Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.3.2024

vieraskirjoitus:

Pääsiäisen ajan tunnelmat

Venus oli roomalaisessa mytologiassa rakkauden, kauneuden ja hedelmällisyyden jumalatar. Hän vastasi kreikkalaisen mytologian Afroditea. Merenvaahdoista syntynyt jumalatar oli tunnettu viehätysvoimastaan. Venus symboloi arvomaailmaa, nautintoja, harmoniaa sekä rakkautta niin itseä kuin myös muita kohtaan. Jumalattaren synkempi puoli saattoi aiheuttaa intohimoja, mustasukkaisuutta ja kostonhimoa. Tässä aspektissaan hän muistutti kreikkalaista Afroditea, joka aiheutti usein ongelmia jumalien ja ihmisten välisiin suhteisiin. Roomalaiset omistivat Veneralia juhlan Venukselle. Juhlaa vietettiin 1.4. ja sen rituaalit keskittyivät usein rakkauden ja hedelmällisyyden toivomiseen. Astrologiassa Venus symboloi rakkauden eri muotoja, kuten romanttista rakkautta, ystävyyssuhteita, harmonisia ihmissuhteita ja itserakkautta. Venus symboloi myös arvoja, sekä niitä asioita ja ominaisuuksia, joita pidämme tärkeinä elämässämme. Se voi liittyä taloudelliseen vaurauteen, mutta myös henkiseen ja emotionaaliseen rikkauteen.

Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi
Voit hyödyntää tarjouksen uutena tilaajana tai jos Sinulla ei ole juuri nyt voimassa kuluvan vuoden Auringon Paluu tulkintaa, niin saat nyt kaksi Auringonpaluu tulkintaa yhden hinnalla. Tarjous päättyy su 31.3.2024 klo 24. Lue lisää ja tilaa täältä

”Salaperäisyys on kaunein mahdollinen kokemus. Se on kaiken todellisen taiteen ja tieteen lähde.” — Albert Einstein

Saturnuksen ja Marsin konjunktio kalojen merkissä on vielä väljä, mutta vahvistuva aspekti. Saturnusta ja Marsia vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Juno ja neliössä perääntyvä Pallas Athene. Saturnus luo rakenteita ja tukee ajassa olevaa vahvaa kalapainotteisuutta. Sitä vastoin Junon vastakkaisuus voi tuoda aikaan eripuraa ja ihmissuhdekuvioissa vastakkainasettelua. Mytologiassa Pallas Athene oli Marsin sisar. Pallas ja Mars ottivat toisistaan mittaa useampaan otteeseen. Saatamme tiedostamatta lähteä liian nopean impulssin varassa toimimaan, emmekä tällöin näe metsää puilta.

“Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme.” —Albert Einstein

Kolmas konjunktio muodostuu Auringon, Kuunnoususolmun sekä Khironin ollessa oinaan merkissä. Kuunnoususolmu symboloi lohikäärmeen päätä (Rahu) ja Kuunlaskusolmu lohikäärmeen häntää (Ketu). Nyt Kun Khiron haavoittuneena parantajana sekä tietäjänä on ottamassa Kuunnoususolmulla vastaan, voimme parhaimmillaan saavuttaa viisautta sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä. Khironin symboliikka astrologiassa on syvä ja moniulotteinen. Se auttaa meitä ymmärtämään syvällisemmin haavoja sekä kivun luonnetta, että siitä seuraavaa paranemisprosessia. Aurinko valaisee Kuunnoususolmun ja näyttää meille kasvumahdollisuudet sekä suunnan, jota tavoitella elämässämme. Samoin kuin lohikäärme nousee korkeuksiin, me voimme löytää itsestämme parhaan mahdollisen potentiaalin kasvaessamme Kuunnoususolmua kohden.

Pääsiäinen on hiljentymisen aikaa. Ajassa on valtavasti aistittavaa herkkyyttä sekä alkukantaista voimaa. Nyt jos koska kannattaa keskittyä kuuntelemaan universaaleja viestejä sekä sisältä tulevaa syvää viisautta. Alkuvoima kannattaa sitä vastoin jalostaa niihin asioihin, jotka ovat tärkeimpiä ja tällä hetkellä elinvoimaisimpia. Siinä missä kalojen elementti on vesi, oinaan elementti on tuli. Antaa veden puhdistaa, jotta tuli pääsee täyttämään sydämemme.

” Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikkuhiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen.

Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi, kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi.” -I. Ching

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Katso LIVE tallenne Huhtikuun Planeetta Uutiset 

Melkoinen huhumylly pyörii huhtikuun uudesta kuusta ja täydellisestä auringonpimennyksestä tuolla Amerikan mantereella tarkalleen 8.4.2024. Siitä ja huhtikuun muista kuvioista ( mitä millekkin horoskooppimerkille kuuluu huhtikuussa ) jutellaan lisää Planeetta Uutisissa.

Katso ILMAISET tarot korttisi

Astrologi Seppo Tanhua:
Jokaiselle meistä löytyy konkreettisten tekijöiden perusteella omia ns. pysyviä tarotkortteja, joiden energia seuraa meitä läpi koko elämämme. Persoonallisuuskortti voi muuttua sukunimen tai etunimien virallisesti muuttuessa joksikin toiseksi. Sielunkortti seuraa meitä kehdosta hautaan, koska se perustuu syntymäaikaamme. Vuosikortti sen sijaan vaihtuu aina vuoden vaihtuessa ja kuvastaa henkisen kehityksemme vuositason kehitysnäkymiä.

Olen itse pitänyt useampia tarot-kursseja ja käyttänyt eri tarotpakkoja tueksi elämäni ratkaisuille jo lähes 30 vuoden ajan. Sielunkortistani olen maalauttanut jopa taulun ihan oikealla taidemaalarilla. Niin tärkeäksi olen sen kokenut elämäni ohjaajana. 

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle