Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Soturikutsunnat käynnissä - Päätöksiä päätöksiä

Tällä viikolla ovat energiat niin armottoman tehokkaita, että se saattaa näyttäytyä ihmeellisinä tuntemuksina kehossa, terveydentilassa ja jaksamisessa. Jotain merkityksellistä nousee nyt pintaan jokaisen ihmisen elämässä ja aivan varmasti se vaatii jotain toimintaa elämän uudelleen järjestämiseksi. Levottomuus saattaa tuntua jopa rytmihäiriöinä ja silloin asia kannattaa tietysti tarkistaa tutkimuksilla, mutta muuten levottomuus on ehdottomasti arvokas suunnannäyttäjä.

Asioita tulee nyt uskaltaa tehdä jollain uudella tavalla, jotta olotila helpottuisi ja saisi paremman otteen juuri siihen omaan ja parhaalta tuntuvaan elämään. Minulla oli hetki sitten vieraana energiahoitaja ja parantaja Juho Lyytikäinen, joka suostui julkiseen astrologiseen tulkintaan oman kartan aspektikuvioista ja menossa olevasta ajasta. Tulkinnassa käsittelen kartan osalta sellaisia tekijöitä, jotka voi lukea myös Sisäinen Soturi tulkinnasta hiukan eri sanoin esitettynä. Juholla tuntuu olevan suunta nyt selvillä, mutta ihan helposti tilanne ei ole tällaiseksi muodostunut. Tässä videossa hän joka tapauksessa asettuu esimerkiksi tehtäväänsä asettuvasta Hengen Soturista.

Löydä peloton elämäsi uudistaja omasta korkeammasta tietoisuudestasi

Lokakuu tulee olemaan supervoimien ja pysäyttämättömän energiavirtauksen kuukausi ja siksi myös alitajunnan voimat aktivoituvat niillä alueilla, jotka ovat omassa elämässäsi siirtymässä korkeammalle tietoisuuden tasolle.

Tuntemukset ja mieleen nousevat ajatukset saattavat olla hyvinkin ahdistavia tai painostavia, mutta aivan varmasti ne ovat ohjaamassa Sinua uuteen ja parempaan suuntaan elämässäsi. Voimakkain painopiste tulee olemaan oman elämän ja omien ratkaisujen oikeutuksessa, joista kukaan ei ole koko loppusyksyn aikana valmis tinkimään. Omat päivittäiset ratkaisut ovat nyt kaikille paljon tavallista merkittävämpiä ja ne tulee tehdä omia tuntemuksia seuraten tietoisena siitä, että ne herättävät voimakasta vastustusta kaikissa niissä kanssaihmisissä, jotka elävät jonkun muun tai muiden talutusnuorassa.

Valon Soturi osaa rakastaa itseään

Lokakuun menossa pysyy mukana vain rakkauden ehdottomuudella, jonka tulee kohdistua ensisijaisesti itseesi ja vasta sen jälkeen pystyt jakamaan sitä muille muutosta toteuttaville. Näistä ominaisuuksista pääset perille paremmin tutustumalla jälleensyntymiseen ja sielun matkaan tässä ajassa Sisäinen Soturi tulkinnan avulla.

Karma ei koskaan tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä jotain rangaistusta edellisten elämiesi pahoista teoista. Negatiivinen karma (kriisi) syntyy vain sellaisessa tilanteessa, jossa vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät. Elämä voi tuntua toivottomalta tai vaikealta myös sellaisessa tilanteessa, jossa jätät aiemmin hankkimasi valmiudet käyttämättä. Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat).

Selviämistarinoita on paljon

Olen saanut seurata paljon koskettavia tarinoita elämästä vuosien mittaan karttatulkintoja tehdessäni. Poikkeuksetta astrologiselta kartalta on löytynyt koettelemusta (kriisiä) selventävää karmallista taustaa, joka ei tietona vapauta meitä itse haasteesta, mutta auttaa ymmärtämään tilannetta. Kun tiedostamme oman karttamme kaikki vahvuudet ja haasteet, voimme tehdä jatkossa fiksumpia päätöksiä elämässämme ja ottaa merkittäviä henkisiä edistysaskeleita kohti korkeampaa tietoisuutta ilman syviä kriisejä.

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua