Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.2.2024

vieraskirjoitus:

Täysikuu neitsyen merkissä

Lauantaina 24.2. kello 14:30 on Täysikuu neitsyen maamerkissä. Helmikuun Täysikuuta kutsutaan nimillä Lumikuu, Myrskykuu, Hallakuu, Nälkäkuu sekä Susikuu.  Aurinko, Saturnus ja Merkurius ovat konjunktiossa kalojen vesimerkissä.

Siinä missä vesimies on valloittanut uusia maailmoja sekä luonut toivoa paremmasta tulevaisuudesta, kalojen merkin kohdalla sulaudumme suurempaan kokonaisuuteen ja maailmankaikkeuden syliin tai kohtu tilaan. Ympyrän tulee sulkeutua ennen uutta alkua. Vaikka Aurinko on kalojen merkissä ollessaan aistiva ja herkkä, Saturnus rauhoittaa ja maadoittaa sitä. Auringon ja Saturnuksen konjunktio on tarkimmillaan keskiviikkona 28.2. mutta sen rakenteellinen tuki tuntuu jo. Myös Merkuriuksen mukana olo virkistää kalojen merkin melankolista puolta.

Cereksen sekstiili Auringolle sekä kolmio Kuulle on ravitseva ja hedelmällinen tukikulma. Voimme saada entistä paremmin kiinni niin fyysisistä, psyykkisistä kuin myös sielullisista tarpeista. Kun mukaan tulee Jupiter, Täydenkuun kartalle muodostuu Leija niminen suurkuvio. Jupiter tuo mukaan optimistisuutta sekä elämäniloa.

Sitä vastoin Pallas Athenen neliöt Auringolle ja Kuulle voivat tuntua turhauttavilta. Saatamme olla ylivirittyneessä tilassa, jossa aivomme käyvät kierroksilla. On tärkeä tehdä jotain, johon voi keskittää energiansa, jotta mieli ei lähde liikoja harhailemaan.

Tarot korteissa kalojen merkkiä vastaa Kuun kortti. Kuun kortti symboloi alitajuntaa, tunteita sekä aistimista. Kortissa olevat koira ja susi ulvovat Kuuta. Heidän vieressään, oikealla sekä vasemmalla reunalla on tornit. Niiden välille muodostuu kulkuyhteys alitajuntaan ja tiedostamattomaan. Kuusta laskeutuu lehden kaltaisia keltaisia symboleja. Ne kuvastavat jumaluutta, hengellisyyttä sekä voimaa, jota kohden etualalla oleva rapu kulkee. Rapu kulkee kaukaisempaa määränpäätä kohden, koiran ja suden välistä. Se joutuu kohtaamaan pelkonsa sekä epävarmuutensa. A.E. Waite, joka on luonut Rider Waite pakan, on sanonut, että susi, koira ja rapu symboloivat ihmisissä olevaa eläimellistä luonnetta sekä primitiivistä pelkoa. Pelko liittyy tuntemattomaan sekä siihen mitä emme ymmärrä. Ajattelussa on monia erilaisia tasoja. Eläimelliset puolet reagoivat primitiivisesti, mutta korkeammat tasot liittyvät hengelliseen heräämiseen.

Kortti symboloi unelmia, tunteita, pelkoja sekä alitajunnasta nousevaa tietoisuutta. On tärkeää tunnistaa, mikä on illuusion ja pelkojen luomaa ja mikä on totta. Kun kuljemme kortin tornien läpi, kuljemme alitajunnan syvemmille tasoille. Jotain alitajunnasta tai muistoista voi nousta esiin. Se voi myös liittyä omiin pelkoihin, puolustusmekanismeihin tai ennakkoluuloihin, joita emme halua kohdata. Joskus pelkomme hallitsevat meitä ja joskus pelot voivat myös tarttua ihmiseltä toiselle. Kuu on mysteerien kortti, joka muistuttaa kuinka tärkeää on välillä kyseenalaistaa pelot tai näkemykset, jotka eivät kanna enää. Tätä kautta voimme vapauttaa vanhoja painolasteja sekä saada alitajunnan sekä tietoisuuden uudella tavalla käyttöön.

"Tänään meidän on opittava palaamaan sopusointuun luonnon viisauden kanssa ja oivaltamaan jälleen veljessuhteemme eläinten sekä veden ja meren kanssa." - Joseph Campbell

Kun Kuu on neitsyen merkissä, se on luonteeltaan tarkkakatseinen ja analyyttinen. Neitsyen merkki pitää sisällään käytännönläheistä viisautta. Sen luonne on pohdiskeleva ja sillä on kyky nähdä suuria kokonaisuuksia yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Neitsyt on parantaja, joka haluaa muuttaa maailmaa paremmaksi. Se muistuttaa, että huolehdimme myös omista voimavaroistamme ja tarpeistamme, emmekä hukkaa tai unohda itseämme. Välillä neitsyt tarvitsee omaa tilaa ja etäisyyttä, jotta voi käsitellä sekä järjestellä mielessä kypsyviä asioita rauhassa.

Neitsyen mytologiseen tarinaan liittyy luonnonlakien ja oikeudenmukaisuuden jumalatar Astraea. Yhden kertomuksen mukaan jumalat asuivat kauan sitten ihmisten kanssa maanpäällä. Jumalat olivat kuolemattomia, joten heidän piti luoda jatkuvasti uusia ihmisiä kuolevaisten tilalle. Kultaisen aikakauden lopussa maailma oli kaaoksessa ja ihmiset käyttäytyivät aggressiivisesti. Jumalat pettyivät ihmisiin ja päättivät palata takaisin taivaaseen. Astraea oli ainoa, joka ei suostunut lähtemään vaan jäi opettamaan ihmisille tasapainoa sekä kuinka erottaa hyvä ja paha. Ihmiset eivät muuttuneet ja lopulta Astraea nousi taivaaseen neitsyen -tähtikuvioksi. Astraea symboloi luonnon tasapainoa.

"Käsityöläinen on salaisuuksien tuntija ja taikuri. Näin ollen kaikki käsityöt sisältävät jonkinlaisen initiaation ja ovat okkulttisen perinteen perimiä. Hän, joka tekee todellisia asioita, tietää niiden tekemisen salaisuuden.” -Mircea Eliade

Tarot korteissa neitsyen merkkiä vastaa Erakon kortti.  Erakolla on kädessään lyhty, jonka sisällä on kuusisakarainen tähti. Tähti on Salomon sinetti, joka symboloi viisautta. Toisessa kädessä hänellä on sauva, joka kuvastaa erakon voimaa sekä henkistä auktoriteettia. Sauva on vasemmassa kädessä, joka symboloi alitajuntaa. Erakko on yksin. Hänen katseensa kohdistuu sisäänpäin. Hän on keskittänyt voimansa kyseiseen hetkeen, eikä hän katso kauas tulevaisuuteen tai menneisyyteen. Lyhty valaisee seuraavat askelet, jonka jälkeen vasta erakko pääsee näkemään seuraavat. Se kuvastaa sisäistä viisautta. Lyhty toimii myös majakkana muille ihmisille. Kortti muistuttaa itsenäisyydestä, vetäytymisestä, hengellisyydestä, itsetutkiskelusta sekä syntyvästä voimasta. Se on vihkiytymisen kortti.

Siinä missä kuun kortti muistuttaa pelkojen voittamisesta sekä vahvistuvasta alitajunnasta, erakon kortissa on tasapainoa sekä henkistä vahvuutta.

"Nähdä maailma hiekanjyvässä ja taivas kedon kukassa, kannattaa kädessään loputtomuutta ja viettää ikuisuutta tunnissa." - William Blake

Mars ja Venus alkavat erkaantua Pluton voimakentästä. Parivaljakko on neliössä Jupiteriin, joten ärsykkeitä riittää. Voi olla vaikea keskittää energiansa tai tehdä päätöksiä, vaikkakin se tulee tarpeeseen. Ihmissuhteissa on alkanut uusi vaihe torstaina 22.2. Perääntyvän Junon ja Lilithin kvinkunssi Kuunnoususolmulle sekä Khironille aiheuttaa aikamoista kitkaa. Ei pidä antaa menneisyyden haavojen viedä tilaa tämän hetken mahdollisuuksilta.

"Todellisuus tavoitetaan vain hiljaisuudessa." - Pablo Picasso

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Auringon Paluu tulkinta on tarjouksessa!

Tarjous voimassa 25.2.2024 klo 24 saakka. Tutustu tarjoukseen täällä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle