Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Aika herätä unesta - Maapallolla esiintyy kahdenlaista elämää

Kirjassa Kohtalo on Haaste edesmennyt saksalainen psykoterapeutti, psykologi ja esoteerikko Thorwald Dethlefsen kirjoittaa seuraavalla tavalla ihmisistä. Lähtökohtaisesti kaikki ihmiset ovat kuin hypnotisoituja ja voidaan puhua ns. ”nukkumisesta” eli horroksesta. Ihminen on kuin peilikuva itsestään, jonka tietoisuus vielä uinuu. Nukkuvan on mahdotonta tajuta nukkuvansa ja nukkuva ei myöskään voi huomata muiden nukkuvan eikä nukkuva tunnista muita hereillä olevia. Hänen täytyy ensin herätä itse, että voi tajuta nukkuneensa. Esoteerinen tie pyrkii johdattelemaan unesta heränneitä kulkijoita kohti todellisen ihmisyyden täyteen tietoisuuteen. Esoteerisen tien kulkijan ei tarvitse uskoa välttämättä mihinkään. Riittää, että hän avaa silmänsä, herää ja oppii näkemään, että todellisuus on kaikkialla.

Tiede vs. Esoteria

Tieteen näkökulmasta katsoen asianlaita on se, että meidän pitää löytää aina jotain uutta todistettavissa olevaa tietoa, joka vie meidät lähemmäksi totuutta ja olisi vain ajan kysymys, milloin tiedettäisiin ”kaikki”. Esoterismin näkökulmasta asia on juuri päinvastainen. Kaikki tieto on jo olemassa ja se on meissä, mutta meidän täytyy kehittyä päästäksemme siihen käsiksi eli löytääksemme yhteyden ”korkeimpaan”.

Esoteerinen ajattelu on luonteeltaan sisäistä ja kokemuksellista, mikä tarkoittaa sitä, että emme kysy vain ”millaista” todellisuus on vaan haluamme tietää ennen kaikkea ”miksi” näin on.  Kysymykseen ”miksi” sisältyy aina kysymys kaiken tarkoituksenmukaisuudesta ja juuri se toimii yhdyssiteenä ilmiömaailman ja ihmisen välillä.   

Esoteerisen tien kulkuun osallistuminen riippuu täysin omista valinnoistamme. Suurin osa meistä ihmisistä tyytyy kuitenkin elämään ensin mainittua elämää eli elämään tapahtuma virtojen mukana. Tällöin elämme tottumusten ja rutiinien maailmassa, jolloin elämästä pikkuhiljaa katoaa mielekkyys.

Vaatii tiettyä kypsyyttä sielun osalta, että ihminen lähtee etsimään Esoteerista tietä. Esoteeriselle tielle lähdetään useimmiten vasta sitten, kun ihmisellä on oivallus siitä, että hän haluaa olla enemmän kuin puolinaisesti tai tuskin lainkaan hereillä ja elävä!

Astrologia on Esoteerinen järjestelmä

Henkisen päämäärän eli ”yhteyden” saavuttaminen edellyttää ihmiseltä universumimme esoteeristen lakien ja syklien oivaltamista. Tiedon lisääntyessä ihminen muuttuu ja alkaa tiedostamaan kirkkaammin todellisen tehtävänsä ja päämääränsä. Astrologian oikein oivaltanut ihminen ei enää koskaan etsi syyllistä oman itsensä ulkopuolelta vaan ymmärtää, että kaikki vastaukset löytyvät hänen sisimmästään. Vastauksia ei siis voi löytää ympyrän kehältä vaan kaikki vastaukset tulevat löytymään ympyrän keskuksesta (ihmisestä itsestään). Kun olemme ymmärtäneet lait, meidän tarvitsee enää vain heijastaa ne ympyrän eri segmentteihin. Muuttaessaan itsensä, muuttaa maailman. Ei maailmassa itsessään ole mitään parannettavaa, mutta omassa itsessä hyvinkin paljon. Esoteerinen tie on jatkuvan muutoksen tie. Viisas elää itsensä kanssa sovussa ja näkee todellisuuden. Hän tietää, että kaikki, mikä on, on hyvää. Hän ei etsi onnea, hän on löytänyt sen - omasta itsestään.

Kohota tietoisuuttasi

Jotta kehityksemme kohti korkeampaa tietoisuutta olisi mahdollista, meidän tulee pystyä kehittämään ulkoista ja sisäistä todellisuuttamme. Näitä taajuuksia voimme kehittää astrologisen tulkintojen kautta. Astrologinen tulkinta on poikkeuksetta tulkinta onnistuneista ratkaisuista menneisyydessä ja samalla se tarjoaa aina vain onnellisempaa elämää tulevaisuudessa.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan kaikille tulkinnoilleni täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Nopea toimitus!

Tilattuasi tulkinnan saat sen pian sähköpostiisi. Osan tulkinnoista voi tilata myös kirjallisessa muodossa kotiin ( Suomen maan rajojen sisällä) , jolloin tulkinnan hintaan lisätään 6€ toimitusmaksua. Tulkinta saapuu yleensä muutaman arkinpäivän aikana.

Kalenterin avulla voit kehittyä ja kasvaa koko ajan vastaamaan tarkemmin omaa sisäistä todellisuuttasi ja universumin todellisuutta. Kosmoksen viestejä kuunnellessasi alat ottamaan vastuuta elämästäsi aiempaa paremmin ja luottamaan sisäiseen viisauteesi, joka vie sinua koko ajan oikeaan suuntaan kohti todellista valaistumista.
Tutustu lisää ja katso video

Tilaa Astrokalenteri täältä

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Toisin kuin Astrokalenteri tai Vuosi Elämääsi -tulkinta, jotka kertovat hyvinkin tarkoista ajoista, Auringon Paluu –tulkinta käsittelee kokonaista vuotta. Aurinkoon ja sen tarkkaan astronomiseen kiertoon on kautta aikojen liitetty luovuus ja elämän perimmäinen tarkoitus. Tätä tulkintaa rakentaessani on ollut kiehtovaa huomata, kuinka paljon tulkinta antaa uutta potkua elämän uudistamiselle ja edelleenkehittämiselle.

Aurinkokaariastrologian mukaan jokainen uusi vuosi syntymäpäivästäsi lukien tarjoaa ihan uudet ja jännittävät mahdollisuudet kehittyä elämäsi eri osa-alueilla koko ajan korkeammalle tasolle. Auringonpaluutulkinta laaditaan siis joka vuosi uudelleen.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Monet meistä omaksuvat asioita helpommin paperilta lukemalla kuin tabletin ruutua tuijottamalla. Tämä tulkinta ohjaa sinua kuukausi kuukaudelta seuraamaan omaa henkistä polkuasi helposti luettavassa muodossa. Vuosi Elämääsi -tulkinta on kuvaus tulevan vuoden tärkeimmistä vaiheista, joiden tiedostaminen auttaa Sinua tekemään sydämesi allekirjoittamia päätöksiä. Tiedät milloin mahdollisuudet kohdistuvat työelämään, ihmissuhteisiin, kotielämään tai harrastuksiin. Se on opas mahdollisuuksien hyödyntämiseen silloinkin, kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta tai jopa mahdottomilta.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Parisuhde Paremmaksi –tulkinta syntyi ideasta tutkia kahden yhdessä elävän tai keskenään seurustelevan ihmisen keskinäisiä kemioita. Miten minä toimin tässä suhteessa ja miten tuo toinen toimii? Rakkaus on aina ollut ja tulee aina olemaan suuri mysteeri. Astrologia ei kerro, sovitteko te toisillenne, mutta se auttaa ymmärtämään kumppanisi toimintaa. Tuhti tietopaketti vaikkapa häälahjaksi.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Usein voi vain ihmetellä, miksi minä käyttäydyn niin kuin käyttäydyn tietyissä tilanteissa. Tämä tulkinta vastaa moneen miksi kysymykseen, minkä jälkeen tilanne yleensä muuttuu paljon mukavammaksi kaikille osapuolille. Rakennan tämän tulkinnan syntymäkarttasi planeettojen välisistä aspekteista eli karmallisista tekijöistä, jotka liittyvät tasapainon saavuttamiseen ihmissuhteissa ja rakkauselämässä.

Oivaltamalla omat kaukaa edellisten elämien takaa juontavat käyttäytymismallisi, tulet sinuiksi itsesi kanssa ja osaat pitää paremmin huolta itsestäsi. Silloin koet eläväsi omaa hyvää elämääsi ja mikä parasta, tulet olemaan pidetty ja rakastettu lähimmäistesi, ystäviesi ja työtovereiden parissa.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä suhteessanne toimii ja mikä ei ihan niin hyvin. Rakkautenne Tähdet on tulkinta joka kertoo parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä toimii ja mikä ei ihan niin hyvin. Se antaa hyvät vinkit siitä, miten ongelmakohdan saa pelittämään ja rakkauden kipinän pysymään vireänä.

Minitulkinta antaa selvityksen neljästä kumppanuudelle merkittävästä alueesta:
Koti / perhe / turvallisuus
Ura / ammatti / elämäntehtävä
Kommunikaatio / sanaton viestintä
Seksi / suhteen intensiteetti

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Jo vastasyntynyt pieni vauva kantaa kaikkia tulkinnassa esille tulevia piirteitä, valmiuksia ja haasteita sisimmässään. Jokainen näistä olemuspuolista edustaa myös Sinulle valtavan suurta mahdollisuutta oman tietoisuutesi kohottamiseen. Niin hämmästyttävää kuin onkin, niin lapsesi tärkein tehtävä on saada Sinut hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, sillä vain sitä kautta hän voi kokea myös oman olemassaolonsa oikeutetuksi kaikkine haasteineen ja valmiuksineen, iloineen, suruineen ja puutteineen.

Valon Lapsi kertoo nimensä mukaisesti täydellisestä, kosmista tehtäväänsä suorittamaan tulevasta valo-olennosta, jota Sinun aikuisena tulee oppia ymmärtämään ja arvostamaan sellaisena kuin hän aidoimmillaan on. Aikuiselle oma Valon Lapsi -tulkinta on vapauttava matka oman sisäisen lapsen maailmaan.

Valon Lapsi tulkinta Sinusta itsestäsi

Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Valon Lapsi on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. 

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Tämä on kuin pohjaväri öljyvärimaalaukselle. Jokainen taidemaalari tietää, että sillä on ratkaiseva merkitys lopputulokselle. Näin on myös astrologiassa. Tämän tulkinnan sisältämää perustietoa ei kannata jättää viimeiseksi. Planeetat ovat jatkuvassa liikkeessä ja muodostavat keskenään erilaisia kuvioita. Syntymäsi hetkellä ne olivat tietyillä paikoilla ja kun tuo hetki pysäytetään, voidaan piirtää Sinun astrologinen karttasi.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Tämä on niin vahvasti psyykkisiin ominaisuuksiin ja omiin henkisiin kykyihin pohjaava tulkinta, ettei sitä kannata ottaa ihan ensimmäiseksi askeleeksi astrologian maailmaan. Mutta poiskaan sitä ei voi jättää. Jokaisella meistä on oma Sisäinen Soturimme, joka uskaltaa pitää puolensa ja on valmis ottamaan universumin tarjoamat mahdollisuudet vastaan hetkeäkään epäröimättä. Jo tuhannet astrologian ystävät ovat tilanneet oppaakseen Sisäinen Soturi-tulkinnan, jonka olen laatinut auttamaan omien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Upea lahjakirja kenelle tahansa itsestään ja henkisestä kehityksestään kiinnostuneelle uudelle tai jo kokeneemmalle astrologian harrastajalle. Tästä yhdistelmästä käytän itse nimitystä ”Täydellinen Minä”. Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi koostuu kahden persoonallisuutemme vahvuuksia kuvaavan tulkinnan yhdistelmästä. Kokonaisuus palvelee jokaista omaa elämäänsä ja elämäntehtäväänsä kunnioittavaa ihmistä iästä riippumatta. Se on matka oman voiman loppumattomalle lähteelle. Sinulle ei löydy pysäyttäjää, kun tiedät, mitä teet ja luotat siihen, miten sen teet.

Astrologisen karttasi planeetat osoittavat henkiset vahvuutesi ja antavat yllättävän selkeitä ohjeita niiden käyttöön ottamiseksi. Alat pala palalta kunnioittaa enemmän omaa osaamistasi, omia päätöksiäsi ja ennen kaikkea omaa aikaasi. Tällainen sisäinen voima tuntuu hyvältä ja se lisää energiatasosi parhaimmillaan moninkertaiseksi aikaisempaan verrattuna.

Tulkinnan luettuasi tiedät olevasi rakastettu ja arvostettu korkeampien voimien toimesta ja olet siksi riippumaton muiden ihmisten arvioista ja arvostelusta. Sinusta kasvaa oman elämäsi vahva Soturi ja tulet olemaan onnellinen omana itsenäsi.

Katso mallitulkinta

Katso opasvideo ja tilaa tulkinta täältä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua