Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lokakuu on energisesti vuoden voimakkainta astrologista aikaa

Lokakuussa Pluto ottaa vastaan Marsin ja Auringon neliötä lähes koko kuukauden ajan, vaikka voimakkain aikajakso onkin 13.10. Neptunus taas pääsee jakamaan tuota hurjaa muutosvoimaa alitajunnan ja intuition välityksellä suhteellisen vaivattomasti, mutta silti tunteita nostattaen. Neptunus on positiivisessa kulmassa näihin radikaaleihin muutosvoimiin ja voit luottaa voimakkaan intuitiosi viesteihin ja heiluttaa Thorin vasaraasi hetkeäkään epäröimättä.

Mars pääsee omimpaan rooliinsa suurena muutosten käynnistäjänä. Voit tunnistaa sen voiman liikkeelle ajavana levottomuutena, jolle löytyy uusia kohteita päivittäin. Lokakuussa ei ole itseasiassa yhtään väliin putoajaa planeettoja tutkittaessa. Jokainen planeetta on omalla tavallaan ratkaisevassa roolissa sekä Sinun elämässäsi, että kollektiivisen elämän kannalta katsottuna.

Tärkeintä Sinun kannaltasi on löytää peloton elämäsi uudistaja omasta korkeammasta tietoisuudestasi

Käsityksemme itsestä ja ympärillä olevasta maailmasta muuttuu nyt koko ajan ja kaikkein voimakkaimmin silloin, kun kohtaamme suuria kollektiivisia haasteita. Kaikki muuttuu nyt ympärillämme tavattoman nopeasti ja se vaatii samaa nopeutta myös henkilökohtaisessa elämässä. Lokakuu tuleekin olemaan supervoimien ja pysäyttämättömän energiavirtauksen kuukausi ja siksi myös alitajunnan voimat aktivoituvat niillä alueilla, jotka ovat omassa elämässäsi siirtymässä korkeammalle tietoisuuden tasolle.

Tuntemukset ja mieleen nousevat ajatukset saattavat olla hyvinkin ahdistavia tai painostavia, mutta aivan varmasti ne ovat ohjaamassa Sinua uuteen ja parempaan suuntaan elämässäsi. Voimakkain painopiste tulee olemaan oman elämän ja omien ratkaisujen oikeutuksessa, joista kukaan ei ole koko loppusyksyn aikana valmis tinkimään. Omat päivittäiset ratkaisut ovat nyt kaikille paljon tavallista merkittävämpiä ja ne tulee tehdä omia tuntemuksia seuraten tietoisena siitä, että ne herättävät voimakasta vastustusta kaikissa niissä kanssaihmisissä, jotka elävät jonkun muun tai muiden talutusnuorassa.

Muutosenergiaa vastaan voi taistella ja antaa sille sillä tavalla lisää energiaa omasi kustannuksella

 Suositeltavampi vaihtoehto on valita elämäsi uudistajan rooli ja ottaa vastaan kaikki se aggressio, viha ja syyllistäminen, joita muutosta vastustavat ystäväsi ja läheisesi Sinulle tarjoilevat. Lokakuun menossa pysyy mukana vain rakkauden ehdottomuudella, jonka tulee kohdistua ensisijaisesti itseesi ja vasta sen jälkeen pystyt jakamaan sitä muille muutosta toteuttaville. Näistä ominaisuuksista pääset perille paremmin tutustumalla jälleensyntymiseen ja sielun matkaan tässä ajassa Sisäinen Soturi tulkinnan avulla.

Suosittelen koko loppuvuoden aikana jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Sinun täytyy vain ensin tulla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastasi ja kyvyistäsi, jotta voit valjastaa ne palvelemaan itseäsi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan.

Sisäinen Soturi – oivalla ja ota käyttöön kaikki tiedostamattomat erityistaitosi

Tämän karmallinen tukinta lähtee liikkeelle siitä, että parantaakseen nykyisen elämänsä laatua, meistä jokaisen on ensin opittava tiedostamaan oma pelkomme ja sitten opittava rehellisesti kohtaamaan se. Kun ymmärtää oman ahdistuksen ja tuskan johtuvan mistä tahansa pelosta, on tuhat kertaa helpompaa alkaa elämään enemmän itsensä näköistä elämää. Sisäinen Soturi tulkinnan mukaan suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo heti syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi pikkuhiljaa vasta tätä elämää eläessämme. Voit halutessasi herättää nämä piilevät vahvuutesi yllättävän nopeasti tutustumalla karttasi aspekteihin ja edellisistä elämistäsi kohoavaan viisauteesi.

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Haluan tehdä askeleesi uuden tietoisuuden maailmaan helpoksi.  Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.