Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Hyppää uusien ideoiden pariin rohkeasti - Intuitiolle on nyt kysyntää

Alitajunnan voimat ohjaavat tällä viikolla ihmiskunnan elämää positiivisella tavalla. Anna flown kuljettaa itseäsi hyvästä jutusta toiseen. Suurin osa elämäsi ratkaisevista muutoksista tapahtuu kuitenkin usein jossain ajattelusi ulottumattomissa, ja kehosi viisaus tunnistaa tarkkaakin tarkemmin, mitä Sinun kuuluu tehdä ja mitä ei. Luota siis kehosi ja alitajuntasi viisauteen koko viikon aikana älä anna pakon sanella toimintaasi.  

 Tarotkorteilla ja alitajunnallasi on aina olemassa oleva yhteys toisiinsa. Anna korttien selventää ja neuvoa sinua tällä viikolla. Luota intuitiosi viisauteen ja valitse joko kolmen tai viiden kortin pöytä antamaan vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiisi.

Tarotin tuoma viesti herättelee omaa intuitiotasi

Kun asetumme Tarotin korttien äärelle, emme etsi ennustusta vaan asetumme tutkimaan korttien sanoman avulla omaa sisintämme. Tarot kortit ovatkin yksi oivallinen meditaation muoto. Seuraamalla Tarot korttien viestejä aktiivisesti alamme muuttua alkemian opin mukaan kohti todellista sisintämme ja kohti korkeampaa tietoisuutta. Näin ollen tarottien avulla voimme aloittaa ja viedä pitkälle oman elämämme alkemian, muutoksen jossa elämämme alkaa vastata päivä päivältä enemmän sitä omaa korkeampaa tietoisuuttamme.

Tarot 5 korttia

Lähtiessäsi tekemään itsellesi tätä pöytää pyydän Sinua varaamaan itsellesi rauhallista ja häiriötöntä aikaa, sillä Tarot 5 korttia -pöytä toimii parhaiten silloin, kun pystyt keskittymään kuhunkin korttiin kiireettömästi. Korttien tarkoitus on vahvistaa päätöstäsi seurata sisäistä viisauttasi ja tehdä itsestäsi parhaalta tuntuvia ratkaisuja kulloinkin esillä olevassa asiassa. Kortit auttavat Sinua parhaiten, kun olet itse tosissasi ja valmis katsomaan elämääsi ehkä kokonaan uudesta näkökulmasta.

Olen saanut itse rohkaisua kaikista Tarot 5 korttia -tulkinnassa käännetyistä korteista, mutta se viimeinen kertoo yleensä painavimman sanoman, kuin sokerina kultamaljan pohjalla. Jos sinulta puuttuu oma Tarot-korttipakka tai et osaa tehdä tulkintaa itse, niin tutustu Astron Tarot-pöytään. Se on aina katettu Sinua varten!

Tarot 3 korttia

Tähän hetkeen sisältyy viisautta yhtä paljon menneisyydestä kuin tulevaisuudesta. Siksi jokainen näistä korteista on täsmälleen yhtä arvokas. Saamasi vastaus ei löydy ainoastakaan erillisestä kortista, vaan kaikista kolmesta yhdessä. Keskity pöytää lukiessasi kokonaisuuteen, jolloin saat päätöksellesi mahdollisimman kattavan pohjatiedon. Lopullinen ratkaisu on pöydän lukemisen jälkeen Sinulla!

 Viimeinen eli tulevaisuuden Tarot-kortti on aina se herkullisin ja antoisin. Lähes väistämättä se tarjoaa upean yllätyksen ja suurta toivoa. Matka on saattanut olla moneen suuntaan tempoileva, mutta lopussa kiitos seisoo. Tai sinä seisot, henkäiset kaikkesi antaneena syvään ja kiität.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua