Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.


Suuren merkin viikko

Nyt me sitten olemme ajan loppumisen eli ajattomuuteen siirtymisen äärellä ja lauantaina juhlimme maailmanlaajuisesti tätä mystistä Suurta Merkkiä, joka ainakin minulle edustaa Kultaisen Ajan alkamista. Teemme aiheesta vielä yhden livelähetyksen Fb:iin ja tällä kertaa julkaisemme sen myös Astron Youtube -kanavalla pian lähetyksen jälkeen.

Suuri Merkki Livelähetys on katsottavissa Facebook sivullani ”Astro.fi” suorana keskiviikkona 20.9 klo 19.00 alkaen.

Sepon uusi elämä

Minulla on kartallani menossa Saturnuksen yhtymä Keskiyön eli kodin ja turvallisuuden pisteeseen tarkoittaen uuden 28 vuoden mittaisen jakson alkamisesta näillä alueilla. Ulkoisena merkkinä uudenlaisen elämän tarpeellisuudesta sain vastaukset laboratoriotesteistä Saksasta. Borrelioosi jyllää edelleen kehossani. Hermosäryt jo toki enteilivät tätä kesän sateisina ja kylminä päivinä eli aika usein.

”Sattuman” kaupalla tapasin pari viikkoa sitten Turussa Anselina Rantaniityn (Sydänpuu – hoitokeskus), jolle kerroin oireistani. Hän oli itse selvinnyt todella vakavista oireista lopulta vasta yrttiprotokollan avulla. Anselina auttoi minua lähettämään verinäytteet Saksaan borreliaan erikoistuneeseen laboratorioon. Sain myös yhteystiedot allergiasairaala Astrikseen Helsingissä, joka ”sattumalta” järjesti luennon aiheesta tapaamistamme seuraavana viikonloppuna.

Luennolla minulle selvisi, että sairauteni on hoidettavissa ilman antibiootteja, joita en millään haluaisi käyttää, koska tulen niistä niin huonovointiseksi. Ase borreliaa vastaan on luonnon yrtteihin perustuva yrttiprotokolla, jonka avulla on saatu loistavia tuloksia kaikkialla maailmassa.

Hoito-ohjelma vaatii itsekuria. Se sisältää säännöllisen päivittäisen yrttilääkinnän neljä kertaa päivässä yhdeksän kuukauden ajan, haastavan ruokavalion, säännöllisen liikunnan, säännöllisen unen ja stressittömän elämän. Ilman elämäntapamuutosta hoito ei ole yhtä tehokas.

Elämääni rassanneille karttani aspekteille todellista käyttöä
Luennolla tapasin borrelioosiin sairastuneen naisen, joka pyörätuolissa istuen kertoi omista oireistaan. Kuuntelin vedet silmissä ja ajattelin, että minullahan on vielä helppoa.

Sisäinen Soturini sanoo näin: Pluto neliö Kuu: Ajauduttuasi edellisten elämiesi aikana ylittämään voimavarasi muiden tunteiden ymmärtäjänä olet tässä elämässäsi tullut tilan­teeseen, jossa sinun on pakko oppia jälleen kuuntelemaan itseä­si. Siksi voima­si ehtyvät lähes välittömästi yrittäessäsi aset­taa muitten tunteet omiesi edelle.

Niin, minullahan on vielä helppoa, mutta kuinka kauan!
Tähän asti olen kärsinyt kartaltani löytyvästä Saturnuksen, Pluton ja Kuun välisestä T-rististä, koska se synnyttää niin vahvan velvollisuudentunnon ja syyllisyyden, ettei mikään mitä teen, tunnu olevan tarpeeksi. Nyt oivalsin Saturnuksen ohjaavan minua taas kerran takaisin toisten elämän kohtaloista murehtimisesta omasta elämästä huolehtimiseen.

Luin oman Soturi -tulkintani kokonaan uudelleen ja sain vahvistusta päätökselleni. Pystyn vastaamaan tuon pikkupunkin minulle heittämään haasteeseen! Olen valmis kääntämään kurinalaisuuden palvelemaan omaa paranemistani ja päivä päivältä valoisampaa elämää. Eikä minun tarvitse luopua muista välittämisestä, kunhan ymmärrän rajallisuuteni. Lopulta voin vaikuttaa vain omaan elämääni.

Saan valtavasti tukea, kun voin kertoa tarinani Sinulle. Kiitos, kun olet ja luet juttujani!

Myös Sinulla on alkamassa uusi elämä. Uskon, että juuri nyt suurten muutosten kynnyksellä Sisäinen Soturi auttaa kääntämään monet kartan haasteet selviksi mahdollisuuksiksi. Siksi se sopii parhaiten tämän viikon tarjoustuotteeksi.