Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.2.2024

Raskas Mikrotäysikuu ja tapahtumakalenteri

Ihan tähän alkuun listaus tulossa olevista tapahtumista helmi- maaliskuussa (Tarkemmin kustakin "lue lisää" linkin takana).

# AIKALINJOJA KORJAAVA KEVÄTPÄIVÄNTASAUS HÄMEENLINNASSA IDÄNPÄÄN TORPALLA 19.3.2024 KLO 18-21.30  (Lue lisää)

# ASTROLOGIAN SUPERKURSSI 23.3.2024 QUANTUM CENTER Hki (lue lisää)

# VALO TULEE POHJOLASTA WEEKEND / ERANOVA, Hki 23.2. - 25.2.2024 Sepon luento ja tulkintoja (lue lisää)

Viikkokatsaus

Ja sitten tämän viikon tunnelmiin, joita hallitsee suvereenisti lauantain Mikro täysikuu eli kuu on pienimmillään maasta katsottuna. Tulkintaan tällä "näyttävyydellä" ei ole mitään merkitystä, mutta Saturnuksen yhtymä Auringolle ja oppositio Kuulle merkitsee sitten sitäkin enemmän. Saattaa olla monille väsymyksen värittämää aikaa, mutta sitäkin arvokkaampaa Pallas Athenen (viisauden Jumalatar) osuessa tarkasti neliö aspektiin molemmille taivaan valoille ja tietysti Saturnukselle. Jo torstaista alkaen saattavat fiilikset hiippailla pikku hiljaa pakkasen puolelle asioissa, joita huomaat vetäväsi väkisin perässäsi. Sen lisäksi että energiat alkavat hiipua, tulet Pallaksen ansiosta hyvin tietoiseksi tekijöistä ja ihmisistä, joiden vuoksi vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät.

Tahtia voi alkaa rauhoittaa heti maanantaista lukien ja antaa itsellesi lupa alittaa se rima, josta olet tähän asti pitänyt kiinni kynsin ja hampain. Viikonloppuna saattaa helposti lohjeta kynsi tai irrota hammas, ellet vapaaehtoisesti suostu luottamaan kehosi viesteihin. Kysymys ei ole mistään pikku jutusta, sillä symbolisesti olemme nopeasti lähestymässä hetkeä, jolloin kollektiivisella tasolla on paras aika sitoutua johonkin uuteen mahdollisuuteen. Sellainen aika koittaa jo ennen kuunvaihdetta, ja sille on ehdottomasti tehtävä tilaa viimeistään viikonlopun aikana, jolloin alitajunnasta nousee voimattomuuden lisäksi myös ahdistavia ja jopa aggressiivisia tuntemuksia.

Tällä viikolla ei todellakaan tarvitse edes yrittää selvittää, mikä tuo ensi viikolla odottava mahdollisuus voisi olla. Ellet malta löysätä tahtia, kun alkaa jalka painaa, ei tuo mahdollisuus pääse tajuntaasi edes ensi viikolla. H-hetki on keskiviikkona 28.2. Auringon ja Merkuriuksen tullessa tarkkaan yhtymään Saturnukselle ja sekstiiliin Jupiterille. Sohvalle ei kuitenkaan tarvitse jäädä makaamaan. Riittää, kun jätät joitakin raskaimmilta tuntuvia juttuja joko kokonaan tekemättä tai hoitelet ne muuten rennommalla otteella. Olen jakamassa neuvoja jaksamiseen ja elämässä suunnistamiseen Era-Nova kirjakaupassa Helsingissä lauantaina ja sunnuntaina, ellen paahda itseäni puhki siihen mennessä tämän blogini kanssa.

Täydenkuun LIVE & meditaatio 23.2.2024 klo 21

Täydenkuun live ja meditaatio perjantaina poikkeuksellisesti klo 21.00 (Täysikuu on vasta lauantaina, joten tallenteen voi katsoa alla olevasta linkistä vasta silloin, jos perjantain ajankohta on liian myöhäinen).

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle