Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Hanna Lindström

Hanna Lindström

20.2.2024

vieraskirjoitus:

Voi Peilit Peilit...

Aiheena tällä kertaa ovat siis peilit, joilla tässä tarkoitan kaikkea sitä todellisuutemme ilmentymää, jonka avulla voimme oppia enemmän itsestämme ihmisenä. Jos siis haluamme antautua opin tielle.

Minä uskon, että todellisuuteni on kuin maailma, jossa jokainen asia, joka tulee tietoisuuteeni, on peilaus omasta sisimmästäni eli ulkoinen maailma = sisäinen maailma. Tosin mikään peilattu asia ei yleensä ole niin mustavalkoinen kuin miltä peilistä näyttää. Joskus jokin toisessa oleva, ärsyttävä piirre, on suora peilaus siitä, että olen itse samanlainen, mutta en halua nähdä sitä itsessäni tahi myöntää sitä. Joskus taas ärsyttävä piirre on jotain, jonka haluaisin itsessäni olevan ja se ärsyttää toisessa siksi, etten halua myöntää itselleni, että kadehdin tuota piirrettä, joka minulta puuttuu.

Sitten on myös sellaista peilausta, jossa toisessa havaitaan kauniita ja ihastuttavia piirteitä. Tällöin peilaan toisista sitä, mitä minussakin on. Itse peilaan paljolti tällä tavalla toisia. Harvemmin tulee enää vastaan ärsyttäviä tyyppejä. Mutta kun sellainen sitten lopulta taas tulee, käännän katseen tuttuun tapaan itseeni ja tutkin, miksi toinen ärsyttää. Joskus syy on hyvin syvällä eikä se välttämättä heti aukea, mutta nämä voimakkaita tunteita ja reaktioita aiheuttavat peilit ovat kyllä ihania haasteita ihmisyyden tiellä. Ilman haasteita olisi elämäni suorastaan tylsää. Onneksi haasteita ei ole puutetta, aina on jotain.

Yksi iso haaste ihmisille voi olla se, että miten suhtautua peileihin niin, ettei vedä peiliä päin näköä tai suolla karkeita sanoja hänelle. Sillä eihän se peilin vika ole, jos minä saan jonkin tunnereaktion hänen tuomastaan viestistä minulle. Nuorena yleensä loukkaannuin ja vetäydyin kuoreeni. En ylipäätään kestänyt lainkaan kritiikkiä, koska koin sen kertovan siitä, kuinka huono olen kokonaisuudessaan. Nyt otan peilauksen lahjana vastaan ja pystyn aika hyvin pysymään rauhan tilassa. Mutta kuitenkin olen huomannut, että mitä läheisempi henkilö minulle on, sitä vaikeampaa on rauhan tilassa pysyä. Eli opettelen edelleen. 

Olisin ilonen jos haluat jakaa blogin lopussa omia kokemuksiasi eri elämätilanteessa kohdatuista peileistä. Kuinka koit tilanteet ja pysytitkö oppimaan itsestäsi jotain uutta peilin avulla.

 Voi peilit, peilit…

Tuhansia kertoja olen teitä katsonut,

ja silti joskus en ole ymmärtänyt näkemääni millään…

Kunnes kohtaan viimeisen peilin, jonka kuvajainen onkin täysin selkeä.

Siinä se on ollut tarjolla monia kertoja aiemminkin, mutta minä olen tuijotellut jotain vääristymää.

Mutta hei, koskaan ei ole liian myöhäistä löytää aitoa ja rehellistä kuvajaista.

Kiitän sydämestäni kaikkia tähänastisia peilejäni, olen teidän avullanne oppinut ihmisyydestä eniten.

❤️ Kiitos Kiitos Kiitos ❤️

Terveisin
Hannna Lindström

Myös astrologia voi toimia peilinämme

Astrologia tarjoaa ainutlaatuisen välineen itsetuntemuksen ja henkilökohtaisen kasvun polulla, toimien peilinä, joka heijastaa syvällisiä totuuksia itsestämme, potentiaalistamme ja elämänpolkumme haasteista. Se antaa meille mahdollisuuden tarkastella omia piirteitämme, vahvuuksiamme ja heikkouksiamme, sekä suhdettamme maailmaan uudesta näkökulmasta.

Kun tutkimme omaa horoskooppimerkkiämme ja syntymäkarttaamme, voimme saada oivalluksia persoonallisuutemme perusrakenteesta, tunteidemme luonteesta, kommunikaatiotavoistamme ja suhteistamme. Astrologia ei tarjoa ainoastaan tietoa siitä, "kuka olen", vaan myös "miksi toimin tietyllä tavalla" ja "miten voin kasvaa henkilönä". Tämä itsetutkiskelu voi auttaa meitä ymmärtämään syvemmin itseämme ja tarjota työkaluja, joilla voimme navigoida elämässämme kohtaamiamme haasteita kohti tasapainoisempaa ja tyydyttävämpää elämää.

Astrologian kautta opimme myös tunnistamaan elämämme syklit, kuten Saturnuksen paluun tai muut planeettojen siirtymät, jotka voivat toimia katalysaattoreina muutokselle ja kasvulle. Nämä hetket voivat peilata meille, missä kohtaa elämäämme meidän tulisi keskittyä sisäiseen kasvuun, tehdä merkittäviä päätöksiä tai kohdata vanhoja pelkojamme.

Lisäksi astrologia voi auttaa meitä ymmärtämään ihmissuhteitamme paremmin. Tutkimalla planeettojen sijainteja ja näiden vaikutusta yhteensopivuuteen voimme oppia, miten kommunikoida tehokkaammin, ymmärtää toistemme tarpeita paremmin ja ratkaista konflikteja rakentavalla tavalla.

Astrologia ei siis ainoastaan toimi peilinä, joka heijastaa henkilökohtaisia piirteitämme, vaan se tarjoaa myös syvällistä tietoa siitä, miten voimme elää harmoniassa itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Se kannustaa meitä ottamaan vastuun omasta elämästämme, tunnistamaan omat voimavaramme ja käyttämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu astrologisiin tulkintoihin täällä

Palaa Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Hanna Lindström

Olen Hanna Lindström; viittäkymppiä lähestyvä jyväskyläläinen nainen, innokas ihmisyyden tutkija sekä rakkauden lähettiläs. Olen lapsesta saakka ollut herkkä erilaisille energioille ja virtauksille, toki ensimmäiset 26 vuotta yritin herkkyyttäni muilta ja etenkin itseltäni peitellä ja kieltää. Sitten tuli ns. seinä vastaan burn outin nimeä kantaen, ja rohkeasti kaiken tuskan keskellä päätin ottaa burn outin suoman lahjan vastaan ja lähteä matkalle omaan sisimpääni.

 

Tällä lahjamatkalla olen edelleen. Olen mm. blogisti, astrologian opiskelija, intuitiivinen energiahoitaja sekä tunnevyöhyketerapeutin opintoja käynyt ex-lähihoitaja, vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. Sydämeni laulaa, kun saan korkeimman sieluni olemuksen johdatuksessa tehdä minulle tarkoitettua ja tärkeää rakkauden tehtävääni ❤️.

 

Tällä hetkellä teen intuitiivisia, astrologisia syntymäkarttatulkintoja toisille (opisk.statuksella), vedän Rakkauspiirejä Jyväskylässä ja nyt saan myös kirjoittaa Astro-blogia rakkauden sanoman levittämiseksi yhä laajemmalle lukijakunnalle, ihanaa!

Minuun saa yhteyden sähköpostilla hanna.lindstrom@protonmail.com  tai Instagramissa ja Facebookissa yksityisviestillä. Aiempia blogikirjoituksiani löytyy osoitteesta: https://hannanvirtaa.blogspot.com

Hanna Lindström

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle