Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologi Seppo Tanhua: onko rakkaus ikuinen mysteeri?

”On ja ei. Astrologisista kartoista voi joskus nähdä, milloin aika on erityisen otollinen suuren rakkauden astua ihmisen elämään, mutta itsestämme riippuu, tartummeko tilaisuuteen. Astrologian keinoin rakastumisen mysteeriä itsessään ei voi selittää. Sen avulla voimme löytää keinoja itsen ja kumppanin ymmärtämiselle ja rakkauden syventymiselle. Tässä maailmassa ei ole mitään pysyvää, vaan kaikki liikkuu ja kaikki muuttuu niin myös parisuhteemme ja tunteemme sen sisällä muuttuvat. Ystäväni Laurin sanoin: ”Luojan kiitos, rakkaus ei ole tunne”.

Voiko rakkautta jotenkin selittää?

Usein luullaan, että elämän suuri rakkaus on joku tietty toinen ihminen. Yksisilmäisyydessämme liitämme rakkauden usein vain tunteisiin ja seksuaalisuuteen. Tokihan nekin voivat rakkaudessa ilmetä. Varsin usein kuitenkin sekoitamme ihastumisen ja rakastumisen toisiinsa. Ihastuminen on se vahva tunne, jota kutsumme ’rakkaudeksi ensi silmäyksellä’.

Rakastammeko vielä sen jälkeenkin, kun ihastuminen on vaihtunut välillä vihastumiseksi? Vain yhden kirjaimen ero, ja olemme valmiit tuomitsemaan rakkauden päättyneeksi. Ne samat piirteet, jotka ensin olivat ihastuttavia ja vetivät puoleensa toisessa, alkavatkin tuntua ärsyttäviltä ja luotaantyöntäviltä. Mistä tässä on oikein kysymys?

Tunteet vaihtuvat, ne tulevat ja menevät. Parisuhteessa elämisessä on tyypillistä juurikin se, että siinä kärjistyy oman henkilökohtaisen elämän onnellisuus tai onnettomuus. Jos et voi olla onnellinen itsesi kanssa, et tietenkään voi olla sitä myöskään kumppanisi kanssa.

En osaa selittää rakkautta sen paremmin, kuin että se on elämän mittainen kasvuprosessi kohti korkeampaa tietoisuutta, valoa ja itsensä hyväksyntää. Prosessi jonka toimenpiteet tuottavat määritellyn lopputuloksen ihmiselle itselleen. Lopputulos, jonka on harmoninen, hyväksyvä ja onnellinen elämä.

Miksi rakkauden liekki sammuu niin herkästi?

Uskon suurimman syyn pariskuntien epäviihtyisyyteen piilevän siinä, että estetään jommankumman, joko oman tai toisen, minuuden toteuttaminen. Jos et saa olla sellainen kuin oikeasti olet, alat kokea ahdistavia tuntemuksia. Haluat päästä pois vankilastasi. Haluat kokea toisenlaisen maailman.

Varsin usein teemme myös asioita miellyttämisen tarpeestamme käsin. Olemme niin kipeitä kiitokselle ja hyväksynnälle, että sokeasti syöksyilemme sinne tänne mielestämme toisen hyväksi. Parisuhteessa pitäisi kuitenkin nimenomaa oppia siis se, että kumpikin vastaa omista tekemisistään. Ja kummankin persoonallisuutta tulisi kunnioittaa eikä muuttaa sitä väkisin mieleisekseen. Sen sijaan, että pyrkisi muuttamaan toista mieleisekseen, niin sen sijaan pitääkin oppia näkemään ja hyväksymään toinen sellaisenaan kuin hän on kaikkine ominaisuuksineen. Tämä on asia mitä me kaikki voimme itsessämme kehittää ja päästä uudelle tasolle parisuhteessamme.

Saisiko olla kartta onnelliseen elämään yhdessä?

Astrologiaa voidaan käyttää tehokkaasti parisuhteen parantamisen työvälineenä. Se auttaa sekä Sinua että kumppaniasi tutustumaan parisuhteenne nykyiseen tilaan ja tarjoaa keinoja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi. Mitä paremmin ymmärrät itseäsi, sitä paremmin ymmärrät puolisoasi. Mitä helpommin hyväksyt itsesi, sitä helpommin hyväksyt puolisosi. Mitä enemmän rakastat itseäsi juuri sellaisena kuin olet, sitä helpompi Sinun on rakastaa puolisoasi - juuri sellaisena kuin hän on.

Parisuhde Paremmaksi -tulkinnassa tarkastellaan teidän kummankin karttaa erikseen, jotta voisitte kumppanisi kanssa löytää omat vahvuutenne ja heikkoutenne ihmissuhteiden herkässä maailmassa. Lisäksi otan esille karttojen keskinäiset kulminaatiot parisuhteen näkökulmasta. Tulkinta jakautuu neljään erilaiseen osaan, joista kaksi on laadittu sinun ja kaksi kumppanisi näkökulmasta tarkasteltuna. Ensimmäinen osa molempien kohdalla on tulkinta ko. henkilön haasteista ja valmiuksista ihmissuhteissa ja parisuhteessa yleensä. Toinen osa käsittelee sinun valmiuksiasi ja heikkouksiasi suhteessa kumppaniisi ja päinvastoin. Näitä tekijöitä tulee käsitellä terveen kriittisesti ja keskittyä lähinnä sellaisiin asioihin, joiden kohdalla lukija kokee voivansa tehdä jotain suhteen parantamiseksi. Tulkinnan avulla löydätte keinoja joilla parisuhde saadaan paremmaksi nyt ja tulevaisuudessa. Saatte viitteitä siitä, kuinka säilyttää rakkauden mysteeri välillänne vuodesta toiseen.

Katso mitä muut kertovat Parisuhde Paremmaksi tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.