Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.3.2024

Täydenkuun imussa kohti pääsiäistä

Lainaan tähän blogiin Astrokalenterin tilaajille jo ennakkoon lähtenyttä viestiä täydenkuun energioista, jotka ovat voimissaan vielä alkuviikolla. Kun ihmisiä tässä kuuntelee, niin joku selittämätön ahdistus ja paine tuntuu olevan päällä, vaikka nämä täydenkuun energiat ovat hyvinkin positiiviset tällä kertaa. Melkoinen huhumylly pyörii huhtikuun uudesta kuusta ja täydellisestä auringonpimennyksestä tuolla Amerikan mantereella tarkalleen 8.4.2024. Siitä ja huhtikuun muista kuvioista jutellaan lisää Planeetta Uutisissa torstaina 28.3.2024 klo 19.00 toistaiseksi epäselvällä kokoonpanolla. Mukaan pääsee tästä linkistä ja muistutus tulee sähköpostiin vielä juuri ennen lähetyksen alkua.

Planeetta Uutiset to 28.3.2024 klo 19

Täydenkuun lumossa kohti pääsiäistä

Harmoninen kehtokuvio Auringon, Kuun, Pallas Athenen ja merkkiä vaihtavan Pluton välillä kohottaa kollektiivista värähtelytasoa aivan mahtavalla tavalla sunnuntaista tiistaihin saakka. Voit antaa korkeammalle tietoisuudellesi luvan virittäytyä ottamaan vastaan selkeää ja tasapainottavaa latausta, joka ohjaa Sinua tekemään upeita elämäsi laatua kohottavia ratkaisuja päivittäisessä elämässä.

Nyt oivalluksina tietoisuuteemme nousevat ideat ohjaavat ihmiskuntaa vapautumaan tiedotusvälineiden, koulutusjärjestelmien ja sairastuttavan terveydenhuollon luomista, elämää rajoittavista uskomuksista. Jokaisen on tehtävä herääminen oman elämänsä ympyröissä ja uskallettava luottaa enemmän ja enemmän oman sydämen ohjaukseen. Uutistarjonta ruokkii pelkoa ja pyrkii sitomaan meidät päivittäisiin rutiineihin, jotka pysäyttävät kaiken luovuuden ja sairastuttavat kehomme myrkkyjä tehokkaammin.

Pluton siirtyessä Vesimieheen elämme kaikki uskomattomien ihmeiden aikaa

Ole valmis ottamaan Sinun elämääsi elähdyttävät mahdollisuudet vastaan tämän upean täysikuun paisteessa. Hiljentyminen, meditaatio tai vaikka metsäkävely ovat hyviä keinoja virittää korkeampi tietoisuutesi oikealle kosmiselle taajuudelle radioaaltojen sijasta. Eikä ollenkaan haittaa, jos menet tuijottelemaan Kuuta ja avaamaan silmäsi sen välittämälle rakkaudelliselle viisaudelle.

Kaikki nyt tapahtumassa oleva on tarkoituksenmukaista ja meille kuuluvaa. Sinä teet ratkaisevimmat päätökset rauhan edistämiseksi ymmärtämällä, että yksikään valtaa käyttävä päättäjä ei ole oikeassa eikä väärässä. Sellaisen miettiminen on hypnoosissa olemista. Hypnoosissa, joka saa Sinut unohtamaan itsesi ja oman elämäsi. Ei Putin eikä Stubb tuo sotaa tähän elämään. Sinä tuot sodan tai rauhan olosuhteista riippumatta, sopeutumalla olosuhteisiin syyllisiä etsimättä. Jokainen meistä on täsmälleen yhtä määräävässä asemassa maailmanrauhan säilyttämisessä. Sormen osoittaminen mihin tahansa suuntaan on sodanjulistus jotakin vastaan. Silloin olet tarttunut miekkaan ja tulet siihen hukkumaan.

Pitäkäämme rauhan lippua korkealla omassa elämässämme pääsiäsisen viettoon valmistautuessamme ja Pääsiäistä viettäessämme. Katsellaan torstaina hiukan tarkemmin millaiseen huhtikuuhun Mämmin ja kananmunien johdatuksella olemme loikkaamassa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle