Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

5.4.2024

vieraskirjoitus:

Auringonpimennys Oinaan merkissä

Maanantaina 8.4. kello 21:21 on täydellinen Auringonpimennys ja Uusikuu oinaan merkissä. Pimennys on monin tavoin merkittävä. Auringon ja Kuun lisäksi Kuunnoususolmulla on haavoittunut parantaja Khiron sekä yhdeksän asteen etäisyydellä perääntyvä Merkurius. Ceres on neliössä kaikkiin edellä mainittuihin sekä luonnollisesti myös Kuunlaskusolmuun. Ajallisesti on tärkeä uskaltautua katsomaan niitä asioita, joissa koemme elämän energian kuihtuneen. Myös mahdolliset aggressiot osoittavat ne kohdat, joissa emme pääse toteuttamaan itseämme. Oikealla tavalla käytettynä aggressiivisuus voi auttaa raivaamaan tilaa vanhan tieltä, ilman että se on arvaamatonta tai väärällä tavalla tuhovoimaista. Kun Khiron on mukana pimennyksessä, saatamme olla normaalia haavoittuvaisempia. Tällöin suojelemme kipeää haavaa ja puolustaudumme nopeasti, jos kukaan meinaa koskea siihen.

Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi NYT 27,90€ / norm 33€
Voit hyödyntää tarjouksen uutena tilaajana tai jos Sinulla ei ole juuri nyt voimassa kuluvan vuoden Auringon Paluu tulkintaa, niin saat nyt kaksi Auringonpaluu tulkintaa yhden hinnalla. Tarjous päättyy su 7.4.2024 klo 24. Lue lisää ja tilaa täältä

Siinä missä Aurinko symboloi luovaa elämänvoimaa ja tahtotilaa, Auringonpimennys symboloi näiden asioiden uudelleen päivittämistä. Missä valo, siellä myös varjot. Varjojen kohtaaminen vapauttaa energiaa uusiin alkuihin ja mahdollisuuksiin. On katsottava mitkä asiat ovat niitä, mitä pitää muuttaa ja mitkä niitä, mitä vahvistaa entisestään. Pimennyksen aikaan piilevät teemat nousevat pintaan ja saatamme yllättyä niin omista kuin myös muiden ihmisten reaktioista sekä toimintatavoista. Osa näistä asioista voi olla jo osittain tiedostettuja, mutta osa voi tulla tosi syvältä tiedostamattomista maailmoista. Pimennykset voivat olla aikoja, jolloin on käsiteltävä vaikeita tilanteita, mutta samalla ne voivat tarjota mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen. Pimennys voi olla aika, jolloin vanhat tavat ja ajatukset jätetään taakse, ja uudet tulevat tilalle. Tämä voi merkitä henkilökohtaisella tasolla muutoksia esimerkiksi elämäntavoissa. Pimennysten aikaa on erityisen tärkeä tiedostaa mihin energiansa kohdistaa. Meditoinnin ja tiedostamisen kannalta ne voivat olla kulta-aikaa.

Oinas on ensimmäinen eläinradan merkki ja se symboloi kevään alkua ja uutta elämää. Oinaan tuli on alkuvoimaista ja intohimoista. Oinas on aloitteellinen ja rohkea. Nyt kun pimennys tapahtuu tässä merkissä voimme parhaimmillaan mennä syvyyksiin ja varjoja kohtaamalla löytää parantavaa eliksiiriä. Ajassa on huikeita mahdollisuuksia löytää puhtaan sydämen äärelle ja saada yhteys sen pulppuavaan lähteeseen. Pimennyksissä on aina riskinsä. Sen voima on niin intensiivistä, että se purkautuu tavalla, jos toisella. Jos energiat ovat päässeet tukkeutumaan, ne voivat tulla hallitsemattomasti pintaan.

”Varjo on moraalinen ongelma, joka haastaa koko egopersoonallisuuden, sillä kukaan ei voi tulla tietoiseksi varjosta ilman huomattavia moraalisia ponnisteluja. Sen ymmärtäminen edellyttää persoonallisuuden pimeiden puolien tunnistamista läsnä oleviksi ja todellisiksi. Tämä teko on olennainen edellytys kaikenlaiselle itsetuntemukselle.” — Carl Jung

Oinaan kortti on Hallitsija, joka symboloi vahvaa auktoriteettia, mutta myös valtaa ja siihen liittyvää vastuuta. Kortti muistuttaa järjestyksestä sekä rakenteista ja kuinka tärkeää on ottaa oma voima haltuunsa. Meidän tulee keskittää energiamme, jotta voimme ottaa kontrollin omasta elämästämme parhaalla mahdollisella tavalla. Emme voi vaikuttaa kaikkeen mitä ympärillämme tapahtuu, mutta voimme vaikuttaa itseemme ja oman voiman haltuun ottoon yllättävän paljon. Kortti muistuttaa myös itsevarmuudesta ja voimasta. Hallitsija on tarot-pakan kortti numero neljä. Kortissa on neljä oinaan päätä ja kivinen valtaistuin, jolla hallitsija istuu. Hänellä on päässään kruunu, joka symboloi kuninkaallista johtajuutta. Toisessa kädessä hänellä on pallo ja toisessa faaraon sauva. Nämä kuvastavat hänen hallitsemaansa maailmaa ja vastuuta. Hänen viittansa alla on haarniska, koska hän suojautunut ja valmistautunut taisteluihin. Kortti on isällinen ja siinä on iäntuomaa viisautta sekä kokemusta. Kortin kohdalla on hyvä kysyä itseltään, kuinka voisit ajatella ja toimia viisaammin, jotta asiat pysyvät kasassa. Mitä asioita sinun tulisi ottaa käsittelyyn ja mitä voisit tehdä käytännön elämässä, jotta voimavarat pysyvät hallinnassa parhaalla mahdollisella tavalla. Luo suunnitelmia ja ajattele strategisesti sekä oikeudenmukaisesti. Katso elämän suurempaa kokonaisuutta ja tee päätöksiä sekä toimi niiden mukaisesti. Kortti muistuttaa oikeanlaisesta johtajuudesta, joka ei alista vaan toimii kunnioittavasti muita kohtaan. Se opettaa kurinalaisuutta ja itsenäisyyttä sekä tasapainoa vastuun ja hallinnan suhteen. On myös hyvä tunnistaa missä asioissa meillä on mahdollisesti liikaa vastuuta, emmekä pysty kannattelemaan kaikkea.

Perjantaina 5.4. Venus siirtyy oinaan merkkiin. Neptunuksen ja Venuksen konjunktio tuntuu yhä, vaikka ne ovatkin eri merkeissä. Venuksen ja Pluton sekstiili tukee voimaantumista, siinä missä perääntyvän Pallas Athenen kolmio auttaa selkiyttämään omia elämänarvoja. Vestan ja Venuksen neliö muistuttaa kuinka paljon tarvitsemme asioita, joissa saamme pistää itsemme likoon ja johon keskittää energiamme kunnolla. Jos tämmöisiä asioita ei ole, saatamme tuntea olevamme aikamoisessa painekattilassa.

“Olosuhteet eivät tee elämästä sietämätöntä, vaan merkityksen ja tarkoituksen puuttuminen.” —Viktor Frankl

Pimennys kartalla kaikki persoonalliset planeetat (Aurinko, Kuu, Merkurius ja Venus) Marsia lukuun ottamatta ovat oinaan merkissä. Mars on kalojen merkissä ja konjunktiossa Saturnukseen. Marsin ja Saturnuksen kvinkunssi Kuunlaskusolmulle toimii kuin terävä kivi kengässä. Saatamme kokea hankausta useammallakin eri elämänalueella. Jos kengät tuntuvat jääneen liian pieniksi, on hyvä miettiä millaiset uudet kengät palvelevat nykyistä elämäntilannettamme. Kun olemme uuden alussa, voimme käyttää tämän voiman entistä paremmin niihin muutoksiin mitä tarvitsemme. Saturnus tuo päämäärätietoisuutta ja kärsivällisyyttä. Onkin hyvä rauhoittaa mielensä, jotta pystyy paremmin saamaan kiinni omista motiiveista ja tunteista. Jos toimimme liian nopeasti, saattaa liikkeelle lähteä hallitsematon dominoefekti. Pimennyksen aika saattaa tuntua vaativalta, joten on ensiarvoisen tärkeää tunnistaa mistä lähteestä tunteet tulevat ja miten niitä voi käsitellä rakentavalla tavalla. Parhaimmillaan tämä on eheyttävää ja vapauttavaa aikaa, jossa pääsemme oman voimamme äärelle ja elämän alkulähteelle.

”Pimeyden lailla nöyryys tuo esiin taivaalliset valot.” — Henry David Thoreau

Lempeää pimennyksen aikaa!❤️Johanna


Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Osallistu Astro LIVEEN: täydellinen auringonpimennys USA:ssa ma 8.4. klo 18

Vihdoin se on valmis!

UUTTA: Astrokalenteriin Paramount versioon on nyt saatavilla mobiili sovellus

Astrokalenteri kaikkine ominaisuuksineen löytyy tuttuun tapaan verkosta edelleen mutta, sen rinnalle on luotu helppo ja nopea käyttöinen mobiili versio. 

Astrokalenterin mobiiliversio on toistaiseksi mahdollinen VAIN androidlaitteen käyttäjille ja käyttöön ottaminen tapahtuu alla olevia ohjeita seuraten. Iphone versio tulee myöhemmin.

Miten saan sovelluksen käyttööni?

Jos sinulla on jo voimassa oleva Astrokalenterin tilaus niin lataa sovellus alla olevasta linkistä ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos et ole Astrokalenterin tilaaja etkä ole sitä aiemmin kokeillut, aloita ilmainen kokeilu ensin tästä linkistä. Jonka jälkeen asenna sovellus ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Astrokalenterikokeilun ja tahdot kokeilla sitä uudestaan niin lähetä viestiä asiakaspalveluun niin aktivoimme sinulle 2 viikon ylimääräisen kokeilun. Osoite info@astro.fi

Latausosoite ANDROID puhelimille:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrofy.astrocalendar.fi

Pieni pyyntö vielä

Ottaisimme mielellämme palautetta sovellukseen liittyen. Voit lähettää osoitteeseen info@astro.fi ehdotuksia tai kysymyksiä sovellukseen liittyen. Kiitos Paljon!

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle