Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarot vahvistamassa tietoisuuden kasvuamme

Hermeettisen filosofian ja näin myös Tarotiksi länteen ”inkarnoituneen” egyptiläisen viisausperinteen ydin tiivistyy seuraavaan uskomattoman hyödylliseen ja käytännölliseen periaatteeseen:

Se, mikä on ylempää, on alemman kaltaista ja se mikä on alempaa on ylemmän kaltaista, jotta Ykseyden ihmeet voivat toteutua.

Me siis kasvamme maailmankausien läpi omissa arkipäivissämme, iloissamme ja suruissamme, kohti omaa olemustamme. Se on meidän elämäntehtävämme, se todellinen.

Me emme voi muuttaa maailmassa mitään muuta kuin itseämme, ainoa kosmoksen kulma, jossa meillä on valtaa, on oma mikrokosmoksemme. Kun me muutamme itseämme, käsityksiämme, tietoisuuttamme, me luomme yhteyden siihen kuvaan, joka on meidän kaikkien yksilöllinen tiemme ja joka yhdistää meidät kaikki maailman viisaudessa.

Kun me asetumme Tarotin avointen salaisuuksien äärelle, me asetumme tutkimaan itseämme. Ja kuin salaa alamme muuttua alkemiallisesti kohti todempaa itseämme. Tällöin elämämme alkaa kehittyä kohti aitoa elämäämme, kohti tekemäämme esisyntymällistä sopimusta ja maallinen elämämme alkaa vastata omaa korkeampaa olemustamme.

Tarot antaa meille vihjeitä siitä, mikä meidän elämässämme ei ole tasapainossa, millaisia ovat voimavaramme

Meillä on lupa väsyä, jopa taantua. Mutta uskon, että ihmisyyteen kuuluu aito halu olla parempi, ehjempi, täydellisempi. Me muistamme ja koemme oman epätäydellisyytemme parhaassa tapauksessa sitoutumisen omaan kasvuumme, omaan hyvinvointiimme ja myös koko ihmiskunnan ja luonnonkuntien auttamiseen ja parantamiseen. Omassa elämässämme tämä näkyy alkemiallisena tienä: me muunnamme kaikkia ominaisuuksiamme, tunteitamme ja toimintaamme kohti omaa olemustamme, jota me olemme sydämessämme. Tarotin sisältämillä meditaatioilla, hiljentymisellä, tutkimisella, ajattelun, tunteen ja tahdon vahvistamisella, yhteyden rakentamisella henkiseen maailmaan, alkaa käytännön elämän solmujen purku.

Voin luvata, että kärsimyksemme vähenee ja elämämme alkaa helpottua, vähitellen, päivä kerrallaan. Meissäkin alemman ja korkeamman on vastattava toisiaan, jotta Ykseyden ihmeet voivat toteutua. Ja ihmeet ovat luonnollinen rikkaan elämän muoto, sellaisen elämän, jossa elämä todella asuu, eikä vain tapahdu, noidankehinä päivästä toiseen.

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut on meditaation muoto

Meditaatio taas on oman itsemme henkisen ja tietoisuuden transformaation muoto. Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin aikana käymme läpi vaihe vaiheelta edellä kuvattuja salaisuuksia ja autamme sinua avaamaan omia lukkojasi, tekemään oivalluksia ja löytämään uusia reittejä kohti omaa korkeampaa todellista olemustasi. Tämän kurssin avulla toivomme jokaisen oman Elämänpuunsa puutarhuriksi haluavan löytävän Tarotista meditatiivisen kumppanin ja avun matkalleen ponnistelemattoman keskittymisen mestareiksi. Paratiisin Puut kurssi on valmistettu juuri Sinulle, joka haluat tehdä syvemmän alkemiallisen matkan oman mielesi maisemiin ja mikä hienointa: voit edetä kurssilla haluamaasi tahtia eteenpäin.

Tutustu kurssiin tästä

Terveisin


astrologi Timo Kalliokoski

Tänään 2.6.2021 klo 18.30 -> Keskiviikkoillan Zoom ja Youtube webinaarissa käsittelemme Hovi kortteja

Käymme tarkemmin läpi millaisten elämän ilmiöiden kanssa nämä tasapainon mestarit, jotka sisällämme elävät, ovat tekemisissä.
Siirry seuraamaan Tarot webinaaria Youtubeen tästä linkistä

Tarot: Hovi, vapauteen kasvaneet yksilöt

Itselleni hovikortit ovat auenneet aivan uudella tavalla, kun aloin ymmärtää niitä Elämänpuun ihmeellisen symboliikan myötä. Nyt tiedän, mitä maata kukakin ylväässä hovissa edustaa ja mikä on hänen roolinsa kokonaisuudessa. Kaikki nämä hovin jäsenet edustavat meitä itseämme uuteen vapauteen kasvaneena, jaloina ja kykenevinä. Vapaus syntyy tasapainosta elämässä ja sitä nämä hahmot edustavat. Ne vahvistavat meitä kehityksemme tiellä, kertovat siitä, että olet nyt enemmän kuin ennen, olet nyt hovissa, sen salaisuuksien ääressä.

Tasapaino on kaiken tiedon, rakkauden ja vapauden edellytys. Kun opin, että hovikortit ovat juuri näitä ”salatun arcanan” edustajia, ymmärsin, että ne kertovat meille omista saavutuksistamme, tiedon ihmissuhteiden ja arjen sankareina. Kuningas tietää, Kuningatar hallitsee suhteita itseen ja ihmisiin, jotta luominen rakkaudessa on mahdollista ja Ritari on maaginen mestari, joka osaa järjestää elämänsä itsensä näköiseksi, joka hetki. Ainoa, joka hovissa ei suoraan edusta tällaista tasapainoa on lähetti, joka kuitenkin käyttää koko hovin valtaa konkreettisessa maailmassa. Lähetti on siis se, joka tuo sisäisen Hovimme käskyt muiden tiettäväksi.