Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

17.2.2024

vieraskirjoitus:

Maya-astrologia: Maailma mielen takana - 18.2. Itsevallitseva Lohikäärme; keskuskanava avautuu

Itsevallitseva Punainen Lohikäärme johdattaa meidät Tzolkinmatriisin keskimmäiseen eli seitsemänteen sarakkeeseen. Mystisenä ajan ja ajattomuuden jakolinjana keskuskanava on kuin sarana alkujen ja loppujen päättymättömässä ketjussa. Seuraavat 20 päivää (18.2 - 9.3.24) ovat luonteeltaan yhteen kokoavia ja tietoisuutta aktivoivia voimapäiviä.

Henkistä voimaa

Kun puhutaan voimasta, se ei ole kovinkaan hallitsevassa roolissa elämän fyysisillä osa-alueilla, mutta sisäisyydessä sitäkin tunnistettavampi. Ajatukset luovat tunteita ja nyt tuota emootioiden syntyprosessia kannattaa tarkkailla ikään kuin sivustakatsojana ja luoda objektiivista oikovedosta siitä kudoksesta, jota kutsumme omaksi elämäntieksi. Millaista ajatusmaailmaa pidämmekään yllä ja kuinka annamme sen vaikuttaa maailmankuvaamme ja osaamme siinä? Tzolkinin kalenterimallissa jokainen päivä on erityinen energia kooste ja siksi myös sen päivät eli kinit vaikuttavat johonkin osaan meissä, haastaen, tukien tai ohjaten. Tzolkinin seuraaminen mayakalenterina on yksi tapa lähestyä oman olemuksen ydintä, sekä muodostaa näin yhä tietoisempaa yhteyttä luonnonmukaisempaan ja elämää laajemmin ymmärtävämpään elämäntapaan.

Luopuminen ei tarkoita menetystä

Kaikkien osiemme ja kokemuksiemme summana olemme nyt tässä ja valmiina ottamaan seuraavan askeleen laajentuvaan tietoisuuteemme, tietoisuuteen siitä mitä olemme ja kuinka haluamme nähdä itsemme ja maailman, jonka ympärillemme olemme luoneet.

Tavallaan alkava keskuskanavajakso kutsuu meitä riisumaan pois kaiken turhan ja luopumaan aisteihin pohjautuvien ennakkokäsitysten luomasta automaattiohjauksesta, jolla mieli ylläpitää vakiintuneita turvallisuus illuusiotaan. Ja kenties näin vapauttaa olemaan enemmän kuin vain kokemusten ja osien summa, mitä se kunkin kohdalla tässä hetkessä voikaan olla ja näyttää. Yhteistä on kuitenkin lähestymiskulma, joka tässä jaksossa rakentuu enemmän vapauden ja riippumattomuuden tarkkailevaan rooliin, kieltäytyen tietoisesti ruokkimasta itseään dualismin perinteisillä vastakkainasetteluilla. 

Alkulähteen valo ja järjestys on läsnä ja seuraavan kahdenkymmenen päivän aikana se yhä lähentyy niin intuitiomme kuin omien uniikkien uskonkappaleidemme kautta. Keskuskanava kantaa ja virittää kokemusperäistä tietoisuutta mukauttaen sitä käsitykseemme maailmasta ja sen korkeammista tarkoituksista. Siinä usein myös ylitetään aistinvaraiset tavat todentaa maailmaa.  Tuomitsemattomuus leimaa sen läsnäoloa ja suhtautumista. Siksi mieli voi olla myös hetkellisessä kaaoksessa, koska se kokee uhkana sen mitä ei tunnista tai voi kontrolloida. Silti uusi päivittyvä tietoisuus on tervehdyttävä ja uudistava elementti, joka antaa mentaalisti ja emotionaalisesti enemmän liikkumatilaa koota itseä ja elämää ymmärrettävämpään muotoon. Ei mieli, vaan nimenomaan tietoisuus antaa todellisen sisällön ja merkityksen elämälle. Sen avulla voimme ymmärtää maailmaa ja itseä paremmin, koska tietoisuudesta syntyvät ajatuksiemme aihiot, ne, joilla luomme kokemuksemme ja joista kehittyvät korkeammat tunteemme ja toimintamme. Ymmärrys antaa anteeksi ja hyväksyä myös kokemuksien vähemmän mieluisat sävyt, kuuluvat keskuskanavajakson ydinsisältöön.

Olemisen yksilöllinen viisaus

Kosmisille mayoille keskuskanavassa tapahtuvat liikkeet ovat edustaneet pyhiinvaellusta sielun ja mielen yhteisille kohtaamispaikoille, jossa kummankaan olemuspuolen ei enää ole ollut tarve kiistää toista. Tämän ajatuksellisen aktiviteetin simultaani liike-energia kuljettaa kohti universumin keskusta, sekä siitä pois. Siinä olemisen taitoa mitataan kyvyillä tavoittaa sisäinen rauha keskellä dualismin repivää raadollisuutta, joka tälläkin hetkellä pauhaa maailmassa. Silti rauha ja levollisuus on jokaisen tavoitettavissa kaiken ajattelun, tunteiden ja toiminnan lähtökohtana.

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Itsevallitseva Punainen Lohikäärme ja Tzolkinmatriisin keskuskanavan mysteeri

Seuraavien 20 päivän aikana (18.2 - 9.3.24) voimmekin siis kokea yhteen kokoavia ja tietoisuutta aktivoivia voimapäiviä, jotka haastavat meidät tarkastelemaan sisäisen maailmamme rakennetta ja ajatustemme vaikutusta elämäämme.

Tässä prosessissa henkinen voima nousee esiin ei hallitsevana voimana, vaan syvänä sisäisenä tunnistamisena. Tämän matkan sydämessä on mahdollisuus kohdata alkulähteen valo ja järjestys, jotka lähestyvät meitä intuitiomme ja uniikkiuden kautta. Tzolkinmatriisin seuraaminen mayakalenterina tarjoaa ainutlaatuisen välineen tämän matkan tueksi, sillä se ohjaa meitä ymmärtämään paremmin sisäistä maailmaamme ja sen yhteyttä Universumin laajempiin virtauksiin.

Maya-Astrokalenterin Tarjous - Avain Syvempään Tietoisuuteen

Tässä hetkessä, kun aika näyttäytyy meille sekä haasteena että mahdollisuutena, Maya-Astrokalenteri tarjoaa ainutlaatuisen työkalun syventää yhteyttämme tähän mystiseen matkaan. Perustuen muinaisen mayojen syvälliseen viisauteen, tämä kalenteri on suunniteltu auttamaan sinua navigoimaan elämäsi monimutkaisissa kuvioissa, tarjoten päivittäistä ohjausta ja syvällisiä oivalluksia ajan laadusta ja sen vaikutuksesta henkilökohtaiseen ja henkiseen kasvuusi.

Hyödynnä nyt erikoistarjous:

Vain 19,90€

(normaalisti 29,90€),

Tarjous voimassa 21.2.2024 klo 24 asti.

Tämä kalenteri tarjoaa päivittäisiä tulkintoja, henkilökohtaisia syklejä, kohtalonperhe-haun, läsnäolon mestaruuden oppaita, ja syvällistä tietoa esoteerisesta ajan hallinnasta.

Täysi tyytyväisyystakuu - Kokeile ja koe, kuinka Maya-Astrokalenteri voi avartaa näkemystäsi ja tukea henkistä kasvuasi. Jos et ole täysin tyytyväinen, saat maksamasi summan takaisin.

Astrologi Esa Hyppösen terveisin,

tämä kutsu on avoin kaikille, jotka haluavat syventää ymmärrystään elämästä, ajan luonteesta ja omasta paikastaan tässä suuressa kosmisessa näytelmässä. Maya-Astrokalenterin avulla voimme ottaa askeleen kohti syvempää tietoisuutta ja ymmärtää, miten voimme navigoida elämän polkuja tietoisemmin ja harmonisemmin.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle