa, on oma mikrokosmoksemme. Kun me muutamme itseämme, käsityksiämme, tietoisuuttamme, me luomme yhteyden siihen kuvaan, joka on meidän kaikkien yksilöllinen tiemme ja joka yhdistää meidät kaikki maailman viisaudessa. Voimme kastella kehittyvän tietosuutemme "Elämämme Puuta", antaa sille lupa kukoistaa.

Kurssilla toimii vetäjänä astrologi Timo Kalliokoski ja kurssin opetusmateriaaleja hänen kanssaan läpi käy astrologi Seppo Tanhua. Kurssi sisältää opetusvideoita, kurssi tehtäviä, kirjallisia materiaaleja etc joiden avulla kurssia käyvä saa kokonaisvaltaisen kuvan henkisenkasvun opeista Tarottien avulla.

Uutta: Tarot oppaasi Tarotkorttien saloihin ja Tarot tulkinta-apuri

Tarot Paratiisin Puut verkkokurssi koostuu 6 osasta:

Elämänpuun salaisuudet 1: Lantit (ILMAINEN)

Elämänpuun salaisuudet 2: Maljat

Elämänpuun salaisuudet 3: Miekat

Elämänpuun salaisuudet 4: Sauvat

Elämänpuun salaisuudet 5: Hovikortit

Elämänpuun salaisuudet 6: Suuri Arcana

Elämänpuun salaisuuksien eri osiot antavat meille vihjeitä siitä, mikä meidän elämässämme ei ole tasapainossa, millaisia ovat voimavaramme

Tarotin symbolikieli on syvällä itsessämme arkkityyppien ja prototyyppien kollektiivissa muistoissa. Siksi se on samalla henkilökohtainen ja yleismaailmallinen. Se antaa meille mahdollisuuden hiljentyä ja täyttyä. Tarot ei koskaan anna sinulle konkreettista ”Mitä minun pitää juuri nyt tehdä?” -vastausta. Tarot antaa Sinulle kyllä jonkun symbolin, jonkun arkkityypin, joka kuvaa tilannettasi uskomattoman osuvasti. Jokainen symbolin katsominen, tutkiminen on meditaatio. Ja jokainen meditaatio on yksi avain yhteen lukkoon, lukkojen sarjassa. Jokainen Tarotin salaisuus on siis toisiinsa liittyvän tarinan osa, oman Elämänpuusi osa. Kaikki salaisuudet ovat toistensa muunnelmia ja jatkoja ja antavat Sinulle vihjeitä oman elämäsi koreografiaan: mikä liike on menossa, mikä kasvun paikka, mikä kiitoksen ja juhlan aika. Tarot antaa meille vihjeitä siitä, mikä meidän elämässämme ei ole tasapainossa, millaisia ovat voimavaramme.

 Se kertoo tarinaa oman Elämänpuumme tämänhetkisestä, menneestä ja tulevasta muodosta. Se kertoo myös siitä, miten kasvatamme siitä kauniimman ja tasapainoisemman, miten tulemme tuntemaan itsemme. Silloin maaelämämme alkaa vähitellen saada henkisen maailman ideaa vastaavaa muotoa.

 Voin luvata, että kärsimyksemme vähenee ja elämämme alkaa helpottua, vähitellen, päivä kerrallaan. Meissäkin alemman ja korkeamman on vastattava toisiaan, jotta Ykseyden ihmeet voivat toteutua. Ja ihmeet ovat luonnollinen rikkaan elämän muoto, sellaisen elämän, jossa elämä todella asuu, eikä vain tapahdu, noidankehinä päivästä toiseen.

 Tarot avaa elämääsi juuri sen verran kuin siihen, aikaa ja energiaa käytät. Näillä meditaatioilla, hiljentymisellä, tutkimisella, ajattelun, tunteen ja tahdon vahvistamisella, yhteyden rakentamisella henkiseen maailmaan, alkaa käytännön elämän solmujen purku.

 Tämän kurssin avulla toivomme jokaisen oman Elämänpuunsa puutarhuriksi haluavan löytävän Tarotista meditatiivisen kumppanin ja avun matkalleen ponnistelemattoman keskittymisen mestareiksi. Tervetuloa kurssille Rakkaat Tunnetut ja tuntemattomat.

Tarot verkkokurssi jälleen webinaariviikon erikoistarjouksessa!

Tarjous voimassa 9 - 13.5.2022 klo24 saakka!

Siirry tilaamaan ja tutkimaan kurssia lähemmin tästä

Täysi tyytyväisyystakuu

Ellet jostain syystä koe saavasi kurssista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.