Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Karman herrat palveluksessasi - Ota Uranus-voimat hyötykäyttöön

Kevät 2021 on ollut monella tapaa erityinen kevät. Kevättä ovat ravistelleet tasaiseen tahtiin karman valtiaat Uranus ja Saturnus. Uranus ja Saturnus tekevät aika-ajoin koko vuoden läpi tätä neliötä taivaalla, joka vapauttaa meidät liian ahtaaksi ja ahdistavaksi tulleesta aiemmasta elämästä. Tämä aika opettaakin meille vahvasti oman vapauden ja ratkaisujen merkityksen.  

Aikaa taitetaan nyt kuin peistä ja vääntö on armotonta. Nämä ”karman herrat” eivät ole aina ihan samaa mieltä ja kun ne asettuvat neliöön niin meno voi olla aika väsyttävää ja levotonta. Monet ovat varmasti huomanneet, että pitkän tähtäimen suunnitelmilla pitää olla ihan huikean vankka pohja ja niitä pitää katsoa tarkalla kaukoputkella, jos meinaa jotakin saada toteutumaan. Käytännössä tämä edellä mainittu tarkoittaa sitä, että melkein kaikki psyykkinen rakentaminen on nyt hiekalle rakentamista. Lyhytjänteiset ratkaisut, joilla pyrit ”ratkaisemaan” epävarmuuksia nopealla aikavälillä, eivät toimi.

Olemme kaikki osa suurempaa kosmista kokonaisuutta ja toimiessamme luonnonlakien mukaisesti, kohtaamme väistämättä monenlaista muutosrintamaa tässä ajassa, mikä on syytä oppia ottamaan vastaan stoalaisella tyyneydellä. Jokaisen henkilökohtaisessa elämässä tapahtuu juuri nyt suuria muutoksia, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen ja mikään ei tule pysymään ennallaan. Mitä herkempi olet, sitä vahvemmin tunnistat oman tilanteesi, sitä varmemmin tiedät missä haluat olla mukana ja missä et. Toimiessasi sydämen ohjauksessa, tiedät mitä olet tekemässä ja pystyt pitämään puolesi ehdottoman selkeästi ääntäsi korottamatta. Oman tietoisen kasvutehtävän toteuttaminen vuositasolla luo jokaiselle meistä sisäistä rauhaa ja antaa samalla valtavasti lisää polttoainetta omaan elämään liittyviin järjestelyihin nyt ja tulevaisuudessa.

Uranus kartallasi

Astrologiassa Uranus edustaakin ensimmäistä yhteyttämme kosmiseen maailmankaikkeuteen ja siksi sitä kutsutaan kosmiseksi planeetaksi. Uranus haluaa opettaa meitä hyväksymään elämässämme asioita ja muutoksia, joita järkemme ei riitä ymmärtämään. Edustaessaan kosmista sykliä antaa Uranus astrologian välityksellä ihmiselle tilaisuuden olla tietoinen kauttaan tapahtuvan koko maapalloa koskevan muutoksen aikataulusta. Kosminen Uranus-sykli ei tietenkään kysy ihmisen lupaa muutoksille, vaan ne tapahtuvat joka tapauksessa. Olosi vain saattaa huomattavasti helpottua, kun tiedät olevasi tällaisen muutosprosessin kohteena. Lohduttavaa on myöskin tietää, ettei tämä Uranuksen edustama muutos koskaan ole ihmiselle haitallinen. Päinvastoin se poikkeuksetta muuntaa konkreettiset olosuhteemme ympäristössämme ja yhteiskunnassa tapahtuvia muutoksia vastaaviksi.

Monilla meistä on kuitenkin omat pinttyneet ajatusrakennelmamme, jotka eivät halua taipua ajan vaatimiin muutoksiin. Pitäessämme kiinni omista henkilökohtaisista suunnitelmistamme Uranus-jakson aikana, muutumme kosmisen maailmankaikkeuden syöpäsoluksi ja saamme vastaamme

sellaisen luonnon ja ympäristön hyökkäyksen, ettei elämässämme jää kiveä kiven päälle. Uranus-jaksolla tulevia muutoksia ei pidä edes yrittää ymmärtää, niihin tulee vain sopeutua parhaalla mahdollisella tavalla, olivatpa ne mitä hyvänsä ja tulivatpa millä elämän alueella tahansa.

Auringon Paluu tulkinta kertoo Sinulle kuluvan vuoden aikana, millä elämäsi alueella ja miten pystyt parhaiten hoitamaan oman vapaustaistelusi tässä muutoksen ajassa.

Saturnus kartallasi

"Löydämme edestämme aina kaiken tekemämme niin hyvän kuin pahankin. " Kaikki se, mitä meille tapahtuu, on omien kylvöjemme satoa. Tällä tavoin olemme materiaalisten lakien alaisuudessa, eikä sielullamme ole lopulta mitään keinoa estää karman lakia toteutumasta. Karman (Saturnuksen) lakihan merkitsee vain ja ainoastaan omista teoistamme ja valinnoistamme vastaamista. Väsymys, tapaturmat, taloudelliset ahdingot ja sairaudet ovat Saturnuksen viestejä energiavarojemme ylittämisestä (karmaa). Ellemme tunnusta vastoinkäymisiä itse aiheutetuiksi, ne muuttuvat kovemmiksi ja kovemmiksi kunnes alamme kuunnella kosmoksen viestejä.

Ulkoinen karma on monelle vaikeampaa hyväksyä kuin omakohtaiset vastoinkäymiset. Haluat ehkä suojella puolisoasi tai lapsiasi kohtalon iskuilta, jopa oman elämäsi kustannuksella, tajuamatta, ettei karman lakia voi estää toteutumasta. Vain lyömällä päänsä tuolin jalkaan pieni lapsi voi oppia

varomaan sitä. Näin on myös aikuisten kohdalla. Jokaisen on käytävä oma koulunsa, jos haluaa oppia elämään. Hyväksymällä näiden aikajaksojen vastoinkäymiset opiksi ja ojennukseksi pysyt

oikeassa suunnassa ja energiavarojesi sallimissa rajoissa, eikä karman lain tarvitse ottaa järeämpiä pykäliä käyttöön. Auringon Paluu tulkinta kertoo Sinulle kuluvan vuoden aikana, miten ja millä elämäsi alueilla menestyt parhaiten luopumalla raskaiksi käyneistä, tarpeettomista velvoitteista.

Suuntaviitta ja kompassit

Huhti- toukokuussa jännitteet jatkuvat jälleen voimakkaina Uranuksen ja Saturnuksen kalistellessa sapeleita keskenään. Tee tästä hyvä asia itsellesi. Meillä on jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietä rohkeuteen ja rakkauteen, sydämesi voimaan.

Jos Sinulla ei ole sellaista henkistä ”omaa paikkaa”, turvakenttää, jossa voit olla rauhassa, on aika rakentaa sellainen. Paras apuväline näiden voimakkaiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen omassa elämässäsi on vuoden 2021 ja 2022 Auringon Paluu tulkinnat, jotka antavat Sinulle suuntaa jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Auringon Paluu tulkintojen avulla voit ennakkoon valmistautua huolehtimaan omasta osuudestasi tietoisuutesi kasvattajana ja Kulta-Ajan muutosten toteuttajana omassa elämässäsi. Palkkiona tästä työstä on elämänlaadun paraneminen, uusien henkisten kykyjen avautuminen ja itseluottamuksen kohoaminen.

Auringonpaluu tulkinta on erikoistarjouksessa tilaajille 9.5.2021 saakka,

 joilla ei ole voimassa olevaa Auringonpaluu tulkintaa. Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan (Tarjousta ei voi jakaa kenenkään muun osapuolen kanssa). Tarjous on käytettävissä vain tätä alla olevaa linkkiä käyttämällä. 

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.