Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Mars näyttelee elokuussa monenlaista roolia

Heti elokuun alussa yhtymä Uranukselle ja neliö Saturnukselle kuvaa kohtalaisen rajuja irtiottoja vallitsevista vakiintuneista systeemeistä. Joku sisälläsi ilmoittaa: Nyt saa riittää. Useimmiten selvää syytä omalle kapinalle ei ole ehkä tapahtuma hetkellä löydettävissä, mutta jarru vaan hirttää kiinni. Jos näin pääsee käymään, niin parasta olisi suosiolla hyväksyä, että seinä nousi pystyyn. Nyt on tavallista vaikeampaa olla kenellekään mieliksi.

Toisaalta Mars tekee myös erittäin mahtavia aspekteja (vihreällä rajatut) Neptunukselle ja Plutolle 12.8. alkaen samaan aikaa täydenkuun kanssa. Alkukuun energioista siirrytään siis lennossa aivan päinvastaisiin tunnelmiin, mikä saattaa aluksi tuntua hyvinkin oudolta. Tällä tavalla meitä kuitenkin nyt heitellään, eikä kukaan osaa sanoa, mitä huominen tuo tullessaan. Voit joka tapauksessa valmistaa itsesi siirtymään nopeasti tunnelmasta toiseen elokuun edetessä pidemmälle.

Voimavarat ovat tiukassa valvonnassa ja itsensä pakottaminen johonkin vie lopulta tuhkatkin pesästä. Päästä siis ajoissa irti, kun alkaa kunnolla tökkimään. Tilalle on tulossa jotain paljon parempaa.

Koska elokuun planeettakuviot ovat näin voimakkaammat uskon että, astrologisen näkökulman oivaltaminen tässä hetkessä on todella tärkeää ja vapauttaa pahimmista paineista kun olemassa olevaa aika osaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen.

Hanki rauha sisimpääsi

Energia suuntautuu aina jonnekin. Muista, että juuri sinä itse päätät omalla kohdallasi lopulta sen, suuntaatko energiasi jonkun asian edistämiseen vai jonkun asian vastustamiseen. Valintasi mukaan joko vahvistat tällaisena aikana omaa hankettasi tai vastustajaksi kokemasi tahon voimaa. Ajan laadun vuoksi ymmärrät varmasti, kuinka tärkeää nyt on oman päämäärän ja tavoitteen tiedostaminen Sinun energioidesi suuntaamisen kannalta. Oikea asennoituminen eli energioiden oikeanalainen suuntaaminen tarkoittaa, että luotat omiin ratkaisuihisi ja hyväksyt kielteiset reaktiot osaksi omaa elämääsi. Rauha sisimpääsi syntyy siitä, että tiedät mitä olet tekemässä ja uskallat pitää siitä kiinni syyllisyyttä tuntematta.

Miten oppii luottamaan?

Tällaisena ajankohtana on hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria,  joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina.

Minulle itselleni Astrokalenteri kertoo tällä hetkellä kovaa tekstiä Neptunus sulkeutuva neliö Venus transiitin muodossa, joka selittää sisäistä, lievästi sanottuna kaoottista tunnemaailmaani. Tunnelmat poukkoilevat päivittäin kuin vuoristoradalla. Itku ja nauru ovat molemmat herkässä. Tik tak tik tak elämä jatkuu juuri siihen suuntaan kuin sen nyt kuuluukin ja jotain kaunista syntyy poistumassa olevan tilalle.

Astrokalenterin tekstit eivät siis puutu itse ongelmien ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaa meneillään olevassa ajassa. O Omat tekstini ovat nyt arvokas tuki sisäisen rauhan säilyttämiselle. Yli kaksikymmentä vuotta sitten kirjoittamani teksti kolisee myrskyn lailla omaan nilkkaan.

Ote meneillään olevasta Astrokalenterin transiitista omalla kohdallani:

” Namusedät ja -tädit ovat ajan sana tälle transiitille. Kuinka helppoa sinulle on ja on tähän asti ollut ollut luvata tuhat hyvää ja kymmenen kaunista selviää tämän noin vuoden kestävän ja samalla hyvin koettelevan "totuusseerumiajan" kuluessa. Omasta hyväuskoisuudestaan on paha mennä syyttämään muita, mutta nyt jos koskaan olet vaarassa sortua moiseen pelleilyyn. Ajan laatu paljastaa armottomalla tavallaan rakkauselämäsi todellisen tilan, sillä Neptunuksen seerumi avaa silmäsi näkemään omien jopa vuosikausia ylläpitämiesi kuvitelmien taakse. Totuuden paljastuminen luo elämääsi hetkellisen tyhjyyden, jonka ansiosta löydät uuden tien ja uuden rakkauden joko uuden tai olemassa olleen ihmissuhteen muodossa.

Neptunuksen neliö Venukselle tarjoaa mahdollisuutta kohota tämän jakson aikana hetkessä elämisen herkimmälle, korkeimmalle ja rakkaudellisimmalle tasolle, mutta ei helpoimman kautta. Tulet kohtaamaan jotain satumaisen ihanaa, joka täyttää sydämesi pakahduttavalla onnen tunteella parhaimmillaan useampaankin otteeseen. Kaikki tapahtuu kuitenkin "sattumalta" ilman pienintäkään suunnittelun mahdollisuutta.

Toistuvat pettymykset omien odotustesi kanssa ovat kosmoksen lempeää ja samalla armotonta ohjausta kohti aina vain ihmeellisempää rakkauden todellisuutta, joka niin halutessasi tulee ylittämään kuvitelmiesi rajat kerta toisensa jälkeen.

Mahdolliset ja todennäköiset ahdistuksen tunteet testaavat kykyäsi elää hetkessä ja luottaa sokeasti tapahtumien kulkuun etenkin niissä tilanteissa, kun asiat menevät päinvastoin odotustesi kanssa. Silloin on poikkeuksetta tapahtumassa jotain paljon odottamaasi suurempaa, kunhan päästät sen tietoisesti tapahtumaan aiempiin odotuksiisi takertumatta. Läpinäkemättömään sumuun on sukellettava kerta kerran jälkeen uudelleen sydän täynnä luottamusta luonnon ja universumin viisauteen.”

Korkeampi yhteys

Astrokalenterin avulla minulla ja Sinulla on mahdollisuus olla enemmän läsnä itselle, elämälle ja kollektiiviselle tietoisuudelle. Kalenterin avulla voit siis kehittyä ja kasvaa koko ajan vastaamaan tarkemmin omaa sisäistä todellisuuttasi ja universumin todellisuutta. Kosmoksen viestejä kuunnellessasi alat ottamaan vastuuta elämästäsi aiempaa paremmin ja luottamaan sisäiseen viisauteesi, joka vie sinua koko ajan oikeaan suuntaan kohti todellista valaistumista kulta-ajassa.

Mitä muut kertoivat Astrokalenterista

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaani tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.