Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Karma

Astrologisesti jälleensyntymisoppi ja karmakäsitys sisältävät vain henkisiä valmiuksiamme vapauttavaa kosmista tietoa ja viisautta. Tämäkin tieto avautuu uudelleen ja uudelleen vuosien saatossa. Karmatulkinta on ikuinen oppi.

Aurinkokuntamme planeettojen rytmi pystytään laskemaan eteen ja taaksepäin äärimmäisen tarkasti vuosimiljoonien päähän. Hermeettinen filosofia todistaa elämän olevan jatkuvaa kiertokulkua, johon fyysisen kehomme kuolema kuuluu luonnollisena osana. Siksi planeettojen liikkeitä voi seurata myös jälleensyntymisopin (karma) valossa lähinnä niiden keskinäisten aspektien eli kulminaatioiden välityksellä.

Tämä on mielestäni mystisin ja kiehtovin astrologian osa-alue, jonka tutkimiseen ei voi kyllästyä.

Sisäinen Soturi - Astro.fi

Sisäinen Soturi

Tämä on niin vahvasti psyykkisiin ominaisuuksiin ja omiin henkisiin kykyihin pohjaava tulkinta, ettei sitä kannata ottaa ihan ensimmäiseksi askeleeksi astrologian maailmaan. Mutta poiskaan sitä ei voi jättää.

Lue lisää

Luonteesi Voimat - Astro.fi

Luonteesi Voimat & Sisäinen Soturi

Upea lahjakirja kenelle tahansa itsestään ja henkisestä kehityksestään kiinnostuneelle uudelle tai jo kokeneemmalle astrologian harrastajalle. Tästä yhdistelmästä käytän itse nimitystä ”Täydellinen Minä”.

Lue lisää