Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Myrskyisä kuunvaihde ja irtiottojen paikka - Ruudin käryä ilmassa

On hurjaa huomata, että kaikki voi pysähtyä yhtäkkiä täysin varoittamatta. Tämä viikko on käynnistynyt varsin hermostuneessa ja ahdistavassa energialatauksessa Venuksen ja Neptunuksen neliössä, joka vapauttaa meitä onnen illuusioista. Ihmissuhteet ovat alitajunnan armottomassa tarkkailussa, josta pääsee läpi vain aito rakkaus.

Ilmassa on kuvainnollisesti ruudin käryä. Omien voimien ja hermojen ollessa näin kortilla, kaikki rajoitukset ja määräykset herättävät tavallista voimakkaampia reaktioita meissä kaikissa. Eikä se tarkoita, että nyt saa loukata tai kiusata ketään, mutta itsensä ja oman sisäisen äänen kuunteleminen on meille kaikille todellinen ajan haaste. Asiat kyllä selviävät, kun niitä vain lähtee selvittämään. Lähtökohtana voit pitää vain omaa tunnelmaasi, joka vahvemmin ja vahvemmin haluaa ohjata Sinua kohti tasapainoisempaa elämää.

Hanki rauha sisimpääsi

Energia suuntautuu aina jonnekin. Muista, että juuri sinä itse päätät omalla kohdallasi lopulta sen suuntaatko tehokkaat tykkisi jonkun asian edistämiseen vai jonkun asian vastustamiseen. Valintasi mukaan joko vahvistat tällaisena aikana omaa hankettasi tai vastustajaksi kokemasi tahon voimaa. Ajan laadun vuoksi ymmärrät varmasti, kuinka tärkeää nyt on oman päämäärän ja tavoitteen tiedostaminen Sinun tykkiesi suuntaamisen kannalta. Oikea asennoituminen eli tykkien oikeanalainen suuntaaminen tarkoittaa, että luotat omiin ratkaisuihisi ja hyväksyt kielteiset reaktiot osaksi omaa menestystäsi. Rauha sisimpääsi syntyy siitä, että tiedät mitä olet tekemässä ja uskallat pitää siitä kiinni syyllisyyttä tuntematta.

Miten oppii luottamaan?

Tällaisena ajankohtana on hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina. Minulle itselleni näiden planeettaenergioiden tiedostaminen on avannut uuden ja vapautuneemman elämän opittuani niiden avulla luottamaan herkkiin tuntemuksiini silloinkin, kun ne herättävät kiukkua, pelkoa tai ahdistusta muissa ihmisissä.

Korkeampi yhteys

Astrokalenterin avulla Sinulla on mahdollisuus olla enemmän läsnä itselle, elämälle ja kollektiiviselle tietoisuudelle, joka lopulta yhdistää meidät Kulta-ajan valokansaksi – kultaiseksi roduksi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Haluan tehdä askeleesi tietoisuuden maailmaan helpoksi.  Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.