Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Syvennä Yhteyttäsi Universumiin - Tutustu Uudistuvaan Astrokalenteriin

Astrokalenteri vuodeksi eteenpäin ei ole pelkkä päivien, viikkojen ja kuukausien kokoelma. Se on avain suurempaan ymmärrykseen itsestämme ja siitä, miten elämämme polku kietoutuu tiiviisti planeettojen liikkeisiin. Tämä kalenteri heijastaa syvempää totuutta sinusta - kuinka planeettojen asennot voivat resonoida päivittäisen elämäsi kanssa, tuoden esiin piilotettuja voimavaroja, haasteita ja mahdollisuuksia. Lähde siis matkalle syvälle itseesi, kohti henkistä kasvua ja yhteyden laajentamista.

Uutta: Astrokalenterin Paramount versio

Olemme erittäin innostuneita päästyämme julkaisemaan suositun tuotteemme Astrokalenterin uudistetun version, jota pääset nyt testaamaan. Testilinkki ilmestyy Astrokalenterisi etusivulle ja saat siitä myös sähköpostiisi tulevien päivätulkintojen mukana linkin. (HUOM! Nykyinen Astrokalenterisi jatkuu normaalisti edelleen ja testilinkki on näkyvissä toistaiseksi joka päivä).

Vaikka tässä uuden Astrokalenteri version julkaisuvaiheessa on mukana nyt vain pari uutta ominaisuutta, niin tavoitteemme on vuoden loppuun mennessä yhdessä käyttäjien kanssa luoda jotain ainutlaatuista ja ennen näkemätöntä. Tähän tarvitsemme paljon teidän antamianne palautteita, jotta saamme uudistuksen onnistumaan ja palvelemaan astrolaisten käyttötarpeita mahdollisimman hyvin.

Jos et ole aikaisemmin tilannut vielä Astrokalenteria tai kokeilujaksoa siitä, saat nyt mahdollisuuden testata "Paramount"-versiota ilmaiseksi kuukauden ajan. 1kk ilmainen Astrokalenteri -kokeilu

Hyödynnä erikoistarjous:

Jos olet jo käyttänyt kokeilujakson tai kalenterisi ei ole aktiivinen, niin voit hyödyntää erikoishintaista tarjousta ja tilata Astrokalenterin vuodeksi eteenpäin hinnalla:

Tämä erikoishinta on voimassa kaikille, jotka tekevät tilauksen ennen 16.9.2023 klo 24.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.