Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kosmoksen jättiläiset ottavat yhteen - Sotaa vai rauhaa - Sinä päätät

Tämä viikko on käynnistynyt levottomassa ja ahdistavassa energiassa, kun Mars asettui tiistaina oppositioon Pluton kanssa. Tänään tapahtuva Kuun yhtymä Marsille nostaa myös voimakkaita tunteita pintaan tilanteissa, joissa yrität sopeutua muiden odotuksiin vastoin omaa sisäistä tahtoasi. Uskalla olla rehellinen itsellesi. Älä pelkää ilmaista omia tarpeitasi ja toiveitasi, vaan pysy uskollisena sille, kuka todella olet. On tärkeää kuunnella sisäistä ääntäsi ja seurata sydämesi ohjausta silloinkin, vaikka se saattaisi aiheuttaa ristiriitoja muiden kanssa. Kaikkien ratkaisujen täytyy olla täysin itsenäisiä. 

Pluto kutsuu meitä muutokseen

Pluto kuvaa sisäistä muutosta ja uudistumista, joka tapahtuu hiljaisuuden, pimeyden ja yksinäisyyden kautta. Pluton symbolin alaosa, risti, edustaa fyysistä eristäytymistä ja konkreettista transformaatioprosessia.

Pluton liikkuessa eläinradalla se opettaa meille saman oppitunnin. Meidän täytyy joskus luopua läheisistämme voidaksemme pitää heidät. Kukaan ei voi omistaa toista ihmistä. Pluto auttaa meitä muistamaan kosmisen lain elämän jatkumisesta. Tämä tapahtuu harvoin fyysisen kuoleman kautta, vaan ennemminkin tiedostamalla Pluton aika elämässämme, jolloin voimme kohdata menetyksen pelon ja hyväksyä sen. Kun olemme oppineet elämän jatkuvan kaikesta huolimatta, saamme kaiken takaisin useimmiten hiukan toisessa muodossa, mutta kuitenkin.

Planeetta Mars  

Astrologiassa Mars symboloi innostusta, rohkeutta ja kykyä aloittaa asioita omassa elämässämme. Se edustaa sisäistä taistelijaa ja kykyä puolustaa itseämme. Marsin voima antaa meille tarmon tarttua tilaisuuksiin ja ilmaista itseämme rohkeasti. Mars edustaa konkreettista toimintaa, kykyä aloittaa asioita omassa elämässään ja puolustaa itseään.

Me olemme osa suurempaa kokonaisuutta ja toimiessamme luonnonlakien mukaisesti tekemisemme ei voi kohdata taistelua edellyttävää vastarintaa. Jos sen sijaan pidämme järkkymättömästi kiinni jostain materiaalisesta tavoitteesta, olkoon se vaikka kirkon rakentaminen, niin olemme pakotetut sotajalalle. 

Kun siis kohtaat vastoinkäymisiä, tulee sinun aina ensin kääntyä sisäänpäin ja kohdata omat motiivisi. Etsiessäsi tarkoitusta tapahtuneelle tulet sen myös aina löytämään. Sikäli kun pystyt tässä vaiheessa hyväksymään vastoinkäymisen ohjauksena ja ehkä luopumaan konkreettisesta tavoitteestasi, tulee myös este poistumaan, ja saat aikaan paljon enemmän kuin olisit ikinä osannut asettaa tavoitteeksi.

Energia suuntautuu AINA jonnekin

Muista, että juuri Sinä päätät omalla kohdallasi, suuntaatko energiasi Pluto ja Mars energioiden vaikutuksen alaisena asioiden edistämiseen vai asioiden vastustamiseen. Valintasi mukaan joko vahvistat tällaisena aikana omaa hankettasi tai vastustajaksi kokemasi tahon voimaa. Oikea asennoituminen tarkoittaa, että luotat omiin ratkaisuihisi ja hyväksyt muiden kielteiset reaktiot osaksi omaa menestystäsi. Rauha sisimpääsi syntyy siitä, että tiedät mitä olet tekemässä ja uskallat pitää siitä kiinni syyllisyyttä tuntematta. Tällaisena ajankohtana suosittelen tutkimaan ja seuraamaan oman Astrokalenterin merkintöjä meneillään olevista kosmisista sykleistä, ajanlaadusta ja sen hengestä suhteessa oman syntymäkarttasi tekijöihin.

Katso Astrokalenterin opavideo

Omalla kohdalla Astrokalenteri kertoo juuri nyt seuraavaa:

Mars yhtymä Uranus

Saat kutsun vallankumoukseen elämässäsi

Marsin tehdessä yhtymätransiittia syntymäkarttasi Uranukselle esittää se sinulle kutsun osallistua johonkin vallitsevia käsityksiä ja rajoja rikkovaan tapahtumaan tai projektiin. Mahdollisuus toteuttaa omaa siirtymistäsi vesimiehen aikaan avautuu sinulle tavalla tai toisella tämän jakson aikana ja voit olla varma, että siinä jutussa on imua. Mukaan lähteminen ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys, sillä tämän mahdollisuuden käyttäminen edellyttää hyvin vahvaa ja selkeää riippumattomuutta kaikista muista ihmisistä perheenjäsenet mukaan lukien. Jos irrottautuminen onnistuu ja uskallat heittäytyä mukaan itsellesi uuteen ja ennenkokemattomaan seikkailuun, niin tulet saamaan muhkeat eväät tulevaisuutesi kaikinpuoliselle menestykselle.

Kuten huomaat niin Astrokalenterin tekstit eivät puutu ongelmien ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaa meneillään olevassa ajassa.  Ratkaisut meidän on jokaisen tehtävä toki itse. 

Astrokalenterin tekstit ovat arvokas tuki oman sisäisen rauhan säilyttämiselle nopeasti muuttuvan maailman pyörteissä. Astrokalenterin päivittäistä opastusta seuraamalla onnistumisen mahdollisuudet kohdallasi kasvavat myös huomattavasti. 

Astrokalenteri on mielestäni yksi upeimmista välineistä kääntää ajatuksissa olevat ahdistavat tilanteet huikeaksi energiasammoksi ja ottaa ajan tarjoamista mahdollisuuksista tehokkaasti koppi. Opi luottamaan sisäiseen viisauteesi, joka vie sinua koko ajan oikeaan suuntaan kohti todellista henkistä päämäärääsi.

Tiedätkö Sinä jo mitä Pluto ja Mars puuhailee oman astrologisen syntymäkarttasi tekijöiden kanssa?

Se selviää mitä pikimmiten, kun tilaat itsellesi Astrokalenterin ja pääset katsomaan millaisten energioiden kanssa olet tekemisissä seuraavan vuoden ajan päivä-, kuukausi- ja vuositasolla. 

Astrokalenteri

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla.

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan heti edullisemmin? Rekisteröidy ja tilaa Astrokalenteri 12 kk VIP-hintaan 26,90 €.

Katso mitä muut kertoivat Astrokalenterista

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.