Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tietoisuuden evoluutio kiihtyy

Ihmisen evoluutio on kehittynyt huimasti viimeisen 40000 vuoden aikana. Ihmisen älykkyysosamäärä on noussut voimakkaasti ja nousee tänä päivänä entistäkin voimakkaammin. Viimeisen 10 vuoden sisään olemme ottaneet erityisen suuren kvanttihypyn tietoisuuden laajentamisessa. Tätä ajanjaksoa tietoisuuden kasvussa kutsumme kulta-ajan alkamiseksi.

Kvanttihyppy uuteen tietoisuuteen

Meneillään olevasta Kulta-ajan tietoisuuden kvanttihypystä on saatu tieteellistä tutkimustulosta. Tutkijat ja fyysikot ovat löytäneet ratkaisevan tekijän ihmisen evoluutio kehityksessä. Evoluutiossa muutokset voivat olla ulkoisia tai sisäisiä ominaisuuksia. Ihmisen evoluutiossa kysymys on kuitenkin näennäisesti sisäisestä evoluutiosta eli tietoisuuden valtavasta laajentumisesta. Jotta kehityksemme voi mennä tässä asiassa eteenpäin, meidän on pystyttävä ottamaan vastaan myös uutta informaatiota ja kyettävä liittämään se jo olemassa olevaan tiedostoomme.

Ihminen on monitasoinen olento

Fyysisen kehon näyttää olevan ulkoinen ilmennys rakenteesta, joka käsittää useampia näkymättömiä tasoja ihmisessä. Fyysistä tasoa on arkinen minä, ego. Jokapäiväisessä elämässä toimimme enimmäkseen valvetietoisuuden tasolla. Seuraava tietoisuutta laajentava taso on sielun taso. Sielun tasolla ihminen on tietoinen henkensä olemassaolosta, mahdollisuudesta elää fyysisen kuoleman jälkeen ja kohdata henkisten tasojen olentoja. Sielun tasolla ihminen on tietoinen ja toimii korkeamman itsensä valaisemana. Tällä hetkellä pyrimme siirtymään Kulta-ajassa pikkuhiljaa tuolle korkeamman itsemme tasolle.

Siirtyminen seuraavalle tasolle

Jotta tietoisuutemme voisi kasvaa meissä tälle uudelle kehittyneemmälle tasolle, meidän on ymmärrettävä, että tietoisuus ei kasva itsestään vaan se täytyy herätellä uudelle tasolle erilaisia apukeinoja käyttäen. Uusien tietoisuutta kasvattavien välineiden avulla tulemme kehittymään ja kasvamaan koko ajan vastaamaan tarkemmin sisäistä todellisuuttamme ja universumin todellisuutta.

Aktivoi värähteesi

Sopeutuaksemme näihin kulta-ajan muutoksiin mahdollisimman joustavasti, meidän herättävä aktivoimaan omaa sisäinen värähteemme. Tämä niin kutsuttu sisäinen värähteemme on oma korkeampi tietoisuutemme. Silloin pystymme kohtaamaan maailman muuttuvat asiat rauhallisesti ja osallistumaan uuden maailman rakentamiseen mielekkäällä tavalla.

Astrokalenteri on esoteerinen työkalu, jonka päätarkoitus on herätellä käyttäjäänsä kuuntelemaan omaa korkeampaa itseään. Alat aktivoimaan omaa sisäistä värähdettäsi eli korkeampaa Itseäsi ja otat vastuuta elämästäsi aiempaa paremmin ja luotat sisäiseen viisauteesi, joka vie koko ajan oikeaan suuntaan. Kalenteria hyödyntämällä elämästäsi voi tulla koko ajan laadultaan mielenkiintoisempaa, onnellisempaa ja iloisempaa.

Termi "esoteerinen" on käsite, joka sisältää opetusjärjestelmää maailmankaikkeudesta ja ihmisen sisäisestä maailmasta. Esoteria selittää näkyvän ja näkymätön maailman monimutkaisen rakenteen ja prosessit, jotka tapahtuvat näissä kahdessa eri maailmoissa ja vaikuttavat ihmiseen, hänen tekoihinsa ja jopa hänen kohtalonsa.

Astrologia taas itsessään on yksi tunnetuimmista esoteerisistä järjestelmistä, jonka avulla voimme aloittaa tutkimusmatkamme siihen keitä todella olemme ja mikä on oma missiomme suuressa luomistapahtumassa.

Katso mitä muut käyttäjät kertovat Astrokalenterista

Astrokalenteri siirtyi mobiilisovelluksien aikaan

ASTROSSA ME ALOITAMME ASTROLOGI TASKUSSA kamppiksen. Olemme noin vuoden ajan kehitelleet älypuhelimeen ladattavaa Astrokalenteri mobiili sovellusta, jonka avulla näet päivän voimakkaimman astrologisen kuvion ja lisäksi sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavan pitkävaikutteisen kuvion älypuhelimestasi vain Astron kuvaketta klikkaamalla. Koko Astrokalenteri kaikkine ominaisuuksineen löytyy tuttuun tapaan verkosta edelleen.

Tämä ilmainen testijakso on toistaiseksi mahdollinen VAIN androidlaitteen käyttäjille ja käyttöön ottaminen tapahtuu alla olevia ohjeita seuraten. Iphone versio tulee myöhemmin.

Miten saan sovelluksen käyttööni?

Jos sinulla on jo voimassa oleva Astrokalenterin tilaus niin lataa sovellus alla olevasta linkistä ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.
Jos et ole Astrokalenterin tilaaja etkä ole sitä aiemmin kokeillut, aloita ilmainen kokeilu ensin tästä linkistä. Jonka jälkeen asenna sovellus ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Astrokalenterikokeilun ja tahdot kokeilla sitä uudestaan niin lähetä viestiä asiakaspalveluun niin aktivoimme sinulle 2 viikon ylimääräisen kokeilun. Osoite info@astro.fi

Latausosoite ANDROID puhelimille:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrofy.astrocalendar.fi

Pieni pyyntö vielä

Ottaisimme mielellämme palautetta sovellukseen liittyen. Voit lähettää osoitteeseen info@astro.fi ehdotuksia tai kysymyksiä sovellukseen liittyen. Kiitos Paljon!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua