Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

20.6.2024

vieraskirjoitus:

Kesäpäivänseisaus - Sinisen Solaarisen Yön vuosineljännes (20.6-21.9.2024)

Kesäpäivänseisaus on jälleen juhlistamassa vuoden pisintä päivää ja juhannuksen aikaa. Kuin vastakohtien paradoksaalisuuta alleviivaten, mayamerkeistä alkavan vuosineljänneksen päälle on laskeutumassa Sininen Solaarinen Yö.  

Yön runsaus

Sanonta eroa kuin yöllä ja päivällä on monille tuttu tokaisu, mutta mitä sillä tarkoitetaan? Erilaisuutta vai ominaisuuksia, tapaa olla ja orientoitua tiettyihin olemisen muotoihin ja menettelytapoihin? Kenties kysymys on tavasta asettua ja kokea asioita tietyltä puolelta tai nähdä ne opitusta omakohtaisesta näkökulmasta, siitä, jonka tunnistamme ilmentävän itseämme ja niitä arvoja, joilla määrittelemme esimerkiksi omat rajamme.

Vastakohtaisilta vaikuttavien asioiden takaa löytyy kuitenkin aina myös yhteisiä nimittäjiä. Niitä, jotka mahdollistavat vastustamattomuuteen perustuvia toimintatapoja, ilman että kadottaisimme fokuksen ja hukkaisimme energiamme pelkästään toisaalla olevan erilaisuuden vääräksi todistamiseen. Mitä päivä olisi ilman yötä, tai yö ilman päivää? Vasta kokonaisuuden hyväksyminen voi avata sen runsauden virran, jota Yö perusvoimassaan kantaa mukanaan.

Oma maya-astrologinen elämäntulkinta voi antaa viitteitä tuon ykseyden ja erillisyyden rajapinnoista, siitä miten oman syntymäsignatuurin perusvoima ilmaisee itseään, kutoakseen yhteen vastakohtia ja toimien niiden välisessä vuoropuhelussa.

Raamit kohdalleen

Jos vuodenaikaa kuvailisi shakkitermein ja pelinappuloin, Solaarinen Yö ilmentyisi Tornin muodossa tehtävänään linnoittautuminen ja varustautuminen. Se tarkastelee kaikkien, niin tehtyjen kuin vielä edessä mahdollisesti näyttäytyvien uhrauksien merkitystä. Miten ne parhaiten palvelevat ja auttavat hallitsemaan fyysistä todellisuutta epävarmuuksien ja muutosten ajassa? Resurssiviisaus on sen yksi ohjenuora, mutta Yö viestii usein sen runsauden ja turvan kautta, joka meillä on kulloinkin käytettävissämme. Jokainen siirto on tie jonnekin. Tiedostettavien elämänraamien toimivuus jäsentää alaa myös henkisen todellisuuden läsnäololle, antaen voimaa löytää elämän syvällisempi tasoja ja merkityksiä. Jos otetta ei löydä tai kokonaisuutta saa hahmotettua, niin rajaa, raamita ja aseta ankkuri uudelleen. Horjuvissa raameissa kaaoksen hallinta on aina haastavampaa.

Yön symboliikka ajaa valovoimaisuutta pimeyden sisälle ja täyttää aukkoja tyhjyyden tunteissa. Fyysisten ja henkisten raamien tasapainottamiseksi se altistuu uhrauksille materiaalisilla tasoilla suhteuttaen vaikutustapansa sielun ikuisuuden käsityksiin siinä mittakaavassa ja muodossa, jossa persoona kykenee sen tunnistamaan.

Solaarinen yö on ahkeruutensa monenlaisuudessa myös syvällinen uneksija ja vuodenaikajakso on siksi kaikkien uneksijoiden ja unelmien todeksi luojien vuodenaika. Uskallathan siis uneksia!

Terveisin


Maya-astrologi Esa Hyppönen

Maya astrologiset tulkinnat ovat nyt kesätarjouksessa!

Täysi tyytyväisyystakuu! Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Tarjoukset voimassa 30.6.2024 saakka.

Maya-astrologinen Elämäntulkinta - Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaa

Maya-elämäntulkintakartta koostuu yleensä viidestä eri symbolista ja yhdestä tai kahdesta numerosta, jotka yhdessä muodostavat tulkintakokonaisuuden. Nämä elementit symboloivat erilaisia energioita ja voimia, jotka vaikuttavat henkilön elämään. Tutustu lisää ja tilaa täältä

Maya-Astrologinen Tulkinta Elämän Olosuhteista - Portti Antiikin Viisauteen ja Moderniin Itsetuntemukseen

Maya-astrologinen tulkinta tarjoaa moniulotteisen, syvällisen näkemyksen itseesi ja elämäsi olosuhteisiin. Yhdistäen antiikin Maya-sivilisaation viisauden ja modernin psykologisen tietoisuuden, tämä tulkinta toimii henkilökohtaisena kompassinasi elämässä. Se paljastaa Maya-symbolisi ja niiden vaikutukset persoonallisuuteesi, auttaen sinua ymmärtämään voimavarasi ja haasteesi. Tutustu lisää ja tilaa täältä

Maya-Astrokalenteri - Avain Syvempään Tietoisuuteen ja Läsnäoloon

Maya-astrokalenteri ei nimestään huolimatta ole perinteinen aikaa seuraava kalenteri, vaan paremminkin seurantajärjestelmä ja työkalu, joka edesauttaa tietoisuuden laajentumista ja ajattomuuden esiin tuloa niissä persoonissa, jotka päättävät seurata omaa mayapolkuansa. Astu rohkeasti uuteen aikaan ja syvennä tietoisuuttasi nyt! Tutustu lisää ja tilaa täältä

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle