Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Elämme nyt ihmiskunnan historian merkittävimpiä vuosia

On mahdotonta sanoa, mikä näistä lähivuosista jää voimakkaimmin vaikuttamaan historian kirjoissa, mutta oman elämämme kannalta on syytä olettaa, että se on juuri tämä 2021. Astrologisesti katsoen nykyinen maailmamme hakataan ensin vasaralla palasiksi ja kootaan sitten uljaimpaan loistoon jopa tuhansien vuosien vertailujaksolla.

Pitää vain olla rohkea ensin vasaran kanssa ja sitten luottavainen uutta todellisuutta rakentaessasi. Kaikki vaiheet ovat vaativia. Mitään emme nyt saa ilmaiseksi. Hereillä on oltava joka hetki ja vain sitkeästi luotettava omaan tekemiseen. Sivuille tai taaksepäin ei ole syytä paljon vilkuilla. Saturnuksen ja Uranuksen neliö tulee laittamaan meidät armollisesti selkä seinää vasten useamman kerran vuoden sisällä. Emme millään voi paeta uuden elämän käynnistymistä ja se on loistava uutinen aivan varmasti.

Elämään on löydettävissä uusi ote ja uudet sävelet tavallista helpommin oikealla asenteella: Katsotaan mitä tapahtuu ympärillä ja sitten sorvataan omaa elämää menoon sopivaksi jostain vanhasta luopumalla ennen kuin hypätään mukaan jokaiseen mieltä nostattavaan juttuun, joita eteemme ilmaantuu. Ja tässä järjestyksessä. Ahdistus on ratkaiseva työntövoima uusiin ulottuvuuksiin. Pitää vain tunnistaa, mikä sen aiheuttaa.

Itselleni löysin jo astrologin urani ensi metreillä planeettarytmeistä voimaa irrottautua kestämättömän raskaiksi käyneistä rutiineista ja velvoitteista, minkä jälkeen omistautuminen omiin uusiin juttuihin tapahtui kuin itsestään. Tätä prosessia varten olen rakentanut Astrokalenterin ja lisännyt siihen Kulta-aika palikan, jonka avulla pystyt yhdistämään oman elämäsi koko maailmaa kiihkeimmin muuttavien planeettakuvioiden rytmiin. Löydät itsesi osana globaalia kohoamista kohti korkeampaa tietoisuutta – Kulta-ajan rakentajana sen sijaan että olisit vain lastu muutosmyrskyn laineilla.

Katso mitä muut kertovat Astrokalenterista

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2021 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön enemmän kuin koskaan vielä aiemmin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin läpi vuoden. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua