Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kollektiivit Taikavoimat: Kaikki on energiaa, värähtelyä ja resonanssia

Meille ”tavallisille tallaajille” otsikon väite tuntuu absurdilta, mutta kvanttifyysikot ovat jo moneen kertaan todistaneet, että mitään kiinteää ei todellisuudessa ole olemassa.
Kaikki on värähtelyä.

Tuoli, jolla istut, tuntuu ja näyttää kiinteältä, mutta jos tutkijat zoomaisivat tuolin ainekseen tarpeeksi syvälle, he näkisivät vain värähteleviä partikkeleita. Nämä partikkelit värähtelevät hyvin hitaasti ja siksi tuoli näyttäytyy todellisuudessamme kiinteältä. Vastakohtana voidaan
ajatella esimerkiksi musiikkia. Se värähtelee tuoliin nähden nopeammilla taajuuksilla ja siksi sen olomuoto on ”muodoton”, ei näkyvä.

Näistä asioista on hankala löytää tietoa suomen kielellä, joten olkaatten hyvät.Toivottavasti tästä artikkelista on iloa ja hyötyä juuri sinulle.

Astro.fi Black Friday on huikea tempaus nopeille!

Tämä tarjous ei toistu kun kerran vuodessa ja vain 3 tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä Astron Black Friday tuotteet -50%!

Käy oheisessa linkissä katsomassa mitä kaikkea tulemme tarjoamaan huippu edullisesti 24 ja 25.11.2022 klo 17 - 20 välisenä aikana.

https://www.astro.fi/horoskooppi/facebook/black_friday_2022

Mitä on värähtely?

Wikipedia:” Värähtely on kappaleen tai järjestelmän osien jaksollista liikettä
tasapainoaseman ympärillä, tai yleisimmin fysikaalisen suureen (kuten esimerkiksi sähkökentän, ilmanpaineen) arvon jaksollista vaihtelua ajan funktiona. Esimerkkejä mekaanisesta värähtelystä ovat heilurin like ja sydämen syke, sähkömagneettisesta värähtelystä radioaallot.”

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta yritän selittää sen helpommin:
Ajatellaan esimerkiksi radioaaltoa. Se näyttää kuvissa säännölliseltä ylös-alas-ylös-alas liikkuvalta viivalta. Radioaalto siis on tietyllä taajuudella tapahtuvaa värähtelyliikettä.

Jos käännät radiosi Suomi Popille, niin radiovastaanottimestasi alkaa kuulua kyseisen kanavan radiolähetys. Jos päätät vaihtaa kanavaa Yle Classicille, kuulet saman tien pienen kohinan jälkeen Mozartin tai Bachin sulosäveliä.

Ja koska kaikki on värähtelyä, niin myös ajatuksesi, tunteesi, sanasi ja tekosi ovat värähtelyä. Ajatuksesi kulkevat valoakin nopeammin, joten ne ovat hyvin nopeatempoista värähtelyä.

Mitä on energia?

Käsittelen tässä artikkelissa energiaa energiahoitajan näkökulmasta. Energiaa on kaikkialla, elämme ”energiakeitossa”. Kaikki ”tyhjä tila” ympärillämme on täynnä energiaa.

Energiaa on eri taajuksilla, eli eri ”korkeuksilla”. Voimme ajatella asiaa esimerkiksi äänen kautta: Basson ääni on matala ja muhkea, koloratuurisopraanon ääni hyvin korkea ja kikkaileva. Siihen väliin mahtuu bassobaritonit, baritonit, altot, mezzosopraanot ja sopraanot. Yhdessä kuoro muodostaa kauniin, harmonisen teoksen, jossa äänet soivat yhdessä ja kuulija voi nauttia hienosta elämyksestä.

Samalla tavalla energiaa on eri korkeuksilla. Matalamman taajuuden energiat liittyvät ei-niin positiivisiin asioihin, kuten traumaenergioihin, tunnelukkoihin, negatiivisiin ajatuksiin jne. Korkeammat energiat liittyvät positiivisiin tunteisiin, kuten rakkauteen, myötätuntoon, iloon jne.

Energiaa voi ajatella myös veden kaltaisena: sen pitää päästä virtaamaan vapaasti. Jos energia tukkeutuu, alkaa se vaikuttaa kehossa erilaisina oireina ja ongelmina.Tyypillisiä tukkopaikkoja kehossa on nivelten seudut: olkapäät, kyynärpäät, ranteet ja lonkat, polvet, nilkat.

Energiaa ei voi siis säilöä. Sen täytyy antaa virrata vapaasti.

Miten energia tukkeutuu?

Meillä on fyysisen kehon lisäksi useampia energiakehoja. Olemme vähän kuin venäläisiä nukkeja: Useampi sisäkkäinen kerros muodostaa kokonaisuuden.

Kun kohtaamme elämässämme tilanteen, jota emme voi ymmärtää tai hyväksyä, energiakehoomme jää tapahtumasta muistijälki (traumaenergia). Jos emme pysty käsittelemään tapahtunutta, vaan lakaisemme sen maton alle, tämä ”haava” jää järjestelmäämme ja alkaa tukkeuttaa energian kulkua. Se on kuin viemäriin jäävä iso roska,
joka alkaa kerätä lisää kuonaa ympärilleen. Energiavirtaus alueella heikentyy ja ajanmyötä se alkaa näkymään myös fyysisessä kehossamme ongelmina.

Tämän vuoksi asioiden käsittely ja hyväksyminen ovat avainasemassa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämisen kannalta.

Energiahoidossa tätä tukkeutunutta energiaa päästään availemaan ja vanhat haavat voidaan puhdistaa ja parantaa. Tämä vaikuttaa kehoon ja mieleen hyvin voimakkaasti ja tuo elämään uutta positiivista virettä.

Mitä on resonanssi?

Resonanssi on helppo ymmärtää ääniraudan toiminnan kautta. Äänirauta on apuväline, jota käytetään esimerkiksi kuorolaulussa oikeiden sävelten löytämiseksi. Se on metallinen esine, jossa on kahva ja kaksi yhtä pitkää ”tikkua”. Kun ääniraudan kolauttaa kättä vasten tai pöydänkulmaan, lähtee iskun saanut ”tikku” värähtelemään. Samanpituinen toinen ”tikku”
havaitsee värähtelyliikkeen ja lähtee värähtelemään toisen tikun mukana. Nyt ”tikut” siis värähtelevät yhdessä samalla taajuudella. Tästä syntyy resonanssi ja kuulijan korva voi havaita a1-äänen.

Resonanssin syntymisen kannalta olennaista on, että ääniraudan ”tikut” ovat samanmittaisia. Muuten resonanssia ei pääse syntymään. Radioaalloista puhuttaessa radiolähetyksen ja vastaanottimen tulee myös olla samalla aallonpituudella, muuten yhteyttä ei synny.

Mitä tämä tarkoittaa tavalliselle ihmiselle?

Sinä olet värähtelevä kokonaisuus: ajatustesi, sanojesi, olemuksesi ja tekojesi summa. Sinä värähtelet tietyllä taajuudella.

Jos kohtaat toisen värähtelevän kokonaisuuden (eläin, ihminen, puu, kivi, kirja, sävellys…) niin tämä asia joko resonoi kanssasi (eli värähtelee ainakin osittain samalla taajuudella) tai sitten ei. Tällä perusteella teet todennäköisesti päätökset siitä kenen kanssa vietät aikaa, mitä musiikkia kuuntelet ja mitä kirjoja luet.

Värähtelytaajuus

Värähtelytaajuus on siis se korkeus, millä koko värähtelevä systeemisi (keho-mieli-sielu) värähtelee.

Tämän ymmärtämiseksi on tärkeää ymmärtää, miten keho-mieli-sielu-kompleksimme toimii. Meillä on 1.) Tietoinen mieli, 2.) Tiedostamaton mieli ja 3.) Keho.

1.) Tietoinen Mieli
Tietoinen mieli on se osa mielestämme, joka päättelee loogisesti ja jota voimme kontrolloida. Jos joku kertoo meille taivaalla lentävästä lehmästä, tietoinen mielemme analysoi informaation ja päättää uskommeko sitä vai emme. Eli annammeko tiedon päästä sisään systeemiimme vai emme.

Tietoinen mielemme on työkalu, jolla voimme lähteä ohjelmoimaan itseämme uudelleen ja sitä kautta muuttaa elämämme kulkua.

2.) Tiedostamaton Mieli
Tiedostamaton mieli on olemuksemme ”syvä meri”. Siellä piilee suurin osa päivittäisiin toimintoihimme liittyvistä asioista. Emme mieti aamulla herätessämme mitä teemme seuraavaksi: rutiininomaisesti nousemme sängystä, menemme kylpyhuoneeseen aamupesulle ja sieltä keittiöön keittämään kahvit. Emme analysoi tekemistämme, me vaan teemme.

Tiedostamattomassa mielessämme piilee myös kaikki elämämme aikana kerääntyneet ohjelmoinnit. Näitä olemme lapsena imeneet vanhemmiltamme, opettajiltamme, ystäviltämme ja yhteiskunnalta. Ajatuksiamme ja uskomuksia itsestämme ja maailmasta.Suurin osa niistä ei välttämättä ole edes totta, mutta niiden mukaan tanssimme elämämme
askeleet – ellemme tule asiasta tietoiseksi. Tällöin voimme lähteä tarkkailemaan omia ohjelmointejamme ja muuttaa niitä paremmiksi.

3.) Keho
Tiedostamaton mielemme määrää kehomme (instrumenttimme) kokonaisvärähtelytaajuuden.

Tämä on helppo nähdä: Kuinka itsevarma ihminen kantaa itsensä erilaisissa tilanteissa? Kuinka addiktion riivaama ihminen käyttäytyy aamubussissa? Millaisena stressaantunut ja kiireessä oleva ihminen näyttäytyy pitkissä punaisissa valoissa?

Kehomme näyttää ulospäin sen mitä sisällämme tapahtuu. Ja muut ihmiset automaattisesti havaitsevat missä värähtelytaajuudessa olemme. Olemmeko rauhallisia, tyytyväisiä ja läsnä vai kiireisiä, vihaisia ja puolustuskannalla.

Näemme myös salamannopeasti kenen kanssa haluamme avata keskusteluyhteyden ja kenestä on parempi pysyä kaukana. Luemmme siis intuitiivisesti toistemme energiaa koko ajan.

Värähtelytaajuus laajemmassa perspektiivissä
Moni miettii mitä energia on? Kaikki on siis energiaa, ja kaikki energia värähtelee.

Henkisissä piireissä puhutaan ”korkeavärähteisistä ihmisistä”

Näillä viitataan ihmisiin, jotka ovat kulkeneet jo pidemmän aikaa itsetutkiskelun tiellä ja kohdanneet omat varjonsa ja traumansa. He ovat tuoneet valon sinne, missä pimeyttä on ollut. He ovat parantaneet haavansa ja nostaneet omaa värähtelytaajuuttaan kohti
rakkaudellisempaa, autenttisempaa ja myötätuntoisempaa olemista.

Kyse on siis ihan tavallisista ihmisistä, jotka ovat lähteneet työstämäään itsestään oman elämänsä henkistä mestariteosta. Elämme vastakohtien maailmassa: meissä kaikissa on valoa ja varjoa, meissä kaikissa on yin ja yang.

Kuka vain voi lähteä tälle tielle

Matka on pitkä ja täynnä yllätyksiä. Perille pääseminen (mikäli sellaista edes on) on tämän inkarnaation aikana epätodennäköistä, mutta matka itsessään onkin se juttu. Kaikki se, mitä tällä tiellä oppii nostaa myös maapallon kollektiivista värähtelytaajuutta. Itsensä eheyttäminen eheyttää siis myös muita.

Toivottavasti löysit tästä artikkelista itsellesi jotain hyödyllistä matkasi varrelle. Voit seurata englanninkielistä Youtube -kanavaani: Healer Noora

Voit myös varata minulle aikoja energiahoitoon ja henkiseen elämäntaidon valmennukseen sähköpostitse: contact@healernoora.com tai käydä tsekkaamassa vapaita aikoja sivultani:www.healernoora.com

Voit tutustua Kollektiivisien Taikavoimien sivustoon täällä: https://www.taikavoimat.fi/

Terveisin
Noora Laitinen

Astro.fi Black Friday on huikea tempaus nopeille!

Tämä tarjous ei toistu kun kerran vuodessa ja vain 3 tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä Astron Black Friday tuotteet -50%!

Käy oheisessa linkissä katsomassa mitä kaikkea tulemme tarjoamaan huippu edullisesti 24 ja 25.11.2022 klo 17 - 20 välisenä aikana.

https://www.astro.fi/horoskooppi/facebook/black_friday_2022