Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Onnellista Uutta Vuotta 2018

Vuoden vaihtuessa on aina suuri houkutus tehdä joitakin tarpeelliseksi koettuja muutoksia, uudistuksia tai kokonaan uusia aloituksia. Tämä vuodenvaihde tarjoaa niille myös oivan onnistumisen mahdollisuuden. Nämä muutokset voivat merkitä myös sellaisia ratkaisuja, jotka tarkoittavat jonkun tai joidenkin tähän asti elämääsi kuuluneiden asioiden, velvoitteiden tai rasitteiden jättämistä kokonaan tai ainakin osittain päättyvän vuoden puolelle.

Muutokset koetaan pääsääntöisesti pelottavina, vaikka pyrkimys on poikkeuksetta parantaa tai helpottaa tilannetta nykyisestä.

Mitä me sitten pelkäämme?

Vastaus on ilmiselvä: Pelkäämme epäonnistumista ja siksi jätämme valtavan määrän jopa välttämättömiksi kokemiamme muutoksia tekemättä
Mitä kaikkea Sinä olisit valmis muuttamaan juuri nyt, jos tietäisit aivan varmasti, että tulet onnistumaan loistavasti? Tätä minä kysyn Sinulta ystävänä ja optimistisena kanssakulkijana.

Minulle on selvinnyt useiden itsetuntemuskurssien, leirien, luentojen ja kokemusten välityksellä, ettei epäonnistumista ole olemassa. Tämä oivallus antaa uudelleen ja uudelleen rohkeutta muuttaa asioita, joiden koen millään tavalla vaivaavan itseäni.

En voi ennakkoon tietää, miten onnistumiseni lopulta toteutuu. Sen tiedän kuitenkin täysin varmasti, että juuri koskaan se ei toteudu odottamallani tavalla. Aika usein onnistumista edeltää useampi sellainen ratkaisu, josta on pakko luopua, koska se ei toimi. Silti kyseessä ei ole epäonnistuminen. Sehän on suorastaan onnistuminen, kun opin tietämään, mikä ei toimi. Nämä vaiheet ovat välttämättömiä portaita jatkuvasti parempaan ja onnellisempaan elämään.

En usko, että koskaan lakkaamme tuntemasta jonkinasteista pelkoa muutosten edessä, mutta voimme peloistamme huolimatta tehdä tarvittavat toimenpiteet muutoksen eteen. Oma päätökseni on, että pyrin olla odottamatta ”hyviä” seurauksia. Sen sijaan odotan seurauksia, joista pystyn lukemaan opastuksen seuraavaan siirtoon.

Vuoden 2018 tuomiset

Vuosi 2018 tarjoaa Sinulle ja minulle monta herkullista hetkeä katsoa, mitä muutosta elämämme kaipaa. Tosin ne hetket voivat tuntua myös raskailta ja pelottavilta, jos pyrimme taistelemaan muutoksen virtaa vastaan.

Saturnus, tuo astrologinen selkärankamme, on juuri siirtynyt omaan merkkiinsä Kauriiseen pysytellen siellä seuraavat noin kaksi ja puoli vuotta. Kuten oma fyysinen selkärankamme pitää meidät pystyssä, pitää Saturnuskin rakenteita paikoillaan – jos ne ovat terveellä pohjalla. Kauriin merkkiin liitän vahvan vastuunkannon. Nyt on sekä koko ihmiskunnan että meidän yksilöiden ymmärrettävä oma vastuumme hyvin- tai pahoinvoinnistamme – ovatko asiamme terveellä pohjalla.

Vuosihoroskoopissa vuodelle 2018 olen kuvannut lyhyesti alkavan vuoden yhteisiä teemoja ja lisäksi jokaiselle horoskooppimerkille erikseen omia. Luonnollisesti liikumme näissä varsin yleisellä tasolla, joten jos toivot tarkempaa tietoa Saturnuksen ja muidenkin planeettojen liikkeistä omassa henkilökohtaisessa elämässäsi, on silloin joko Vuosi Elämääsi -tulkinta tai Astrokalenteri oikea valinta.

Toivotan sinulle Parasta Mahdollista Vuotta 2018! Olkoon kanssasi Rauha ja Rakkaus ja Voima tehdä hyviä päätöksiä ja muutoksia.

Ystäväsi Seppo

Vuosi Elämääsi

Hyvä elämä syntyy hyvistä päätöksistä

Tutustu Vuosi Elämääsi -tulkintaan