Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Mitä se karma oikein on?

Törmäämme arjessa usein siihen, että emme usko riittävästi itseemme tai omiin kykyihimme. Saatamme uskoa: ”ettei se kuitenkaan onnistu, koska minulla on aina huono tuuri tai karma”. Näin tehdessämme uskomme ennalta määriteltyyn kohtaloon elämässämme. Uskomme siihen, että emme voi varsinaisesti vaikuttaa tai muuttaa mitään omassa elämässämme, vaan meidän täytyy kyetä pelkästään sopeutumaan päivästä ja tilanteesta toiseen.

Millaisia tunteita se herättää kun sanon, että kohtalosi on vain haaste, jonka kulkuun Sinä voit vaikuttaa varsin ratkaisevasti? Oman elämäsi ja onnellisuutesi avaimet ovat nimittäin koko ajan Sinun ja vain Sinun käsissäsi. Nyt mietit ehkä mitä ihmettä mahdan tällä tarkoittaa. Tutkitaanpa asiaa hiukan tarkemmin.

Thorwald Dethlefsenhttps://de.wikipedia.org/wiki/Thorwald_Dethlefsen
syntyi 11. 12. 1946, Herrsching am Ammersee, Saksa
kuoli 1. joulukuuta 2010, Wien, Itävalta

Thorwald Dethlefsen: Takaisin edellisiin elämiin - Huonoa karmaa ei ole

Edesmennyt maailman tunnettu psykoterapeutti, psykologi ja esoteerikko Thorwald Dethlefseniä pidetään regression ja reinkarnaatioterapian edelläkävijänä.  Dethlefsen havainnollisti potilaskokeidensa avulla, että sielut syntyivät aina uudestaan ​​ja uudestaan ​​tietoisuudentasolla, jonka heillä oli edellisen inkarnaatio kuolemassa reinkarnaatio; tämä muodostaa hänen karmansa. Vakuuden uskomukseensa hän sai saattamalla potilaitaan hypnoosin alaisuuteen ja palaamalla hypnoosin avulla heidän kanssa potilaiden edellisiin elämiin. Hypnoosin avulla edellisiin elämiin palanneet potilaat saivat apua moniin sellaisiin asioihin mihin mitä mitkään muut psykoterapiamuodot eivät kyenneet ratkaisemaan.

Dethlefsen osoitti potilaskokemustensa avulla, että meillä on voimavaroja ja resursseja paljon enemmän kuin osaamme kuvitella tämän kertaisen eletyn elämämme perusteella. Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat siis meissä jo syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme. Todellista kohtaloa ei siis ole. Me luomme oman kohtalomme.

Ihmisen kohtalo on yksilöllisin esoteerinen järjestelmä

Astrologia on esoteerinen oppi, jonka tarkoitus on auttaa Sinua kasvamaan elämässäsi tietoiseksi siitä, kuka todella olet ja mikä on inspiroivin elämäntehtäväsi milläkin hetkellä. Kun nämä kaksi asiaa ovat edes osittain hallussasi, huomaat tekeväsi varmoja itsenäisiä päätöksiä ja ratkaisevasi lähes suvereenisti minkä tahansa eteesi tulevan ongelman.

Esoteria eli sisäisen viisauden oppi opettaa, että ihminen on osa suurempaa kosmista kokonaisuutta ja suorittaa koko ajan omaa osuuttaan maailmankaikkeuden suuressa luomisprosessissa. Ihmisen koko tietoisuus on eräänlainen vastaanotin, joka opastaa tekemään päivittäisiä ratkaisuja elämässämme. Jokaisella tunteella ja tuntemuksella on arvokas sanoma, jota voi seurata tietoisesti ja tehdä omia ratkaisuja rohkeasti sydän tietoisuuttaan kuunnellen. Kun oppii harjoittamaan tietoista läsnäoloa esoteerista tietä hyväksi käyttäen, tarjoaa se rajattomasti erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia toteuttaa omaa todellista elämäntehtävää ja kokea olevansa oman kohtalonsa ylin päättäjä.

Aloita matkasi kohti valoa ja korkeampaa tietoisuutta

Kulta-ajassa ihmiskunnan tietoisuuden kasvu kohoaa ja kiihtyy valtavaa vauhtia tavoitellen lopulta täyttä potentiaaliaan. Sopeutuaksemme mahdollisimman joustavasti näihin uusiin kulta-ajan tietoisuutta kasvattaviin muutoksiin ja olosuhteisiin meidän on herättävä aktivoimaan tämä korkeampi tietoisuus (Hengen valo) itsessämme. On herättävä unen kaltaisesta horrostilasta.

Sisäinen Soturi –tulkinta – aloita korkeamman tietoisuuden aktivointi itsessäsi

Käytän Sisäinen Soturi -tulkinnan perustana Hermes Trisgemistoksen oppeihin pohjautuvaa ikivanhaa Hermeettistä filosofiaa, jonka symboliikka liittää jokaisen planeetan osaksi elämän päättymätöntä kiertokulkua (Thorwald Dethlefsen: Kohtalo on haaste). Sisäinen Soturi –tulkinta perustuu hermeettisen filosofian mukaiseen jälleensyntymisoppiin. Sen mukaan kaikki meidän tekomme ja päätöksemme kantavat hedelmää tai vaativat korjaamista tämän elämän lisäksi myös tulevien elämien aikana. Niinpä sinä saat tässä elämässä nauttia edellisten elämiesi aikana hankkimistasi valmiuksista ja oppia tekemistäsi inhimillisistä erehdyksistä.

Karma ei koskaan tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä jotain rangaistusta edellisten elämiesi pahoista teoista. Negatiivinen karma (kriisi) syntyy vain sellaisessa tilanteessa, jossa vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät. Elämä voi tuntua toivottomalta tai vaikealta myös sellaisessa tilanteessa, jossa jätät aiemmin hankkimasi valmiudet käyttämättä. Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat).

Selviämistarinoita on paljon

Olen saanut seurata paljon koskettavia tarinoita elämästä vuosien mittaan karttatulkintoja tehdessäni. Poikkeuksetta astrologiselta kartalta on löytynyt koettelemusta (kriisiä) selventävää karmallista taustaa, joka ei tietona vapauta meitä itse haasteesta, mutta auttaa ymmärtämään tilannetta. Kun tiedostamme oman karttamme kaikki vahvuudet ja haasteet, voimme tehdä jatkossa fiksumpia päätöksiä elämässämme ja ottaa merkittäviä henkisiä edistysaskeleita kohti korkeampaa tietoisuutta ilman syviä kriisejä.

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tullkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.