Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Herätä sisäinen tietoisuutesi - opi välttämään tunne-elämäsi miinakentät

Tämän viikon maanantain blogin sanoma oli tärkeä varmasti monelle meistä ja aivan erityisen tärkeä itselleni, koska olen saanut kokea, kuinka sairaaksi ja kipeäksi ihminen voi tulla, kun pelko hallitsee elämää ja kuinka lujassa se istui ja istuu monessa tapauksessa edelleen.

Omassa tapauksessani elämäni suurimpia pelkotiloja on ollut, etteivät vanhempani rakastaisi minua sellaisena kuin olen. Tuossa kriittisessä tilassa olen sitten loukannut monia läheisiäni vuosi kausia, koska en yksinkertaisesti ole pystynyt enkä jaksanut katsoa elämää muiden kuin itseni kannalta. Lapsuudessa syntynyttä arvottomuuden kokemustani on ollut hyvin vaikea parantaa.

Kuten moni muukin niin minäkin olen kysynyt itseltäni lukemattomia kertoja, että mikä vika minussa on? Miksi en ollut riittävästi, miksi en saanut vanhempien hyväksyntää ja rakastavia katseita riittävästi? Oman karttani aspekteista (Sisäinen Soturi) löytyy omistautuneen puhujan ja kirjoittajan kuvio, mutta sieltä löytyy myös koko elämääni aivan lapsesta pitäen hallinnut, pohjattomalta tuntuva syyllisyydentunto. Ikään kuin mikään mitä teen ei olisi koskaan tarpeeksi.

Astron kesäkurssilla Naissaaressa ymmärsin pikkuhiljaa, että omilla vanhemmillani ei vain ollut riittävästi tavaraa omassa rakkauskupissaan, jotta siitä olisi riittänyt minulle asti. Tyhjästä kupista ei pysty ruokkimaan rakkaudennälkäistä lasta. Ikävää tilanteessa on se, että rakkauden nälkäni jäi, ja sitä nälkää olen koittanut sammuttaa sitten mitä ihmeellisimmillä asioilla tässä elämässä. Ulkopuolelta on ollut helppo nähdä pelkojeni aiheettomuus, mutta omana kokemuksena ne ovat uskomattoman todellisia kaikesta hölmöydestään huolimatta.

Sisäinen Soturi tulkinta

Tämän karmallinen tukinta lähtee mm liikkeelle siitä, että parantaakseen nykyisen elämänsä laatua, meistä jokaisen on ensin opittava tiedostamaan oma pelkomme ja sitten opittava rehellisesti kohtaamaan se. Kun ymmärtää oman ahdistuksen ja tuskan johtuvan mistä tahansa pelosta, on tuhat kertaa helpompaa alkaa elämään enemmän omaa elämää eli väistelemään tunne-elämän miinoja.

Meillä kaikilla on henkisiä voimavaroja ja resursseja paljon enemmän, kuin osaamme kuvitella tämänkertaisen eletyn elämämme perusteella. Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat nimittäin meissä jo syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme.

Negatiivista Karmaa ei ole olemassa!

Käytän tulkintojeni perustana Hermes Trisgemistoksen oppeihin pohjautuvaa ikivanhaa Hermeettistä filosofiaa, jonka symboliikka liittää jokaisen planeetan osaksi elämän päättymätöntä kiertokulkua (Thorwald Dethlefsen: Kohtalo on haaste). Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat). Itse tulkinnoissa olen tietoisesti välttänyt planeettakuvion liian vahvaa liittämistä edellisiin elämiin, sillä kunkin aspektikuvion opetus, haaste tai mahdollisuus on kuitenkin lopulta ensisijaisesti hoidettava kuntoon tässä elämässä ja tämän elämän antamilla kokemuksilla. Edellisiä elämiä tulee helposti käyttäneeksi tekosyynä (Negatiivinen karma) sille, että ei tässä elämässä kuitenkaan enää voi asialle yhtään mitään. Todellisuudessa vain juuri tässä elämässä voi vaikuttaa aikaisempiin elämiin tai sieltä kumpuaviin ”häiriöihin” yllättävän tehokkaasti. Tällainen työ on jatkuvaa pyrkimistä tasapainoon ja harmoniaan itsesi kanssa.

Selviämistarinoita on paljon

Vastaavanlaisia ja paljon tätä omaani koettelevampia tarinoita elämästä olen läheltä seurannut kuluneiden vuosien aikana karttatulkintoja tehdessäni. Poikkeuksetta astrologiselta kartalta on löytynyt koettelemusta selventävää karmallista taustaa, joka ei tietona vapauta haasteesta, mutta auttaa ymmärtämään tilannetta. Ymmärryksessä on avain päästä näiden tilanteiden herraksi ja jaksaa jatkaa matkaa.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään!

Sisäinen Soturi ei konkreettisesti sukella edellisiin elämiin, koska kunkin kuvion edustama energia voi aueta niin hurjan monella tavalla ja monessa eri tilanteessa. Tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ toistaiseksi, olivat ne edelliset sitten ihan mitä tahansa.

Katso tulkinnan opasvideo

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua