Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon Tarot: Lanttien prinssi - Uskalla onnistua!

Viikon tarot kortiksi nousi lanttien prinssi, joka antaa sinulle voimaa ja viisautta tarttua tuumasta toimeen. Lanttien prinssin viisain sanoma on se että; tee nyt sellaisia asioita jotka ovat tasapainossa sen kanssa mitä arvostat ja mitkä tuottavat sinulle ja läheisillesi onnea ja iloa. Älä tee asioita sen takia mitä muut haluavat, vaan kuuntele omia arvojasi ja mene niiden mukaisesti kohti suunnitelmaasi. Omien arvojen kuunteleminen ja arvostaminen vie elämässä oikeaan suuntaan ja siksi niitä on erityisen tärkeä kuunnella ja tarkastella.

Lanttien prinssi on uudistumisen kortti

Uudistumisen ja uudistamisen aika on nyt. Jos suunnittelet jotain niin nyt on aikasi laittaa pyörät pyörimään ja edetä. Kysy itseltäsi, mikä sinun elämänalueestasi kaipaa uudistumista ja uudenlaista energiaa. Mitä sinä voisit tehdä tämän asian eteen, jotta suunnitelmasi toteutuu. Kun tiedät selkeästi mitä aiot ja haluat, löydät valtavan energia pommin, voiman ja viisauden sen toteuttamiseen. Ole luottavainen itseäsi ja taitojasi kohtaan.

Jotta asiat menee parhain päin ole rehellinen, avoin ja aktiivinen aikomuksissasi. Älä syyttele itseäsi tai muita vaan uskalla onnistua rehellisesti. Näin voit nauttia hyvästä lopputuloksesta ilman syyllisyyttä. Itsensä vähättelyllä ja itsesyytöksillä et pääse kulkemaan eteenpäin, koska negatiiviset energiat pidättelevät sinua. Siksi onkin tärkeää lopettaa turhat itsensä sättimiset ja nauttia omasta menestyksestä ja elämästä.

Aktiivisuus ja tahdonvoima vie sinua eteenpäin

Lanttien Prinssi kuvastaa minulle vahvaa työn korttia ja jopa yrittäjyyttä. Kortin tuoma sanoma on vahvuus, itsenäisyys, rohkeus ja menestys. Näitä kaikkia tarvitaan yrittäjyydessä ja työelämässä muutenkin. Onko sinun uudistuminen mahdollisesti omassa työssäsi? Jos tällä hetkellä kaipaat uudistumista niin älä jämähdä paikallesi vaan ole aktiivinen itsesi ja omien ajatuksiesi kanssa, sillä sinun oma tahdonvoima ja aktiivisuus vie sinua eteenpäin. Jos jämähtää paikoilleen niin silloin ei pääse etenemään eikä uusia ajatuksia tule. Pidä mielesi kirkkaana ja aktiivisena, silloin etenet kohti omia päämääriäsi.

Sinulla on voimaa ja viisautta onnistua, anna tämän energian tulla itsestäsi ulos  ❤️

-Mirva

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38/minuutti.

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.