Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.


NYT ON REMONTIN AIKA

Chiron ja Saturnus ovat nyt vappuviikolla tarkassa neliössä keskenään. Tämä on aikaa, jolloin oma elämä sopeutetaan olosuhteisiin ja luovutaan turhasta painolastista ja elimistöä rasittavista velvoitteista.

Chiron astrologisella kartalla kuvaa jatkuvaa itsensä parantamisen prosessia, joka meiltä kaikilta jää helposti muun tekemisen ja itselle otettujen velvollisuuksien jalkoihin. Seuraukset ovat aina sen mukaisia. Mitä pidemmälle päästät Sinua selvästi rasittavan ja jopa kipuja tuottavan tekemisen tai vain kipuja tuottavan olemisen jossakin tilanteessa, sitä vaikeampaa tuosta tilanteesta vapautuminen on ja sitä sairaammaksi tulet.

Saturnus taas kuvaa meissä olevia resursseja ja niiden riittävyyttä. Se kysyy uudelleen ja uudelleen: ”Riittävätkö voimasi varmasti siihen mitä olet nyt tekemässä?” Kehosi on se mittari, jonka avulla voit tietää, kuuluuko joku asia tehdä vai jättää tekemättä tai tehdä jonain toisena hetkenä. Säryt, kolotukset ja tulehdukset ovat merkkejä rajan ylittämisestä eli sellaisten asioiden tekemisestä, jotka ovat vaaraksi hyvinvoinnillesi ja terveydellesi.

Ympäriltäni on menehtynyt ihmisiä syöpään tai muihin sairauksiin aivan turhan aikaisin, ja monen tapauksen taustalla on nähtävissä raskas ja puuduttava elämä, joka ei ole liiemmälti ilon hetkiä tarjonnut.

Nyt nämä kaksi planeettaa tarjoavat tilaisuuden minulle ja Sinulle tehdä jotain ratkaisevaa itsemme hyväksi. Omakin muutosprosessini on hyvässä vauhdissa, ja siitä tulen kertomaan myöhemmin enemmän.

Akuutti tapaus

Pitkäaikainen ystäväni kertoi viime viikolla oman unelmansa muuttumisesta vuosien kuluessa painajaiseksi ja on ymmärrettävää, ettei kovalla fyysisellä ja henkisellä uurastuksella saavutetusta keskeneräisestä tuloksesta ole helppo päästää irti ennen sen valmistumista. Hän uskalsi kuitenkin tehdä pelottavan ja taloudellisesti raskaan ratkaisun asiassa. Sain kunnian toimia ystäväni tukena ratkaisun kynnyksellä ja tunnen sen valtavan helpotuksen, joka ratkaisusta syntyi, vaikka ne kipeimmät ja pelottavimmat asiat pitää vielä hoitaa käytännössä.

Ystäväni on nousumerkiltään Kaksonen, Kuu on Kaloissa ja Aurinko Leijonassa. Jo nämä tekijät kertovat, miksi tilanne pääsi aivan liian pitkälle ja alkoi jo olla vakava uhka terveydelle. Samalla ne kuitenkin kertovat myös sen, miten tilanteesta selvitään. Kaksosnousuisen pitää päästä puhumaan jonkun kanssa ja näkemään asian eri puolet nähdäkseen, missä mennään ( ja kyllä hän pitkään puhuikin ). Kuu Kaloissa ihmisen tulee oivaltaa aiheuttavansa vain lisää kipua kaikille roikkumalla tilanteessa muka jonkun toisen vuoksi. Aurinko Leijonan taas tulee nähdä, mitä kaikkea hän voikaan saada aikaan tekemällä ihan omia juttujaan. Kun nämä asiat ovat selvillä hoitaa Mars Härässä hommat kuntoon kärsivällisesti ja päättäväisesti nauttien jokaisesta hetkestä vaikeassakin prosessissa.

Tiedätkö jo astrologisen karttasi valmiudet?

Oman astrologisen kartan antamien valmiuksien oivaltaminen auttoi ystävääni pistämään elämänsä remonttiin ja olen aivan varma, että hän on nyt matkalla suuriin onnistumisiin uusissa projekteissaan. Oma astrologinen kartta tulkintoineen löytyy Luonteesi Voimat tulkinnasta.

Myös Sinulla ovat nämä yksinkertaiset remonttitarpeet käytössäsi ihan koko ajan. Jos Sinulla on jo Luonteesi Voimat -tulkinta, lue se uudelleen. Katso millaisilla valmiuksilla Sinä pääset irrottautumaan terveyttäsi nakertavista turhista velvoitteista ja riippuvuuksista. Ellei Sinulla tulkintaa vielä ole, niin ota nyt tarjouksesta koppi. Luonteesi Voimat -tulkinnassa kerrotaan myös Chironista kartallasi.

Viikon tarjous: Luonteesi Voimat 19,90€ ( norm. 29,90€ )