Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Ajan rytmi pitää nyt sisällään muutoksen voiman

Upeaakin upeampi kasvun ja uusien mahdollisuuksien aika kolkuttelee ovellesi ja tosi monen muun ovelle samaan aikaan. Toiset avaavat oven ja toiset laittavat vielä varmuusketjunkin paikoilleen, ettei mikään vain pääsisi muuttumaan. Pitämällä nyt lujasti kiinni kaikesta olemassa olevasta, kaivat itsellesi syvää pettymysten kuoppaa.

Tällä viikolla meno villiintyy Auringon tullessa kolmioon Pluton kanssa. Positiivinen myötätuuli puhaltelee vauhtia vähän kaikkeen mahdolliseen elämässämme. Asiaa voi auttaa iloisella ja innostuneella asenteella. Tämä on aivan loistavaa aikaa kehitellä erilaisia suunnitelmia tai neuvotella mistä tahansa itsellesi tärkeästä asiasta. Astrokalenterin avulla  pääset kokemaan tätä voimaa olemalla välittömässä yhteydessä sydämesi viisauden kanssa ja sanomalla muutokselle ’kyllä’. Anna itsellesi lupa seurata ilon polkua ja heittäydy innostuksesi valtaan joka päivä uudelleen. Upeat onnistumiset kutsuvat Sinua tekemään tärkeitä päätöksiä.

Astrokalenteri - opas kohti omaa sisäistä valoa

Astrokalenteri on esoteerinen työkalu, joka pyrkii johdattelemaan ja herättelemään lukijoitaan kohti valoisampaa, iloisempaa ja mielekkäämpää elämää. Astrokalenterin avulla kehitymme ja kasvamme koko ajan vastaamaan tarkemmin sisäistä todellisuuttamme ja universumin todellisuutta. Astrokalenteri kysyy käyttäjältään lähes joka päivä: Kuka päättää Sinun elämästäsi? Usein se myös kertoo, miksi siitä olisi juuri tänään hyvä päättää ihan itse. Tulkinta ei anna ratkaisua, mutta se auttaa ratkaisun tekemisessä oman todellisen tahtotilasi mukaisesti. Alat kuuntelemaan sisäistä ääntäsi, alat ottamaan vastuuta elämästäsi aiempaa enemmän.

Katso Astrokalenterin opasvideo
Katso mitä muut kertoivat Astrokalenterista

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua