Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.6.2024

Uudenkuun rajumpi kädenvääntö

Kesäkuun ensimmäinen viikko näyttää menestyksen kahdet niin erilaiset kasvot. Kesäkuu käynnistyy vanhankuun taakse jätettävillä energioilla, tehden samalla tilaa kokonaan uusille dramaattisen tehokkaille päätöksille uudenkuun käynnistyessä torstaina 6.6. klo 15.40. Kuunvaiheen lisäksi tällä viikolla vanhaa ja tarpeetonta painolastia on poistamassa Saturnuksen neliö Auringolle ja kohtalaisen sotaisalla draivilla myös Marsin neliö Plutolle. Nämä kaksi tehokkaasti elämänkuvioita puhdistavaa aspektia ilmaisevat olemassaolonsa usein ahdistuksen muodossa, jolle ei tunnu löytyvän mitään syytä.

Vastaus ja ratkaisu ovat kuitenkin olemassa jossain sielumme syvyyksissä. Yksi keino tilanteen rauhanomaiselle laukeamiselle on laskeutuminen mahdollisimman syvään olemisen tilaan meditaation, hiljentymisen tai luontoyhteyden välityksellä. Tällaiseen puhdistautumiseen tähtäävä Uudenkuun Astro Kong ilta ( Seppo ja Mika Kunnasvaara) pidetään Hämeenlinnan Astroluolassa jo tiistaina 4.6. klo 18.00 alkaen. (3 paikkaa vapaana) Ilmoittautua voi osoitteessa seppotanhua.fi

Samasta linkistä voi varata aikoja Mikan yksityishoitoihin seuraavana päivänä keskiviikkona.

Niille jotka eivät pääse osallistumaan Astro Kongiin suosittelen lämpimästi Astrokalenteria joka on nyt super tarjouksessa hetken. Se saattaa olla ratkaiseva apulainen ahdistavien tuntemusten tiedostamiseen ja yhtälailla kannustin yllättäen eteesi tulevien mahdollisuuksien välittömään hyödyntämiseen. tällaisena aikana. Ellet ole vielä tutustunut tähän ehdottomasti suosituimpaan astrologiseen tulkintaan, voit kokeilla sitä kuukauden veloituksetta ja ilman sitoumuksia täältä. Tutustu Astrokalenteriin

Tässä ajassa on kaikkein voimakkaimpana vaikuttajana Pluton, neptunuksen ja Jupiterin aivan huikea pikkukolmio, joka kuvaa positiivista kosmista ja sosiaalista laajentumista edellä mainittujen tekijöiden tiukassa puristuksessa. Menestyksen ehtona on rohkea ja ennakkoluuloton irtipäästäminen raskaiksi käyneistä rutiineista ja tottumuksista heti maanantaista lukien ja ainakin kahden seuraavan viikon ajan.

Tästä avautuu jokaiselle sielulle avoin polku puhtaaseen, raikkaaseen ja stressittömään elämään tulevien kahden viikon aikana. Kokeile rakentaa itsellesi kokonaan uusi elämäntapa päivä kerrallaan kaikkialla, missä ikinä näitä päiviäsi vietät. Löysää tahtia ja rentoudu töissä, kotona, harrastuksissa, kokouksissa, tapaamisissa, jne. Ota aikaa ihan vaan itsellesi ja jätä aikaisemmin rutiineiksi tulleita juttuja turvallisin mielin kokonaan tai edes osittain tekemättä.

Onnistumiset ja uudet upeat mahdollisuudet avautuvat ennalta arvaamattomissa paikoissa ja tilanteissa täysin omalla painollaan antaessasi intuition ja levollisten tunnelmien ohjata jokaista askeltasi. Tulevien kahden viikon aikana tapahtuu asioita ja kohtaamisia, jotka johdattavat koko ihmiskuntaa luonnollisella tavalla kohti valoisampaa ja korkeammin värähtelevää uutta aikaa. Päästäksesi tähän positiiviseen muutosten kierteeseen mukaan, tulee muistaa pari tärkeää asiaa.
1. Menestys syntyy siitä, että teet näistä tulevista päivistä itsellesi nautinnollisen, kiireettömän ja iloisen todellisuuden.
2. Luota mahdollisen ahdistuksen suositukseen vapautua tai irrottautua jostain itse luomastasi velvoitteesta vetäytymällä täysin omaan olotilaasi ja paikkaasi niin pitkäksi aikaa, että olo alkaa helpottaa.

Marsin ja Pluton neliön ansiosta elämme nyt aivan super tehokasta aikaa, joka edellyttää sataprosenttista omaa hallintaa ja ymmärrystä siitä, että hallinnan ottaessasi joku tai jotkut repivät pelikamppeensa silmiesi edessä. Riita eskaloituu, jos alat puolustautumaan ja selittelemään päätöksiäsi. Sinulla on nyt edessäsi aivan oma ja yksityinen polkusi joka hemmetin päivä uudelleen ja uudelleen. Ota elämä haltuun päivä kerrallaan ja olet mukana Valonkantajien iloisessa ja toisiaan tukevassa ryhmässä.

Yksi tällainen ryhmä eli Kotiinpaluuheimo kokoontuu kesäjuhlille 14-16.6. Kärkölässä. Voit liittyä heimoon osoitteessa https://kotiinpaluuheimo.com/tuote-osasto/jasenyys/

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Hei Astrolainen,

Kesäkuu alkaa räjähtävän energisesti, kun Aurinko ja Venus yhtyvät, herättäen voimakkaan tarpeen löytää oma sisäinen rytmi ja tasapaino. Jupiterin saapuminen Kaksosiin ja kolmion muodostuminen Vesimiehen Pluton kanssa lisäävät merkittävästi voimaa ja rohkeutta irrottautua kaikista valheista ja epämukavista tilanteista. Aika on kriittinen ja räjähdysherkkä kaikille merkeille. Pluton voima tulee hallita sitoutumalla ehdottomasti kaikkeen hyvään ja rehelliseen tekemiseen jotta suuremmilta tuhoilta säästytään. 

Astrokalenteri tarjoaa tarkan ja henkilökohtaisen oppaan näiden energioiden hyödyntämiseksi. Se auttaa sinua navigoimaan muuttuvissa tunnelmissa ja tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä. Astrokalenterin avulla voit ymmärtää, miten eri planetaariset vaikutukset heijastuvat elämääsi ja miten voit maksimoida niiden positiiviset vaikutukset. Tämä kuukausi on täynnä mahdollisuuksia, ja Astrokalenterin avulla voit tarttua niihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Erikoistarjous Vain Rajoitetun Ajan

Koska muuntuva aika on erittäin haastavaa, haluan Astrokalenterin ja tarot-korttien avulla auttaa mahdollisimman monia saamaan vastauksia ja selkeyttä mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tämän vuoksi laitoin Astrokalenterin kesän huipputarjoukseen, jotta tätä etua voisi hyödyntää mahdollisimman moni.

Tilaa Astrokalenteri 2024 nyt erikoishintaan:

VAIN 22,90 €

(normaalihinta 34,90 €). 

Säästä 34% kalenterin hinnassa ja hyödynnä upea tarot kesäkampanja edut!

Lisälahjana saat 4 x Tarot 5 korttia tulkintaa

(lisälahjan arvo 32€)

Tarjous koskee kaikkia henkilöitä. Voit siis tilata huoletta jo olemassa olevaan kalenteriisi nyt huippuedullisesti lisäaikaa ja saat samalla tarot bonukset käyttöösi! 

Tilaa  tästä Astrokalenterisi lunasta huima tarot bonus

Tarjous voimassa vain 9.6.2024 saakka.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...