Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

6.6.2024

vieraskirjoitus:

Suuren heräämisen kynnyksellä

Maaplaneetta, joka on kokonaisuudessaan elävä kosminen olento, kokee parhaillaan samanlaista puhdistautumista ja uudistumista, kuin jokainen maaplaneetalla asuva yksilökin. Maaplaneetan prosessia voisi tavallaan verrata ihmisen muuttoon. Maan kuori purkaa painetta laavan ja maanjäristysten muodossa ja se edustaa kasaantunutta mennyttä energiaa. Maaplaneetta ei voi “muuttaa uuteen kotiin” sen varsinaisessa merkityksessä, sillä sen koti on aurinkokunta ja suuremmassa mittakaavassa koko galaksi. Maaplaneetta on myös samaan aikaan koti koko ihmis- ja eläinkunnalle. Sen vuoksi sen “muuttoprosessi” on uudistuminen ja värähtelytaajuuden muutos. Vaikka aikaa ei sellaisena kuin ihminen sen mieltää olekaan, voidaan puhua kalenterivuoden kierrosta, jonka aikana tapahtuu aina kasvamista ja muutosta. Aika mittarina kertoo historian tapahtumien valossa siitä, kuinka paljon edistystä on tapahtunut tietyssä ajassa. Kaikki tapahtumat eivät suinkaan aina näytä edistykseltä, vaan päin vastoin taantumiselta.  

Vuosi 2024 

Tämä vuosi 2024 on alkanut monenlaisilla tapahtumilla, auringonpurkaukset ovat voimistuneet, Suomessa on ollut kovat pakkaset, sotatoimet jatkuvat kiivaina, maankuori vavahtelee. Jokainen teistä asetetaan nyt valintojen eteen, jotka saavat yhä tarkemmin miettimään omaa elämää ja sen mielekästä toteuttamista ja ennen kaikkea tehtävää, joka on kenties alkanut kutsua yhä voimakkaammin puoleensa. Nyt on aika astua rohkeasti tekemään niitä valintoja ja unohtaa se mitä muut valinnoista ajattelevat, sillä jokaisen tulisi keskittyä täysin oman elämänsä asioihin ja ratkaisuihin. Vain tällainen lähestymistapa palvelee täysin oman sielunsopimuksen toteutumista. Sisäinen paine kasvaa lopulta niin voimakkaaksi, ettei lopulta ole muuta vaihtoehtoa, kuin tehdä kuten sydän sanoo. Vanha maailma on rakenteellisesti edelleen olemassa ja uusi maailma, josta niin kovasti ympäriinsä puhutaan, ei vielä ole näkyvillä konkreettisesti. Tämä voi aiheuttaa epämiellyttävää keskeneräisyyden tunnetta, sekä hankaluutta sietää epävarmuutta, jota epävakaat energiat väistämättä aiheuttavat ihan jokaisessa.  Siirtymävaiheessa paine saattaa kasvaa sietämättömäksi ja osa tulkitsee sen epämääräiseksi ahdistukseksi, osalle se on merkki siitä, että alkaa olla aika poistua tästä elämästä. Näitä poistumisia, tai tarkalleen ottaen kysymys on värähtelytaajuuden muutoksesta, ei niinkään lopullisesta poistumisesta tai katoamisesta, tapahtuu tässä ajassa paljon ja sekin kuuluu tämän kehitysvaiheen sykliin. Sielun ydin, se missä korkein minä jatkaa eteenpäin ei koskaan todellisuudessa kuole tai katoa.

Valon ja toivon aika

Haluan painottaa teille kaikille, jotka edelleen jaksatte nähdä valon ja toivon ajan tulevan, kuinka tärkeää on, että olette juuri siellä missä olette, sillä tämän siirtymävaiheen aikana on hyvin tärkeää, että on niitä, jotka ovat nähneet vanhan maailman rakenteet, niiden epäkohdat ja “viat” ja samaan aikaan nähdään myös uuden maailman mahdollisuudet ja ollaan valmiina aloittamaan rakentaminen. Tarvitaan niitä ihmisiä, jotka toimivat tämän transformaation, eli hyvin perustavaa laatua olevan ja syvän uudelleensyntymän aikana johdattajina, johtajina, yhteyshenkilöinä ja tiennäyttäjinä. Kuinka muutoin voisi korjata sitä, mikä vaatii muutosta, jos ei koskaan ole nähnyt vanhaa mallia. Toki, ainahan olisi mahdollista asuttaa kokonainen planeetta uudelleen alusta, mutta kyseessä ei olisi tuolloin enää kehitysprosessista, vaan alusta-alkamisesta. Lisäksi kyseessä ei olisi mikään pienimuotoinen tehtävä ja se vaatisi paljon resursseja.

Vapautuminen

Vasta kun ihmiskunta vapautuu kokonaan itsensä ja muiden tuomitsemisesta, kaiken, jopa oman kehonsa ja vaikeiden tunteidensa ulkoistamisesta ja puolien valitsemista, sillä kysymys on matkasta takaisin ykseyteen, on sillä mahdollisuus päästä eteenpäin. Kaikenlainen itsensä ja muiden arvosteleminen ja nimeäminen “pahaksi tai huonoksi” tarkoittaa sitä, ettei olla vielä ratkaistu kysymystä olemassaolon syvimmästä totuudesta. Kysymys on ykseydestä ja rakkaudesta. Kysymys on myös oppiläksyistä matkalla takaisin ykseyteen. Kun alkaa nähdä asioita ensin neutraalista ja sen jälkeen korkeammasta rakkauden näkökulmasta käsin ja alkaa ymmärtää, että aivan kaikella on aikansa ja paikkansa eikä sitä myötä ole oikeaa tai väärää tässä elämässä, jonka on tullessaan tänne valinnut, saa rauhan ja alkaa ymmärtää mitä todellinen voima on. 

Kristustietoisuus

Kaikessa on kysymys kuitenkin korkeammasta näkökulmasta katsottuna sydänyhteyden ja sitä kautta rauhan ja rakkauden löytämisestä ja värähtelytaajuuden nostamisesta ja tietoisuuden laajenemisesta ja kasvusta. Sitä tarkoittaa todellisuudessa “kristuksen tuleminen maan päälle” – kristustietoisuuden esilletulosta. Korkeamman värähtelytaajuuden saavuttamista ymmärryksen ja sitä myötä vapautumisen kautta koko ihmiskunnassa joka maan päälle jää fyysisesti elämään. 

Dualistisena asuinpaikkana maaplaneetalla on hyvin luonnollista, Sisäinen maailma heijastuu aina ulkomaailmaan ja mitä enemmän energiat ovat tasapainossa, myös ulkomaailmasta heijastuvat asiat ja tapahtumat ovat tasapainossa. 

Sillä välin, kun maailma tuntuu natisevan liitoksistaan, keskittykää löytämään rauhan tila omasta itsestä ja antakaa itselle aikaa ja myötätuntoa. Sisäinen matka ei ole yksinkertainen tai helppo, mutta sitäkin palkitsevampi. Edelleen kaikesta mikä ei enää palvele irti päästäminen, erityisesti hallinnasta ja kontrollista, mutta myös itsensä ja muiden arvostelemisesta on tärkeää. Suurten muutosten vuosi on nyt käynnistynyt ja monia asioita tapahtuu, ja mitä ne asiat lopulta ovat, riippuu pitkälti myös siitä, kuinka jokainen yksilö edistyy omalla matkallaan. Nyt ei ole aika enää tehdä asioita siksi, että ne miellyttäisivät muita, vaan siksi, että ne palvelevat teitä itseänne ja sitä kautta ovat arvokkaita myös yhteiskunnalle ja vielä suuremmassa mittakaavassa ihmiskunnalle. Jokainen kerta, kun meinaa tulla mieleen arvostella, tuomita tai arvottaa asioita, on hyvä kääntyä sisäänpäin ja miettiä mitä asiaa vielä itsessään arvostelee sen sijaan että antaa “tuomionsa” ulkomaailmasta tai muista ihmisistä. Tämä vie omaa prosessia taas hieman eteenpäin ja vie myös kauemmaksi siitä tilasta, jossa enää on ylipäätään tarvetta arvostella ketään tai mitään. Asiat lopulta vain ovat ja ne ovat aina niin kuin suunnitelmaan kuuluu, joko teidän omaanne tai sitten kanssakulkijan. 

Pysy suunnitelmassa

Kukaan ei lopulta voi arvostella toisen matkaa, sillä ei voi tietää sen matkasuunnitelman yksityiskohtia. Tässä ajassa tuomarina ei tarvitse olla, sillä aika ja universumin lait pitävät huolen siitä, että energiat tasapainottuvat, joka tarkoittaa myös karmallisten asioiden loppuunsaattamista. Se taas voi näyttäytyä ihmisille tuomiona joita yhteiskunta jakaa, tai yksinkertaisesti asioiden tapahtumisena siksi, että sillä vapautetaan vanhaa karmaa, jotta tapahtumien ei koskaan enää tarvitse toistua. Siksi tiettyjen asioiden arvottaminen hyväksi tai huonoksi on niin ikään tarpeetonta. Joskus myös karmallisten tapahtumien estäminen tai sen yrittäminen voi kääntyä tarkoitustaan vastaan, sillä ihmiset eivät voi tietää kaikkien ja kaiken karmallista historiaa tai sitä millainen suunnitelma energioiden tasapainottamiseksi on laadittu. Siksi on hyvä keskittyä vain omaan suunnitelmaansa, sillä vain siitä on jokaisella itsellään varma tieto. Ja se tieto tulee sisältä päin. 

Rakkaudellista kesää kaikille lukijoille.

Terveisin
Janne Laakso

Lähde: Hoffström & Laakso. 2024. Projekti Planeetta Maa. IamBooks www.klausrahikainen.com

Astrologi Seppo Tanhua:

Hei Astrolainen,

Kesäkuu alkaa räjähtävän energisesti, kun Aurinko ja Venus yhtyvät, herättäen voimakkaan tarpeen löytää oma sisäinen rytmi ja tasapaino. Jupiterin saapuminen Kaksosiin ja kolmion muodostuminen Vesimiehen Pluton kanssa lisäävät merkittävästi voimaa ja rohkeutta irrottautua kaikista valheista ja epämukavista tilanteista. Aika on kriittinen ja räjähdysherkkä kaikille merkeille. Pluton voima tulee hallita sitoutumalla ehdottomasti kaikkeen hyvään ja rehelliseen tekemiseen jotta suuremmilta tuhoilta säästytään. 

Astrokalenteri tarjoaa tarkan ja henkilökohtaisen oppaan näiden energioiden hyödyntämiseksi. Se auttaa sinua navigoimaan muuttuvissa tunnelmissa ja tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä. Astrokalenterin avulla voit ymmärtää, miten eri planetaariset vaikutukset heijastuvat elämääsi ja miten voit maksimoida niiden positiiviset vaikutukset. Tämä kuukausi on täynnä mahdollisuuksia, ja Astrokalenterin avulla voit tarttua niihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Erikoistarjous Vain Rajoitetun Ajan

Koska muuntuva aika on erittäin haastavaa, haluan Astrokalenterin ja tarot-korttien avulla auttaa mahdollisimman monia saamaan vastauksia ja selkeyttä mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tämän vuoksi laitoin Astrokalenterin kesän huipputarjoukseen, jotta tätä etua voisi hyödyntää mahdollisimman moni.

Tilaa Astrokalenteri 2024 nyt erikoishintaan:

VAIN 22,90 €

(normaalihinta 34,90 €). 

Säästä 34% kalenterin hinnassa ja hyödynnä upea tarot kesäkampanja edut!

Lisälahjana saat 4 x Tarot 5 korttia tulkintaa

(lisälahjan arvo 32€).

Tarjous koskee kaikkia henkilöitä. Voit siis tilata huoletta jo olemassa olevaan kalenteriisi nyt huippuedullisesti lisäaikaa ja saat samalla tarot bonukset käyttöösi! 

Tilaa tästä Astrokalenterisi ja lunasta huima tarot bonus

Tarjous voimassa vain 9.6.2024 saakka.

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...