Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Pois suorittamisen roolista

Suomalaisessa yhteiskunnassa vallitsee tänä päivänä vahva pärjäämisen kulttuuri. Pärjäämisen kulttuurissa ihmisen saavutukset mitataan yhteiskunnallisella tasolla varallisuuden ja menestyksen muodossa. Yksilön henkilökohtaisten tarpeiden sekä tunteiden merkitystä vähätellään ja ne jopa kielletään suuressa määrin. Tällainen pakottava kulttuuri on omiaan luomaan keskuuteemme erilaisia selviytymisstrategioita.

Pelko ja vastuu pelottaa

Selviytymisstrategiamme herätetään meihin jo varhaisessa lapsuudessamme, kun astumme koti ovestamme ulos päiväkoti- ja koulutielle. Päiväkodista ja koulusta alkaen meille asetetaan normisto, jota vastaan taisteleminen on erittäin raskasta. Meidät on kasvatettu tukahduttamaan oma sisäinen äänemme ja sopeutumaan enemmän tai vähemmän zombeina kulloisiinkin yhteiskunnallisiin olosuhteisiin.

Jossain vaiheessa aikuisuutta heräämme kuitenkin siihen, että oma elämä ei ole edennytkään siihen suuntaan, kun sitä on yritetty väkisin viedä. Emme ole löytäneet onnea etsiessämme turvaa työstä, puolisosta, addiktioista, täydellisestä ulkonäöstä, rahasta, materiasta tai liikunnasta…

Niin kauan, kun ajattelemme, että onnellisuus tulee AINA itsemme ulkopuolelta, elämme suorittajan roolissa.

Vapauta itsesi suorittamisen roolista

Onnellisuuden aineksia käsittelevässä Alkemiassa tragedia toteutuu juuri siinä, että jokainen käymämme taistelu käydään lopulta itseämme vastaan. Ei yhteiskuntaa tai ulkoisia vaikutteita. Lähinnä sitä osaa itseä vastaan, joka on mennyt alistumaan ulkoisten vaikuttajien luomiin sääntöihin ja jonka vuoksi olemme hylänneet aidon sisäisen äänemme.

Tullaksemme tietoisiksi todellisista tarpeistamme meidän on tarkkailtava rehellisesti omia toimiamme ja pystyttävä kyseenalaistamaan ne itsellemme. On tutustuttava niihin tarpeisiin, jotka sisimpämme meille asettaa. On oltava valmis vapauttamaan itsensä suorittajan roolista.

Vastuun ottaminen itsestään on yksinkertaisesti omasta elämästään päättämistä

Vastuun kantaminen edellyttää yksinkertaisesti itsesi hyväksymistä juuri sellaisena kuin olet. Se on henkistä sielun soturiutta, joka ymmärtää, että vapautuaksemme reaktioittemme ja valintojemme herättämästä täysin tarpeettomasta syyllisyydestä, tarvitsemme väkevää puolestapuhujaa ja pelotonta taistelijaa. Sellainen löytyy vain meistä itsestämme. Oma sisäinen soturimme ei koskaan taistele ketään muuta vastaan, eikä näin ollen myöskään voi vahingoittaa ketään itsemme ulkopuolella. Se taistelee ainoastaan vastaan oikeudesta olla sitä mitä pohjimmiltaan olemme ja oikeudesta tehdä se minkä kulloinkin tulemme tehneeksi.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään!

Kun katsot omaa astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään. Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat). Kartan aspekteista syntyy ainutlaatuinen mestariteos - täydellinen Sinä.

Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo heti syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme. Sisäinen Soturi tulkinnan tarkoitus onkin auttaa sinua ottamaan käyttöön kaiken tiedostamaton potentiaalisi, rohkeutesi ja opettaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ itsellesi tähän mennessä.

Katso mitä muut kertovat Soturi tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua