Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.4.2024

Pimeääkin pimeämpi pimennysviikko

Nyt sitten olemme monellakin tavalla tapahtumien keskipisteessä tänään tapahtuvan auringonpimennyksen rakentaessa X kuvion New Madridin seismiselle alueelle. Vaikuttaa siltä, että USA:n hallitus ja tiedotusvälineet ottavat tämän pimennyksen huomioon äärimmäisellä vakavuudella. Parin viikon ajan tätä ajankohtaa ja siihen liittyviä profetioita tutkittuani on pakko todeta, että ainakin näin ennen tapahtumahetkeä otan sen itsekin vakavasti - ehkä liiankin vakavasti. Alustavasti olemme saamassa illan lähetykseen suoran yhteyden pimennysalueelle, mikäli yhteydet toimivat. Kovasti siellä varoitellaan, että satelliittiyhteydet saattavat mennä sekaisin pimennyksen aikana.

Energiat tuntuvat todella raskailta ja asioiden hoitaminen edes jonkinlaisessa järjestyksessä on täysin mahdotonta. Uusia asioita tämän pimennyksen tiimoilta nousee esille sellaisella vauhdilla, etten pysy millään perässä. Olen kuitenkin parhaani mukaan rakentanut ainakin itselleni hurjan mielenkiintoista ja ihokarvat nostattavaa esitystä tämän illan suoraan Youtube lähetykseen. Paljon muutakin tehtävää olisi ollut, mutta tämä on vienyt kaiken keskittymiskykyni. Tervetuloa jännittäviä vieraita vilisevään lähetykseen alla olevasta linkistä tänään klo 18.00 tai tallenteen muodossa myöhemmin.

Astro LIVE: täydellinen auringonpimennys USA:ssa ma 8.4. klo 18

Muuten tämä pimennysviikko on planeettakuvioiltaan eheyttävä ja parantava Chironin tehdessä yhtymää Auringolle ja Kuulle pimennyshetkellä. Olivat tästä pimennyksestä seuraavat tapahtumat sitten mitä tahansa, niin todella voimakkaasti ne ohjaavat ihmiskuntaa valoisemmille raiteille. Astrologisella taivaalla on aivan mahtava linjaus Kuun, Auringon, Venuksen, Marsin, Saturnuksen, Neptunuksen ja Chironin toteuttamana. Samalla tavalla kun niillä on suuri vaikutus maapallon ja maankuoren tasapainoon, on niillä suuri vaikutus minun ja Sinun elämään.

Koko ihmiskunnalle tapahtumassa oleva siirtyminen kahlehditusta aikakaudesta Vapauden aikakauteen toteutuu niiden ihmisten kautta, jotka ovat valmiita poikkeamaan tutuksi ja turvalliseksi käyneiltä tottumuksen poluilta uusille reiteille päivittäisessä elämässä. Nyt on aivan turha kuvitella rakentavansa selkeää mallia omalle menestystarinalle tulevien vuosien tai edes tulevien päivien aikaraameihin. Asiat ovat muuttumassa niin paljon ja niin nopeasti, ettei kukaan pysty näkemään nenäänsä pidemmälle. Ratkaisevaa onkin uskaltaa elää tätä hetkeä, kuin viimeistä päivää. Sen onnistuu hienosti mm. Astrokalenterin tulkintoja kuuntelemalla. Menossa on tosielämän selviämishaaste. Suuri seikkailu, jonka käänteitä ei kukaan tiedä etukäteen. On uskallettava heittäytyä ratkaisemaan akuutein asia yksi kerrallaan ja jättää monta muuta tapaan ja tottumukseen perustuvaa asiaa tekemättä.

Tätä elämänrallia ajaessasi selviät voittajan maaliin vain omilla ajolinjoillasi ja se on dramaattinen tilanne kaikille niille, jotka kuvittelevat tai ovat kuvitelleet ohjaavansa Sinun tekemisiäsi. Kun lähdet tälle elämääsi parantavalle uudistusten polulle, tulee siitä aivan varmasti sanomista. Se kuuluu asiaan positiivisena merkkinä siitä, että olet ihan tosissaan itsenäistymässä ja ottamassa elämää omiin käsiisi. Tällä viikolla nousee valtava määrä tunteita pintaan, sillä jokainen tunnistaa sisimmässään vapaudenkaipuun ja ahdistuksen ellei jostain syystä uskalla kulkea omaa vapauttaan kohti. Marsin ja Saturnuksen yhtymä antaa ainutlaatuisen vahvistuksen omalle missiollesi ja omaan elämäntehtävääsi sitoutumiselle tämän viikon aikana.

Tästä suuresta mahdollisuudesta juttelen viikonlopun messuilla  lauantain luennolla. Tervetuloa kuulolle hotelli Rantapuistoon Furuborgin katu 3, 00980 Helsinki.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...