Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kiinalaisen astrologian syvimmät salaisuudet paljastuvat

Itse-elementti kertoo minuutesi ytimen

Tänään se vaihtuu, nimittäin Kiinalainen Uusi Vuosi. Hyvää Puu Lohikäärmeen vuotta kaikille! Tiedätkö, mikä mahtaa olla Sinulle kaikkein läheisin elementti kiinalaisessa astrologiassa? Se on päiväpilarista löytyvä itse-elementti, toiselta nimeltään Päivänmestari, kertoo sen, missä sinä olet mestarillinen ja täysin omassa elementissäsi – kirjaimellisesti.

Vaihtoehtoja on tietenkin viisi, eli voit edustaa Puuta, Tulta, Maata, Metallia tai Vettä, yin- tai yang-laatuisena. Moni tietää, että kiinan astroeläimet voivat törmäillä keskenään tai olla vuoden verran korkeimmalla palkintopallilla, mutta tiesitkö, että voi olla myös oman elementin vuosi tai törmäys omaan Päivänmestariin? Kiinalaisella kartalla tapahtuu paljon enemmän äksöniä kuin voisi ensivilkaisulta arvata!

Itse-elementin merkitys

Tänä vuonna Yang Puu voimistuu, koska vuoden eläin Lohikäärme on veistetty nimenomaan puusta. Oletko sinä kenties juuri näitä kasvuhakuisia ja aikaansaavia puuelementin ihmisiä, jotka touhuavat eivätkä osaa oikein levätä? Se on tyypillistä Puulle, joka asettaa itselleen koko ajan uusia kasvutavoitteita.

Syntymäpäivän mukainen päiväpilari kertookin meille luonteemme ytimen, joka heijastuu niin ajatteluumme, toimintatapoihimme kuin vuorovaikutustyyliimme. Jos sinun karttasi päiväpilarissa kasvaa itse Yang Puu, niin nyt on vahvasti sinun oma vuotesi. Kartalla ei siis tarvitse olla yhtään Lohikäärmettä, mutta jos sieltä löytyy Yang Puuta, niin olet myös vuoden energiassa tiiviisti kiinni.

Miten hyvin tunnet oman itse-elementtisi ominaispiirteet ja puolihuolimattomat paheet?

Itse olen Yang Vesi -ihmisiä, joiden sanojen vuolas virta kohisee kiivaasti ja voi hukuttaa arvaamattomat alleen. Tunnistan siis hyvinkin Yang Veden mahtipontisen kommunikaatiotulvan itsestäni. Mutta yhtä lailla kuin aalto lyö rantakallioita, se myös vetäytyy, vaikenee ja kerää voimiaan.

En olekaan kuullut vielä yhdestäkään ihmisestä, joka ei tunnistaisi itseään heti omasta päiväpilarin elementistä.

Siinä, missä vuosieläin kartalla edustaa meidän ulkoista panssariamme ja julkista imagoamme, niin itse-elementti on meille se syvin ja luontaisin tapa olla, ajatella, toimia ja rakastaa. Siksi itse-elementtiin tutustuminen voi avata uusia oivalluksia: niin, tuollainenhan minä juuri olen! Ja kun tutkii vielä kumppanin tai perheenjäsenten karttoja, oivalluksia putoilee lisää kuin plussapisteitä: ai sen takia se on sellainen!

On hyvä olla tietoinen oman karttansa elementaalisista vahvuuksista ja vaaranpaikoista

Tänä vuonna vuoden elementti Yang Puu yhdistyy Yin Maahan (kiva juttu, jos Yin Maa on sinun itse-elementtisi) ja törmää sekä Yang Maan että Yang Metallin kanssa (huonompi homma heille). Jos mietimme tätä viiden elementin kierron kannalta, se on aivan loogista: Puu vetelee omat voimansa ja kasvuravinteensa Maalta, jolloin Maa heikkenee ja Metalli puolestaan tekee Puusta selvää omalla sahanterällään.

Kiinalainen kartta elää luonnon kanssa samassa tahdissa ja siksi vointimmekin vaihtelee sen mukaan, mihin vuodenaikaan olemme syntyneet. Metalli-ihmiset kukoistavat syksyllä, kun taas puuihmiset rakastavat kevään kohisevaa kasvua.

Kiinalaisessa astrokartassa riittää kyllä tutkittavaa monelta eri kantilta

Voit aloittaa omat elementaaliset tutkimuksesi Neljän Pilarin -perustulkinnan avulla. Saat siitä helposti selville itse-elementtisi sisältämät vahvuudet ja vakavuudet. Huumorilla on tämäkin tulkinta kirjoitettu, jottei ihan itkua tule näillä kiinalaisilla itsetuntemuksen markkinoilla. Tutustu siis omaan karttaasi samalla innolla ja uteliaisuudella kuin millä lemmikit kohtaavat toisensa kadulla, häntä heiluen ja kieli uutuudenviehätyksestä pitkällä.

Erityistarjous:

Hinta vain 23,90 € (normaalisti 29,90 €). Tarjous on voimassa 16.2.2024 asti.

Tutustu lisää ja tilaa tulkinta täältä

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta tutustua itseesi syvemmin ja oppia, miten voit hyödyntää vuoden 2024 energioita.

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, saat tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Terveisin

Virpi Karjalainen
Kiinalaisen astrologian tulkitsija ja asiantuntija