Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

8.7.2024

vieraskirjoitus:

Lohikäärmeen uusi aika - Uusi Tzolkinvuosi alkaa ( 8.7.2024 - 24.3.2025 )

Magneettinen Lohikäärme avaa uuden ajan kuudennentoista Tzolkinkierroksen ja se tapahtuu itsevallitsevan soinnun neljä vaikutusalueella.  Laajat ja kokoavat kiertoliikkeet sävyttävät ajan taustaenergioita, mitaten, määritellen ja arvioiden olemisen luonnetta ja sisältöä. Tiettyjä elämän perusasioita onkin hyvä palauttaa mieleen näinä epävarmuuksien ja uhkakuvien täyttämänä aikana.

Alkanut Tzolkinvuosi on elämän peruselementtien, kehotietoisuuden ja ylipäätänsä pyrkimyksien ja niiden muodon määrittämisen vuosi. Missä itse asiassa olemmekaan menossa kaikkien toiveidemme ja odotuksiemme kanssa? Kuinka tunnistamme itsemme ja vaikuttamisemme muodon siinä elämän viitekehyksessä, jossa juuri nyt toimimme? Osuvatko valitut työkalut edelleen kohdalleen ja pääsemmekö käyttämään valmiuksiamme tai löytämään niitä palautetta antavia kiinnekohtia ja välitavoitteita, jotka tuovat lähes itsestään mukanaan hyvänolon ja täyttymyksen signaaleja? Monet tämän kaltaiset kysymykset odottavat karttapäivitystä.

Leiki maayhteydellä

Yhteys konkretiaan ja maan energioihin on hyvä pitää mielessä. Vastoinkäymiset ja kaikenlaisen koheltamisten seurauksena syntyneet pikkuongelmat kertovat usein heikosta maadoittumisesta ja fokuksen hajoamisesta tai sen puuttumisesta kokonaan. Järjestelmällisyydelle ja huolelliselle suunnittelulle on siten hyvä varata aikaa varsinkin periodin ensimmäisellä puoliskolla. Ajatustensa kanssa on aivan liian helppo jäädä leijumaan. Pidä jalat maassa ja muista samalla nauttia myös kesän runsaudesta.

Leikinomaisuuskin on asettumassa vankemmin haasteen puolelle ja tämä voi näkyä arjen liiallisena vakavoitumisena.  Asioista saa siis iloita ja sen saa ilmaista myös ulospäin! Kaikenlainen itsestäänselvyys on merkki entistä tarkemman tutkimisen ja arvioinnin puolesta. Hämmennä ajoissa tarpeeksi syvältä, ettet myöhemmin hämmentyisi turhaan. Perusteet asioiden taustalla ovat muutostilassa ja saattavat vaatiakin perusteellista uudelleen arviointia. Silti paras mittari on se mielenpinnalla väreilevä mielihyvä, joita olemisen käytännön muodot ja toteuttamisen tavat nostavat pintaa. Anna niiden johdattaa ja valaista asioiden positiivista edistymistä.

Johtaa ja olla johdettavana

Itsevallitseva positio voi myös tarjota omalla tavallaan hallintaan ja ylivoimaan yhdistyviä näköaloja, joiden käyttäminen vaatii kuria ja mielenhallintaa. Dominoinnille asioiden tai muiden ihmisten suhteen on vain harvoin pakottavaa syytä. Kun huomaat olevasi missä tahansa hallitsevassa roolissa, pidä tarkoitusperät puhtaina ja viljele tasapuolisuuden periaatteita siitäkin huolimatta, että jotkut turhilta vaikuttavat mutkat tekisi mieli oikaista välittömästi. Toki toimi, kun tiedät että on varmasti toiminnan hetki, mutta muista että kärsivällisyys lujittaa kaikkia luomiasi perusrakenteita ja luo lähitulevaisuudessa tarvittaville muutoksille riittävät perusteet.

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Maya astrologiset tulkinnat ovat nyt kesän hintahuipentumassa mukana!

Täysi tyytyväisyystakuu! Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Tarjoukset voimassa 14.7. 2024 saakka.

Maya-astrologinen Elämäntulkinta - Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaa

Maya-elämäntulkintakartta koostuu yleensä viidestä eri symbolista ja yhdestä tai kahdesta numerosta, jotka yhdessä muodostavat tulkintakokonaisuuden. Nämä elementit symboloivat erilaisia energioita ja voimia, jotka vaikuttavat henkilön elämään. Tutustu lisää ja tilaa täältä

Maya-Astrologinen Tulkinta Elämän Olosuhteista - Portti Antiikin Viisauteen ja Moderniin Itsetuntemukseen

Maya-astrologinen olosuhde tulkinta tarjoaa moniulotteisen, syvällisen näkemyksen itseesi ja elämäsi olosuhteisiin. Yhdistäen antiikin Maya-sivilisaation viisauden ja modernin psykologisen tietoisuuden, tämä tulkinta toimii henkilökohtaisena kompassinasi elämässä. Se paljastaa Maya-symbolisi ja niiden vaikutukset persoonallisuuteesi, auttaen sinua ymmärtämään voimavarasi ja haasteesi. Tutustu lisää ja tilaa täältä

Maya-Astrokalenteri - Avain Syvempään Tietoisuuteen ja Läsnäoloon

Maya-astrokalenteri ei nimestään huolimatta ole perinteinen aikaa seuraava kalenteri, vaan paremminkin seurantajärjestelmä ja työkalu, joka edesauttaa tietoisuuden laajentumista ja ajattomuuden esiin tuloa niissä persoonissa, jotka päättävät seurata omaa mayapolkuansa. Astu rohkeasti uuteen aikaan ja syvennä tietoisuuttasi nyt! Tutustu lisää ja tilaa täältä

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle