Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Aika kirkastaa valon miekka

Tämän viikon alku meni mukavissa tunnelmissa Venuksen ja Marsin tarkassa yhtymässä, joka kohotti huippuunsa rakkausasioiden lisäksi kaikkia elämääsi ilahduttavia tilanteita. Auringon kolmio Neptunukselle avaa myös tällä viikolla luovuuden padot loppuviikon ajaksi. Kuullostaa hyvältä eikö, mutta valitettavasti tähän flowhun liittyy kuitenkin hieman muutakin kuin pelkkää ilon pitoa.

Saamme nimittäin aikamoisen latauksen tulevaan viikonloppuun Auringon tehdessä oppositiota Plutolle. Kaikessa tekemisessä on nyt ydinlataus mukana. Pidä siis huolta siitä, että todella nautit tekemisestäsi. Lauantaina Kuun neliö Auringolle ja Plutolle nostaa jännitteen vielä ihan huippuunsa, vaikka itse jysähdys voi oikein hyvin osua minne tahansa viikonlopun molemmin puolin. Pysy siis tietoisena omista pyrkimyksistä ja omasta suunnastasi. Muuten posahtaa helposti ja täysin väärässä paikassa.

Koska meneillään oleva ajankuva on ristiriitainen niin hyvässä kuin pahassa mielessä, niin nyt on jälleen kerran taas turha odottaa muiden hyväksyntää kaikille teoillesi. Tämä on aikaa jolloin Sinun kuuluu taas kerran kulkea niitä omia polkujasi. Ja vain niitä omia polkujasi. Samalla Sinun tulee ymmärtää ja enne kaikkea hyväksyä myös se, että näin tekevät myös kaikki ympärilläsi olevat ihmiset.  Kaikkien ratkaisujen täytyy olla tässä ajassa täysin itsenäisiä. Kaikki väkisin yhteensovitetut ja pakotetut yhteisaskeleet johtavat vääjäämättä erilaisten jännitteiden voimakkaisiin purkautumisiin.

Tämä aika ja meneillään oleva koko loppuvuosi 2021 tarjoaa meille monia tilaisuuksia tietoisuutemme muutokseen ja uudelleen kalibrointiin. Meneillään oleva ajankuva kutsuukin nyt jokaista ihmistä työskentelemään oman päivittäin muuttuvan todellisuutensa kanssa. Rakkauden ja harmonian tie on nyt oikea valinta etenkin sillä elämäsi alueella, missä käy se kaikista suurin myllerrys. Tie rakkauteen käy parhaiten kun tunteet syntyvät aidoista sitoumuksista itseä ja toisia kohtaan.

Valon voima olkoon kanssasi

Tärkeintä meneillään olevassa ajassa on nyt löytää sydämen valo eli todellinen yhteys ja korkeampi tietoisuus itseensä. Tällä tavoin selviämme helpommin meneillään olevan ajan haasteista sekä loppu vuoden haasteellista ajoista huomattavasti helpommin.

Suosittelen ihan jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Sinun täytyy vain ensin tulla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastasi ja kyvyistäsi, jotta voit valjastaa ne palvelemaan itseäsi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan.

Sisäinen Soturi – oivalla ja ota käyttöön kaikki tiedostamattomat erityistaitosi

Tämän karmallinen tukinta lähtee liikkeelle siitä, että parantaakseen nykyisen elämänsä laatua, meistä jokaisen on ensin opittava tiedostamaan oma pelkomme ja sitten opittava rehellisesti kohtaamaan se. Kun ymmärtää oman ahdistuksen ja tuskan johtuvan mistä tahansa pelosta, on tuhat kertaa helpompaa alkaa elämään enemmän itsensä näköistä elämää. Sisäinen Soturi tulkinnan mukaan suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo heti syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi pikku hiljaa vasta tätä elämää eläessämme. Voit halutessasi herättää nämä piilevät vahvuutesi yllättävän nopeasti tutustumalla karttasi aspekteihin ja edellisistä elämistäsi kohoavaan viisauteesi.

Mitä muut kertovat Sisäinen Soturi tulkinnasta

Sisäinen Soturi tulkinta on nyt kesätarjouksessa rajoitetun ajan!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.