Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

7.6.2024

vieraskirjoitus:

Sisäisen soturin voiman valjastaminen

Sunnuntaina 9.6. Mars siirtyy härän merkkiin. Marsin ja perääntyvän Pluton välinen neliö laittaa kaksi kovaa voimaa vastakkain. Mars tunnetaan energian, voiman, toiminnan ja intohimon planeettana. Mars edustaa sitä, miten me ilmaisemme ja käytämme energiaamme, sekä miten käsittelemme omaa halua, vihaa ja päättäväisyyttä. Se kuvaa myös meidän taistelutahtoamme ja kykyämme puolustaa itseämme ja muita.  Pluto on intensiivinen transformaation planeetta, joka ei tingi edustamistaan asioista. Kun Mars ja Pluto ottavat toisistaan mittaa, riskinä on valtataistelut ja hallitsemattomat aggressiot. Parhaimmillaan voimme kohdistaa energiamme rakentavaan tekemiseen ja olemaan päämäärätietoisia niiden asioiden suhteen, jotka koemme tärkeimmiksi. Kun saamme oikeanlaisesta tekemisestä kiinni, voimme toimia kestävällä ja pitkäjänteisellä voimalla.

Erikoistarjous Vain Rajoitetun Ajan!
Tilaa vuodeksi eteenpäin astrologinen ajankuva itsellesi. Astrokalenteri 2024 tulkinnat nyt kesän erikoistarjouksessa: VAIN 22,90 € (normaalihinta 34,90 €). Lisälahjana saat 4 x Tarot 5 korttia tulkintaa (lisälahjan arvo 32€). Tarjous koskee myös niitä, joilla on Astrokalenteri tilauksessa vielä aikaa jäljellä. Tilaa tästä Astrokalenterisi ja lunasta huima tarot bonus Tarjous voimassa vain 9.6.2024 saakka.

Päivässä ei Roomaa kyhätty, niin uhottiin
Laulaen La Palomaa päivässä se tuhottiin
-Juice Leskinen, Kuumaa tuhkaa

Mars oli muinaisen Rooman sodan jumala. Häntä pidettiin myös Rooman suojelijana ja usein yhdistettiin maanviljelykseen ja kevään uudistumiseen. Hän ei ollut pelkästään sodan jumala, vaan myös elämän, kuoleman ja uudistumisen symboli. Marsin palvonta ja hänen roolinsa sodassa ja rauhassa korostivat hänen monipuolista merkitystään roomalaisessa kulttuurissa ja uskonnossa. Mars muistuttaa siitä, että sota ei ole vain kunniaa ja voittoa, vaan myös kärsimystä ja verenvuodatusta. Astrologiassa Mars edustaa energiaa, toimintaa ja taistelutahtoa. Kuitenkin Marsin energian ei tarvitse aina olla aggressiivista tai sotaisaa. Mars voi myös symboloida positiivista ja rakentavaa toimintaa, kuten rohkeutta puolustaa oikeuksia, aloitekykyä ja määrätietoisuutta tavoitteiden saavuttamiseksi. Marsin energian avulla voidaan siis myös edistää rauhaa ja oikeudenmukaisuutta, erityisesti silloin, kun se yhdistetään viisauteen ja oikeamielisyyteen. Marsin rohkeus ja aloitekyky voivat olla avainasemassa, kun pyritään ratkaisemaan konflikteja ja rakentamaan kestävää rauhaa. Marsin energian oikeanlainen hallinta voi tuoda tasapainoa ja harmoniaa elämään, sillä se auttaa tunnistamaan, milloin on aika taistella ja milloin vetäytyä ja neuvotella. Vaikka Marsin pääasiallinen rooli mytologiassa ja astrologiassa liittyy sotaan ja taisteluun, sen energiaa voidaan soveltaa myös rauhan ja harmonian edistämiseksi. Tämä vaatii kuitenkin tietoista ponnistelua ja tasapainon löytämistä aggressiivisuuden ja rauhallisuuden välillä.

Yksi merkittävä tarina Marsin mytologiassa liittyy Rea Silviaan ja Romulukseen ja Remukseen. Rea Silvia, Vestan neitsyt, tuli raskaaksi Marsilta ja synnytti Romuluksen ja Remuksen, Rooman perustajat. Tämä tarina voidaan tulkita symbolisesti: Marsin jälkeläiset, vaikka alun perin sotaisia, loivat kaupungin ja sivilisaation, joka toi mukanaan myös rauhan ja järjestyksen. Tämä tarina osoittaa, että vaikka Mars on sodan jumala, hänen jälkeläisensä voivat tuoda rauhaa ja järjestystä.
Toinen mielenkiintoinen aspekti liittyy Marsin symboliseen yhteyteen rauhan jumalattaren Concordian kanssa. Concordia (kreikkalaisittain Harmonia) oli Marsin ja Venuksen tytär ja sopusoinnun, järjestyksen sekä yhteisymmärryksen jumalatar, joka symboloi niin arjessa olevien riitojen harmonisoimista, kuin myös sodassa taistelevien sotilaiden rauhoittamista. Hänen ajateltiin myös edustavan kosmista tasapainoa. Hänet kuvattiin usein yhdessä Marsin kanssa, symboloiden sitä, että sodan jälkeen tulee rauha ja yhteisymmärrys. Tämä kuvastaa ajatusta, että sodalla ja taistelulla on paikkansa, mutta niiden tarkoituksena on lopulta johtaa rauhaan.

Marsin symboliikka shamanismissa liittyy usein toimintaan, energiaan, voimaan ja taisteluun. Marsin symboliikka sisältää soturin henkeä, mikä antaa rohkeutta ja voimaa kohdata haasteet ja vastustajat, olipa kyseessä henkinen tai fyysinen taistelu. Marsin energia auttaa voittamaan pelot ja kohtaamaan vaikeat tilanteet. Mars edustaa myös kunnianhimoa ja tavoitteiden saavuttamista. Sen energia liittyy vahvasti tulen elementtiin, joka edustaa intohimoa, energiaa ja puhdistusta. Marsin energia voi auttaa muuttamaan ja muokkaamaan asioita. Tämä voi tarkoittaa henkistä transformaatiota, jossa vanhat energiat ja esteet poistetaan, jotta uusi ja positiivinen energia voi virrata. Mars edustaa toiminnan energiaa, joka auttaa toteuttamaan suunnitelmia ja tekemään konkreettisia toimia henkisessä työssä. Marsin energia rohkaisee ottamaan johtavan roolin ja tekemään tarvittavat aloitteet. Tämä voi olla erityisen tärkeää silloin, kun tarvitaan nopeita päätöksiä tai toimintaa. Marsin energia voi toimia suojelijana, joka auttaa suojelemaan itseään ja muita negatiivisilta energioilta ja henkisiltä hyökkäyksiltä.

”Rohkeus ei aina ole suurieleistä. Joskus rohkeutta on se hiljainen ääni, joka päivän päättyessä sanoo ...huomenna yritän uudestaan. ” – Mary Anne Radmacher

Merkuriuksen, Auringon ja Venuksen konjunktio kaksosten merkissä on luonteeltaan raikas tuulahdus. Edellä mainittu kokoonpano on neliössä Saturnukseen, joka rauhoittaa ja maadoittaa hieman kaksosten pulppuavaa energiaa. Khironin sekstiilien kautta saamme eheyttävää energiaa, joka on kuin balsamia haavoille. Sitä vastoin Auringon ja Venuksen kvinkunssit perääntyvälle Cerekselle muistuttaa omien tarpeiden merkityksestä.

Merkuriuksen sekstiili Kuunnoususolmulle ja kolmio Kuunlaskusolmulle saa sanansaattajan kulkemaan elämäntehtävän menneisyyden sekä tulevaisuuden pisteiden välillä. Merkurius on astrologiassa tunnettu viestinnän ja älyn planeetta, mutta sen symboliikalla on myös yhteyksiä shamanismiin, jossa se edustaa viisauden, yhteyksien ja tietoisuuden teemoja. Samoin kuin astrologiassa, myös shamanismissa Merkurius nähdään viestinviejänä eri maailmojen välillä. Se voi auttaa tasapainottamaan energioita ja selkeyttämään ajatuksia ja tunteita. Merkurius on tunnettu kyvystään sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja muuttua nopeasti. Tämä tekee siitä dynaamisen ja joustavan planeetan. Merkuriuksen symboli koostuu ympyrästä, rististä ja puolikuusta. Ympyrä edustaa henkeä, risti materiaa ja puolikuu mieltä, mikä kuvastaa Merkuriuksen kykyä yhdistää henkiset ja aineelliset maailmat ajattelun ja viestinnän kautta. Ajallisesti tätä kannattaa hyödyntää, jotta voi paremmin ymmärtää erilaisten tekijöiden syy-yhteyksiä sekä saada selkeyttä mahdollisesti pitkään jatkuneisiin ongelmiin.

”Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee.” – Baba Ram Dass

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle