Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuumakin kuumempi viikko - Toiminnan kesä

Astrologisesti kuuma ja tulinen toiminnan kesä on alkamassa ja jatkuu lomista paljoakaan piittaamatta. Menestys odottaa ottajiaan samaan aikaan, kun yllättäviin muutoksiin on sopeuduttava aina vain nopeammin. Jostain on vain löydyttävä niin vahva itseluottamus, että uskallat valloittaa maailman uusilla ideoillasi.

Yhä useammat ihmiset seuraavat astrologisia kuvioitaan ja pystyvät ennakoimaan elämäntilanteita ja avautuvia mahdollisuuksia aiempaa paremmin. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat tämän kesän hittejä. Älä epäröi ottaa myös kosmoksen viisaita rytmejä tueksesi. Planeetat suorastaan tykittävät energiaa maapallolle läpi koko kesän.

Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja! Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä!