Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kosminen tulevaisuus ruletti pyörii

Kosminen ruletti pyörittää tällä hetkellä koko ihmiskuntaa uusille raiteille kiihtyvällä vauhdilla. Materiaaliset ja taloudelliset muutokset koskettavat meitä kaikkia ja selviäminen vaatii jatkuvaa uudelleen järjestelyä meiltä jokaiselta.

Astrologian ja esoterismin näkökulmasta katseltuna kosmoksen voimat ovat vahvimmassa elämää tasapainottavassa vaiheessa seuraavien vuosien aikana. 2012 - 2032 välinen aika tuo tullessaan Kulta-ajan maapallolle ja kaikki nyt näkyvillä olevat tapahtumat kuuluvat kuvioon jollain tavalla. Jokaisen ihmisen omassa vallassa on löytää tämän hetken tapahtumista ne positiiviset elementit ja omaa elämää eteenpäin vievät mahdollisuudet. Jokaisen elämä muuttuu nyt aivan väkisin ja paljon.

Kaikkein tärkeintä meneillään olevassa ajassa

on löytää todellinen yhteys ja korkeampi tietoisuus itseensä. Tällä tavoin selviämme haasteellisista ajoista huomattavasti helpommin. Meillä on olemassa voimavaroja ja resursseja paljon enemmän, kuin osaamme edes kuvitella tämän kertaisen eletyn elämämme perusteella. Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme. Näistä ominaisuuksista pääset perille paremmin tutustumalla jälleensyntymiseen ja sielun matkaan tässä ajassa.

Jälleensyntyminen, inkarnaatio ja elämän kiertokulku

Katso mitä Samuli Perälällä kertoo jälleensyntymisestä, inkarnaatiosta ja elämän kiertokulusta.

Sisäinen Soturi – valjasta omat tiedostamattomat voimavarat käyttösi

Katsoessa astrologista karttaa nähdään planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään. Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Kartan aspekteista syntyy ainutlaatuinen mestariteos - täydellinen Sinä

Olet ehkä oppinut pitämään joitakin vahvoja ominaisuuksiasi hyvinä ja joitakin huonoina. Sisäinen Soturi -tulkinta haastaa Sinut kääntämään jokaisen aspektin elämäsi puhtaaksi käyttövoimaksi. Se opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Negatiivista karmaa ei ole

Käytän Soturi tulkintojeni perustana Hermes Trisgemistoksen oppeihin pohjautuvaa ikivanhaa Hermeettistä filosofiaa, jonka symboliikka liittää jokaisen planeetan osaksi elämän päättymätöntä kiertokulkua (Thorwald Dethlefsen: Kohtalo on haaste). Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat). Itse tulkinnoissa olen tietoisesti välttänyt planeettakuvion liian vahvaa liittämistä edellisiin elämiin, sillä kunkin aspektikuvion opetus, haaste tai mahdollisuus on kuitenkin lopulta ensisijaisesti hoidettava kuntoon tässä elämässä ja tämän elämän antamilla kokemuksilla. Edellisiä elämiä tulee helposti käyttäneeksi tekosyynä (Negatiivinen karma) sille, että ei tässä elämässä kuitenkaan enää voi asialle yhtään mitään. Todellisuudessa vain juuri tässä elämässä voi vaikuttaa aikaisempiin elämiin tai sieltä kumpuaviin ”häiriöihin” yllättävän tehokkaasti. Tällainen työ on jatkuvaa pyrkimistä tasapainoon ja harmoniaan itsesi kanssa.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään!

Sisäinen Soturi tulkinta ei konkreettisesti sukella edellisiin elämiin, koska kunkin kuvion edustama energia voi aueta niin hurjan monella tavalla ja monessa eri tilanteessa. Tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ toistaiseksi, olivat ne edelliset sitten ihan mitä tahansa.

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.