Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Aurinkovoimat huipussaan syyskuun aikana! Ota paikkasi ratkaisijan roolissa

Syyskuussa meneillään oleva astrologinen ajankuva jatkaa edelleen erittäin haastavia loppuvuoden kuvioita eikä asiaa helpota yhtään se, että ensi kuussa Mars kohtaa uudestaan Pluton.

Ennen sitä kuitenkin syyskuussa peruuttamaan lähtenyt Mars tiivistää parhaillaan tunnelmaa huolella koko kuukauden ja yhtyy Saturnukseen kuukauden viimeisenä päivänä, jolloin Saturnus juuri samalla hetkellä alkaa edetä: maailmaa koettelevat hurjat energiat silloin. Luovuuden voimien on pakko yhtyä rakenteelliseen, lainmukaiseen todellisuuteen.

 Syyskuussa ovat kuitenkin samaan aikaan vaikuttamassa luovuutta ja valoa lisäävät Auringon kolmiot näille samoille planeettatekijöille. Siksi juuri tässä kuussa on paras mahdollisuus hahmottaa omaa suuntaa ja sisäistä todellisuutta positiivisella ja tulevaisuuteen luottavalla tavalla. Vaikka meno on edelleen tahmeaa ja ahdistus kurkkii lähes jokaisen nurkan takana, on se parempi vaihtoehto kuitenkin aivan välittömässä läheisyydessä ja samalla sekunnilla toteutettavissa. Olen nyt saanut paljon yhteydenottoja, joiden yhteinen nimittäjä on tyhjyyden tunne. Poikkeuksetta olemme yhdessä löytäneet sille tarkoituksen, jolloin tilanne korjaantuu ilman ensimmäistäkään konkreettista tapahtumaa. Vastaus on löytynyt omasta sisimmästä.

 Se millainen jakso tästä mahtaakaan muodostua maapallon taloudellisella ja poliittisella näyttämöllä, jää meille kaikille seurattavaksi ja elettäväksi. Voimme osallistua tapahtumien positiiviseen edistämiseen käyttämällä sekä kollektiivista että omaa aurinkovoimaa tehokkaasti hyväksi omassa elämässämme nyt syyskuun aikana. Auringonpaluu-tulkinta osoittaa yhteytesi kollektiiviseen tietoisuuteen paljastamalla henkisen kehityspolkusi ja opastamalla avautumassa olevien kykyjen tietoiseen käyttöön ottamiseen auringonpaluu-vuotesi aikana.

Valmistaudu tulevaan

Nyt elämme ihmiskuntana tällaista vahvan profetian aikaa, jolloin on hyväksyttävä pettymykset oppimistapahtumiksi ja toisaalta uskallettava tehdä uusia ratkaisuja intuitioon luottaen ja seurauksia pelkäämättä. Oman elämäntehtävän toteuttaminen ei läheskään aina tarkoita omien toiveiden toteutumista, mutta poikkeuksetta se tarkoittaa mielekkäämpää elämää.

Syntymäkarttasi Aurinko, olkoonpa se missä merkissä tahansa, edustaa pysäyttämätöntä ja kaikki esteet tieltään raivaavaa luovuuden voimaa. Harvoin tulemme ajatelleeksi, että suurin este luovuutemme virtaamiselle löytyy vain ja ainoastaan itsestämme. Ei ole olemassa mitään ulkoista tekijää tai olosuhdetta, joka voisi tappaa meissä olevan luovuuden, vaikka aivan liian usein sorrumme niin ajattelemaan. Samalla heitämme kirveen kaivoon, eikä elämä enää tunnu mielekkäältä. Voimasi ja luovuutesi ei kuitenkaan ole hävinnyt minnekään. Siellä se on sisälläsi ja odottaa, että päästät sen vain vapaaksi.

Auringon Paluu tulkinnassa Jupiterin huonesijainti kertoo, millä elämäsi alueella ovat parhaat laajentumisen ja kehittymisen mahdollisuudet tämän vuoden aikana. Saturnuksen sijainti kertoo, mistä löytyvät luovuuttasi parhaiten tukevat rakenteet ja Pluto osoittaa kohteen suurimmalle ja tehokkaimmalle sisäiselle muutosvoimallesi kahden aurinkovuoden aikana.

Katso mitä muut kertovat Auringon Paluu tulkinnasta

Kaksi tulkintaa yhden hinnalla

Jotta mahdollisimman monella olisi menossa olevalle ja seuraavalle Auringonpaluuvuodelle riittävän tarkka tilanneselostus saat nyt kahden vuoden tulkinnat yhden hinnalla. Tarjouksesta on hyötyä vain uusille tilaajille. Tarjous koskee vain uusia tilaajia, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa, eikä sitä voi jakaa kenekään muun osapuolen kanssa. Jokaista, jolla tällainen tulkinta on jo olemassa, suosittelen palaamaan erityisesti Jupiterin ja Saturnuksen ja Pluton tekstien pariin oikein ajatuksella.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Haluan tehdä askeleesi uuden tietoisuuden maailmaan helpoksi.  Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.