Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Saturnus ja Uranus purkavat karmaa - On aika olla äärimmäisen armollinen itsellesi

Syyskuun energiat ovat hyvin vahvat useiden planeettojen peruuttaessa samaan aikaan. Näistä on selvimmin tunnistettavissa Saturnuksen ja Uranuksen raskaat energiat, jotka pysyvät yllämme kuin sitkeä ukkospilvi. Elämme kollektiivista herkkyyden aikaa ja kaikilla ovat tuntosarvet pystyssä samaan aikaan. Rehellisyys on tavallista kovempaa valuuttaa koko loppu vuoden aikana ja jokainen epäilys kannattaa jollain tavalla tarkistaa. Ajankuvan haasteellisuuden vuoksi jokainen meistä joutuu huolehtimaan itsestään totuttua enemmän, eikä paukkuja riitä muiden pelastamiseen ennen kuin on itse kuivilla. Kyse ei ole suinkaan välinpitämättömyydestä tai kylmyydestä, vaan sisäisestä irrottautumisen pakosta, jota on ollut pakko kuunnella nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ole siis armollinen itsellesi ja tee rauhassa omat ratkaisusi, kunnes mahdollinen ahdistus helpottaa. Kun oma elämä on raiteillaan, pystyt auttamaan myös muita, mutta et sitä ennen.

On tärkeää löytää oikea suunta

Ehdottomasti tärkein muutos yksityisen ihmisen elämässä on viimeistään nyt tulla tietoiseksi omasta henkisen tietoisuuden kasvusta ja siihen sisältyvästä hyvänolon ja turvallisuuden tunteesta. Oppia ymmärtämään, että olet ehdottomasti koko ajan oikeassa ja voit tehdä vain oikeita ratkaisuja. Ajattele, miltä tuntuu elämä, jossa ei tarvitse lainkaan epäillä itseään, eikä tuntea syyllisyyttä tekemistäsi ratkaisuista. Henkinen hyvinvointi perustuu siihen, että koet tämänhetkisen tilanteesi hyväksi tai vähintään hyväksyt sen realiteetiksi olosuhteistasi riippumatta. Onni tulee onnen luo. Ajassa kulkeva astrologinen tulkinta ( Astrokalenteri ) on poikkeuksetta tulkinta onnistuneista ratkaisuista menneisyydessä ja samalla se tarjoaa aina vain onnellisempaa elämää tulevaisuudessa.

Ote omasta Astrokalenteristani meneillään olevassa ajassa:

Jupiter sulkeutuva sekstiili Kuu

Tehdessään sekstiiliä syntymäkarttasi Kuulle tuo Jupiter tullessaan valtavan määrän uusia mahdollisuuksia rakentaa kotielämääsi parempaan suuntaan. Mitä luottavaisemmin olet tähän mennessä pystynyt seuraamaan herkkien aavistustesi ja tuntemustesi viestejä jokapäiväisessä elämässäsi, sitä helpommin pääset kiinni ulottuvillasi oleviin uudistuksiin ja laajennuksiin tämänkin jakson aikana.

Jos elämäsi on päässyt urautumaan toistuvien rutiinien yksitoikkoiseen juoksuun omien tuntemustesi ja muiden ihmisten negatiivisten reaktioiden pelossa, niin joudut nyt tekemään hiukan enemmän töitä uusien mahdollisuuksien eteen. Tarjolla on joka tapauksessa jotain todella hienoa ja arvokasta juuri Sinulle. Joskus se on yhdistymistä perheen kanssa ja joskus se on etäisyyden ottamista omiin läheisiin. Sinä sen parhaiten tiedät ja voit luottaa sydämesi ääneen päätöksiä tehdessäsi. Mitä ikinä nyt päätät, tuottaa se lopulta pelkkää hyvää kaikille osapuolille.

Voit siis terästäytyä seuraamaan ajan henkeä ja lähteä kylmäverisesti toteuttamaan kaipaamiasi muutoksia, sillä kosmiset voimat ovat tukenasi ja ne varmistavat päätöksillesi tärkeiden tahojen varauksettoman tuen niille muutoksille, joita nyt lähdet ajamaan. Sisimmässäsi tiedät mitä haluat ja nyt on aika tehdä haaveista totta.

Astrokalenterin tekstit eivät puutu ongelmien ratkaisuun,

mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaa meneillään olevassa ajassa.  Todellista ja oman elämän kannalta tuhoisaa ongelmaa ei siis lopulta ole koskaan olemassa. Toiset meistä (kuten itsekin) ovat vain tavallista herkempiä putoamaan jonkinlaiseen voimattomaan pelkotilaan, joka ei anna päivän eikä yön rauhaa ennen kuin tilanteeseen löytyy jonkinlainen ratkaisu.

Astrokalenterin tekstit ovat siis arvokas tuki sisäisen rauhan säilyttämiselle muuttuvan maailman pyörteissä.

Astrokalenterin päivittäistä opastusta seuraamalla onnistumisen mahdollisuudet kasvavat huomattavasti. 

Astrokalenteri on itsetuntemusta vahvistava kulta-ajan esoteerinen työkalu,

joka herättelee käyttäjäänsä siirtymään vähitellen yhteyteen oman korkeamman tietoisuutensa (sielun yhteyden) kanssa. Kalenterin avulla voimme aloittaa kosmisen ja universaalin tutkimusmatkamme siihen, keitä todella olemme ja mikä on oma missiomme suuressa luomistapahtumassa ja meneillään olevassa kulta-ajassa.  Astrokalenterin avulla kehitymme ja kasvamme koko ajan vastaamaan tarkemmin omaa sisäistä todellisuuttamme ja universumin todellisuutta. Kalenterin avulla opit tuntemaan itsesi paremmin ja opit luottamaan omaan sisäiseen viisauteesi (intuitio), joka vie sinua kohti korkeampaa tietoisuutta ja valaistumista. Kalenteria hyödyntämällä elämästäsi voi tulla koko ajan laadullisesti parempaa, mielenkiintoisempaa, onnellisempaa ja iloisempaa.

Mitä muut kertoivat Astrokalenterista

Astrokalenteri palaute astrologille:

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2022  - 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.